Публикувано на 29.06.2020 / 15:17

ПИК НЕДЯЛКО ВЪЗДИГНА „АФЕРА“ В НАЙ-ВАЖНАТА ИНСТИТУЦИЯ В ДЪРЖАВАТА! СЕГА ЩЕ СИ ПЛАТИ И ОГРОМЕН ИСК ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ НАРИЧА САЙТА „АФЕРА“ „НАЙ-КАЛТАШКИЯ САЙТ В ДЪРЖАВАТА“!

ПИК НЕДЯЛКО ВЪЗДИГНА „АФЕРА“ ДО НАЙ-ВАЖНАТА ИНСТИТУЦИЯ В ДЪРЖАВАТА! СЕГА ЩЕ СИ ПЛАТИ И ОГРОМЕН ИСК ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ НАРИЧА САЙТА „АФЕРА“ „НАЙ-КАЛТАШКИЯ САЙТ В ДЪРЖАВАТА“! Агенцията Недялко Недялков „Пик“ възпроизведе с този пасквил сайта АФЕРА в най-важната институция в държавата.

Нищо, че и /му/ се е искало на /не/ съществуващия дописник „Данка Радева“ да се изхрачи и окепази сайта АФЕРА.

Когато човек е воден от завист, злоба и ужасяващ страх, че любимия му Вожд си отива, на същия тоя човек му става лошо.

Лошо им е. И президентът, че и „АФЕРА“ им криви.

Храчи, Недялко, храчи, пеняви се от злобарска жлъч и завист, още малко остана на твоя любим Вожд.

А иначе – се готви! – да платиш един огромен иск, заради това че наричаш сайта АФЕРА „най-калташкия сайт на държавата“!

„АФЕРА“ е институция, Пик Недялко, институция на Истината и точно заради това е обичана от хората.

А ти, този път, в съда, ще си платиш гяволъка!

Веселина Томова

ПИК НЕДЯЛКО ВЪЗДИГНА „АФЕРА“ ДО НАЙ-ВАЖНАТА ИНСТИТУЦИЯ В ДЪРЖАВАТА! СЕГА ЩЕ СИ ПЛАТИ И ОГРОМЕН ИСК ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ НАРИЧА САЙТА „АФЕРА“ „НАЙ-КАЛТАШКИЯ САЙТ В ДЪРЖАВАТА“!

 

Коментари 64 за
“ПИК НЕДЯЛКО ВЪЗДИГНА „АФЕРА“ В НАЙ-ВАЖНАТА ИНСТИТУЦИЯ В ДЪРЖАВАТА! СЕГА ЩЕ СИ ПЛАТИ И ОГРОМЕН ИСК ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ НАРИЧА САЙТА „АФЕРА“ „НАЙ-КАЛТАШКИЯ САЙТ В ДЪРЖАВАТА“!”

 1. Г-жо Томова не оставяйте помиярите без наказание, те от добро не разбират. Уведомете всички възможни институции в страната и чужбина. Вие сте флагман на истината в България. Борба тука сега и навсякъде. Бъдете жива и здрава, че без Вас истината е загубена както и ние самите. Ако набера кураж и съм жив и здрав ще изпия едно кафе с Вас ако имате желание. Още един път бъдете жива и здрава, Вие за мен сте Левски на нашето време.

 2. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  „““““Въпрос на време е да се стигне до източникът, разпространил записите с гласа на премиера Бойко Борисов.
  Подателят на последните скандални файлове е оставил следи.
  Това заявиха пред bTV експерти по киберсигурност, които смятат, че става въпрос за лаици.““

  „Експертите“ смятат нас всички за лаици.
  Погледнете как изкусно, по всички правила за замитане на истината, създават впечатлението, че всичко е наред, ние сега ще ги хванем тия дето си правят шегички с Борисов.
  И това е ужасното, защото около Борисов има много заинтересован народ той да остане на поста си, иначе кулата от пачки се сгромолясва.
  И той го знае и в момента е включена цялата машина за заличаване на следи и създаване на впечатление, че Борисов е невинен и жертва дори.

  1. Само че Радев няма да остави нещата така. Слушахте ли му брифинга?

  2. самият факт че ги интересува ИЗТОЧНИКА а не СЪДЪРЖАНИЕТО и ГОВОРЕЩИЯ показва тяхната ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ да потулят МАФИЯТА…

 3. Николай Драганов от сайта „Барикада“ е казал следното пред 7/8 тв:
  Написахме две напълно измислени новини, пратихме и фалшиви снимки, които агенция ПИК публикува. Вкарахме всякакви малки шеги, които бяха предадени безкритично като сериозна новина. Тези доказано фалшиви материали не са свалени. Това е трагедия за мен. Показва, че живеем в различни светове – за тях няма никакво значение, че са написали измислица, която ние сме оповестили, че е такава.
  Преди няколко дни медията реши да изпрати „сигнал“ с невярна информация до информационна агенция ПИК, в която си съчини история със споменатия от Бойко Борисов дрон, с който държавния глава Румен Радев следи премиера.
  Информацията бе публикувана и от ПИК, а дни по-късно от „Барикада“ оповестиха експеримента си и заявиха – информацията е фалшива. Ответна реакция от медията обаче няма.
  „Знаем как действа изданието. Очакваме ответна реакция, статии за нас. Но не са реагирали по никакъв начин за тази новина. Очаквахме да пишат, да дойдат на място, да се свържат с нас, както би трябвало да се направи, но това не се случи“, обясни Драганов.
  „Говорим за издание, което определя дневния ред в обществото до определена степен. Това е издание, до което премиерът Борисов и главният прокурор Иван Гешев изпращаха поздравителни картички за рождения ден. Това е изданието, което организира протест в подкрепа на Гешев при избирането му за държавен обвинител“, заяви още Драганов.

  https://frognews.bg/novini/nikolai-draganov-pik-publikuva-bezkritichno-falshivi-tvardeniia-kato-seriozni-novini.html

 4. https://baricada.org/
  Как да станеш „автор“ в ПИК? Николай Драганов
  Елементарно е – просто измисли достатъчно налудна история и я изпрати. Липсата на всякакви журналистически стандарти в подобни долнопробни жълти издания ще ти осигурят сигурна трибуна. За да докажеш, че в случая с „Агенция ПИК“ не става дума за медия, а за най-обикновена напомпана от властта пропагандна машина …
  За целта на експеримента първо го карай по-кротко. Измисли сравнително обикновена история – че си жител на Бояна и си виждал дрона. Разбира се, вмъкни в текста откровени глупости като това, че „те е страх да се разхождаш по гащи в собствения си дом“, или че „понякога дронът каца в двора ти“.
  Стръвта е хвърлена, а само няколко часа по-късно твоят „разказ“ на трето коляно боянчанин, в чиито двор кацат дронове и те е страх да ходиш по гащи – е публикуван и започва да трупа четения. Ако се вярва на хвърчащия почти като китайски дрон брояч на ПИК – хиляди четения.
  Измислицата ти е възможно не само да доведе до безкритична публикация, но дори да принуди „журналистите“ на „агенцията“ да тръгнат из Бояна в търсене на мистериозния дрон. В резултат на твоя фалшив имейл „агенцията“ толкова силно се развълнува от факта, че този път не е нужно сами да съчиняват нелепи истории, че дори „ПИК ТВ“, предвождан от вездесъщата Ива Николова, включва камерите и потегля да дири дрона, зовейки на гражданите да пращат нови сигнали. Какво пък, щом има един, значи може да има и други! …

  1. В България съществуват редица фалшиви жълтокафяви издания, но само едно може да се похвали с титлата „Най-кафяв официоз на властта“. Разбира се, става дума за т.нар. „агенция“ ПИК. Флагманът в неофициалното общо медийно портфолио на Бойко Борисов и Делян Пеевски, който от сутрин до вечер венцеслави премиера и напада свирепо всички негови политически противници, от поне две години насам има един основен „любимец“ – президентът Румен Радев.

   1. Написахме две напълно измислени новини, пратихме и фалшиви снимки, които агенция ПИК публикува. Вкарахме всякакви малки шеги, които бяха предадени безкритично като сериозна новина. Тези доказано фалшиви материали не са свалени. Това е трагедия за мен. Показва, че живеем в различни светове – за тях няма никакво значение, че са написали измислица, която ние сме оповестили, че е такава.
    Преди няколко дни изпратихме „сигнал“ с невярна информация до информационна агенция ПИК, в която съчинихме история със споменатия от Бойко Борисов дрон, с който държавния глава Румен Радев следи премиера.Информацията бе публикувана от ПИК, а дни по-късно оповестихме експеримента си и заявиха – информацията е фалшива. Ответна реакция от медията обаче няма. Това е издание, до което премиерът Борисов и главният прокурор Иван Гешев изпращаха поздравителни картички за рождения ден. Това е изданието, което организира протест в подкрепа на Гешев при избирането му за държавен обвинител.
    Николай Драганов, сайт „Барикада“, 29.06.2020 г.

 5. ТАКА ПРАВЯТ КОМПРОМАТИТЕ С ХОРАТА ….. КОГАТО СА ТЕ ЩРАКНАЛИ КАК ЛАПАШ РОМСКИ ПИШКИ, КАК СИ ГИ ТУРЯШ ДУПЕТО И ТЕМ ПОДОБНИ, КАКТО И СА ТИ ФИКСИРАЛИ ДЕСЕТИНА ГЕШЕФТА, ОТ КОИТО МОГАТ ДА ИЗЛЯЗАТ 5-6 ЧУДНИ ПРИСЪДИ …ТАКА СТАВА …. НЯМА КАК ДА НЕ ЗАПОЧНЕШ ДА ПИШЕШ КАКВОТО ТИ НАРЕДЯТ, ЧЕ И ДА СЕ ПРЕСТАРАВАШ ДАЖЕ ….. ПРОСТО ГИ СЪЖАЛЯВАМ ТАКИВА ЪЪЪЪЪЪ СЪЩНОСТИ

 6. До -Stefan, Готов съм да му дам на нидялко да цица от моята биба. Уверен съм ,че има и други готови да му предоставят ,своите . Така ,че него мисли, гладен няма да го оставим, за десерт дори ,ще се изходим в устата му.

 7. Никога не чета този сайт((( ПИК )))!
  Под нивото ми е да коментирам чалгаджийски,долнопробни,интригантски,прости същества….
  Съдете ги и толкова Госпожо Томова,не си хабете енергията,със такива примитивни същества!!!

 8. Този е отвратително нечистоплътен блюдолизец, от най-гнусните. Заслужава ли си ?

 9. Рупорът на ОПГ Недялко от ПИК трябва да бъде разпитан заедно с Бойко, Пеевски и Гешев.
  Преди разпитът да му намажат халката със свинска мас за да не му се нарушат човешките права.

 10. Трепери нидялко,мамето ти да еба ,и предателското ти семе.Нищо не е забравено,а и не забравяй ,че написаното остава.

 11. Г- жо Томова и аз мога да съм Ви свидетел по делото за лъжите на Пърдялко!

 12. Данка Радева е Недялко! Разстройството на личността не прощава! Скрития хомосексуализъм на Недялко също! Но! Кога ПИК ще отговорят категорично на въпросите, които те самите поставиха и които вълнуват цялото общество: тамяна предпазва ли от коронавирус ? Може ли човек да се зарази през ушите ? Изпражненията разпространяват ли вируса?…. И още, и още въпроси , от които гражданите скачат, избухват, и Т. Н.

 13. Недялков е уродливо и нечистоплътно явление в родната „журналистика“. В крайна сметка мръсният човек и да го плюеш ще си мисли, че вали. Достоен е за състрадание, ако не беше и вреден…

 14. Скъсайте му мазния задник на ИЗПЪРДЯлко ИЗПЪРДЯлков.Тоя БОКЛУК спря коментарите в миризливия си сайт, защото явно му дойде до гуша уважението на пишещите към майка му.

 15. Същият лайнар като брат му Асен Йорданов. Просто единият дърпа пари от Боеко другият Херо…

 16. „Когато ти се струва, че всичко е срещу теб спомни си, че самолетът излита срещу вятъра, а не с него.“
  Хенри Форд

 17. Веселина, скъсай му задника в съда на този умствен примитив .Желая ти успех.

 18. Харалан Александров: Атаката срещу Борисов е непочтена, ако се оттегли, ще настъпи срив…

  Харалан Александров е роден на 21 март 1967 г. в София, в семейството на акад. Александър Александров.
  Александър Александров е роден на 24 септември 1938 в Стара Загора [1]. Завършва гимназия в Шумен през 1956.

  Научна кариера
  През 1961 година завършва Висшия лесотехнически институт, София [1], след което работи в горското стопанство в Цонево и в опитна база във Велинград. През 1967 защитава кандидатска степен и започва работа към Института за гората в София. През през 1984 година защитава и докторска степен, и от 1986 година е заместник-директор, а от 1989 до 1993 година – директор на Института за гората, БАН.[2]

  Дааа ДЕЦАТА на БИВШИТЕ обичат СТАБИЛНОСТА…

 19. Госпожо Томова, ще Ви го препоръчам пак и ще да млъкна. Както, оня дето псува, щот не му идват по идейни мисли в главата, тка и този, на който се заканваш, осъди ги, не им прощавай, вземи парите и, ако не ти трябват – давай ги на децата в нужда. Те не заслужават милост, взимай им от това което им е мило…

 20. Жалко за баща му, предполагам, че се срамува от него. А нидялко е захапал вимето и няма ниет да го пуща. Като си отиде банкянския, ще видим откъде ще цица нидялко. Ама такива винаги намират откъде (виж „Простака“ от Радой Ралин)

 21. Kato go vidja toya rezil,tova padenie na choveshkata rasa i me hvashta sram.Vseki pat si predstavjam gnusnata mu fizionomiya zavrjana na dalboko v zadnite chasti na svinete Peevski i Boiko .

 22. Това „ПИК“ не е вестник а П А Р Ц А Л. И най-страшното и най-презряното, че в него работят съотечественици, българи, за които моралът, мисленето, са абсолютно непознати категории. Все по- често слушам редови съотечественици да говорят в ЕВРОКОМ, че се срамуват да са българи. Семката на Кириак Стефчов е дала обилни , отровни плодове и не само. Психиката и ценностната система на нашите сънародници е разрушена, а опростачването необратимо. Вече съм сигурен и Бог е отвърнал лицето си от нас, толкова сме долни. И само ПИК ли е ???????

  1. „най-страшното и най-презряното, че в него работят съотечественици, българи“

 23. Да си умреш от смях! Пендалко Пендалков – една смърдяща лайняна торба, не можеш да разбереш върви ли или се търкаля, та това мръсно влечуго, се прави на страхотен „антикомунист“ и се насра да плюе и да хули комунистическата партия! Партията, която е откърмила татко му, а също и дядо му – презиран от цял Бургас ренегат и национален предател, предал поета Атанас Манчев и много други от своите, отишъл на някаква полянка край Бургас за един ден да „съветва“ едни партизани, след което побързал да се върне, за да ги издаде на полицията . А после се писал „партизански командир“. Кафявата медия на Пендалко някога ще се изучава във факултета по журналистика като най-голямото падение и най-големия срам в тази професия, която гъзолизци и наглеци като него направиха по – мръсна и от най-древната! И това ако не е позор!

 24. Всеки боклук трябва да бъде съден, а Красен Станчев, ако действително е казал, че пенсиите трябва да се намалят, трябва да бъде одран жив и да живее със 100 лева на месец. Баси и нещастника, такива като него цял живот само дрънкат глупости и не са изкарали една читава стотинка. Цял живот на държавната ясла! Отрепки!

  1. ще се МРЕ яко ще се МРЕ…от ГЛАД….

   БОРИСООФ каза че МАЗНИНКАТА ИЗТЪНЯВАЛА…ами БАЦЕ хващаме всички ОХРАНИЛИ се ПРАСЕТА за 30 години и им ТОПИМЕ СЛАНИНАТА …БЛАЖИНКА ИМА…

 25. Може и при мен нещо да не е наред, но сега човърках Пик – никъде не позволяват коментари в новини около Радев, Борисов, Георги Марков, Харизанов и т.н. Иначе чудните кюфтенца на свекървата и терзанията на Тити – пишете колко ви се ще. Сигурно щото да не види Оня колко е обичан?

  1. Сърцето на ДАНКА РАДЕВЪ
   Да ме извинява Максим Горки…

   А гората все така пееше своята мрачна песен и гърмът трещеше, и дъждът се изливаше…
   – Какво да направя за хората ? ! – извика по-силно от гръмотевицата Данка .
   И изведнъж тя разкъса с ръце гръдта си и изтръгна от нея своето сърце и го издигна високо над главата си.
   То блестеше ярко като слънцето и по-силно от слънцето. И цялата гора млъкна, осветена от тоя факел на велика обич към хората, а тъмнината се пръсна от светлината му и там, вдън-гората, разтреперана падна плесенясалата паст на блатото.
   – Да вървим! – извика Данка и се втурна към своето място, вдигна високо горящото си сърце и осветяваше с него пътя на хората от ГЕРБ…

 26. Не вярвам на нищо и най-вече на каскетаджийската политизирана прокуратура. Напоследък очаквам развитие от преоведени тихо и кротко две важни срещи: 1. Разговорът на „четири очи“ между президента Радев и американската посланичка Херо Мустафа. 2. Работната среща, проведена по инициатива на президента Радев с ръководителите на специалните служби, на която не беше „поканен“ шефа на ГДБОП. Това е надеждата.

  1. Най-после да прочета нещо, което и на мен ми направи впечатление. И след първата среща Радев стана по-настъпателен.

 27. Пик правеше пиар на плевньо – това си е диагноза. Следят развитието и на мис мулти. Казват ни кога си е направила пластична операция долу, кога продала апартамент в Италия, как пък дъщеря й страдала от болест пак долу и тн Заслужават ли друг коментар?

  1. КОЯ е МИСИРКЪТЪ от ПИК-ъ
   След публикацията в ПИК от Данка Радева за роклята на Десислава Радева, искаме да пише и за нас!

   След публикацията в ПИК, че квадратен метър от тоалетите на президентшата Десислава Радева струват повече от квадратен метър апартамент на Цветанов, с автор Данка Радева,

 28. ЗАЩО сме в БЛАТОТО и ПОТЪВАМЕ-

  Минималната заплата в България, която в момента е 610 лв., трябва да се намали на 430 лв., а пенсиите да се свалят или поне да не се увеличават от 1 юли

  Тези мерки за справяне с кризата с Covid-19 лансира в интервю за Нова телевизия в неделя философът доц. Красен Станчев и основател на Института за пазарна икономика. Тезата му предизвика силно възмущение в социалните мрежи, пише Mediapool

  Красен Станчев,Баща му Стефан Станчев е зам.завеждащ отдел в ЦК на БКП.Станчев завършва философия в Съветския съюз и веднага започва работа като асистент по философия в АОНСУ при ЦК на БКП.Първата съпруга на Станчев е дъщеря на висш кадър от Окръжния комитет на БКП във Бургас.След развода си с нея той се жени за Гергана Жулева-също от комунистически род и също като него директор на неправителствена организация,също на хранилката на,,Отворено общество”на ДЖ.Сорос.Като директор на ИПИ/Институт за пазарна икономика/Станчев има за колети в Управителния съвет Левон Хампарцумян,Мартин Заимов,Калин Христов,Дим.Вучев.Една любопитна подробност-преди десетина години по Интернет форумите се въртеше списък,за който се смяташе,че е съставен в ЦК на БКП,през май 1989г-за бъдещите опозиционери.Там под номер 97 е името на Кр.Станчев,а пред него са Асен Агов и Желю Желев,след него-Константин Тренчев и Христофор Събев.

  Моля г-жа Томова …не го изтривайте за да се ВИЖДАТ СВИНСКИТЕ ЧЕРВА в ДЪРЖАВАТА НИ…защото едното…води до ДРУГОТО…

  1. Изумителна информация,горе по-върховете е като Лиани,незнам как ще се отървем,голяма преднина вземаха!!!

 29. Непременно трябва да бъде съдено това рядко л~йно! А също и екипчето му от мухи-л~йнарки! Изкуфялата дърта метла Ива, странното рукососо дебилче Звезда, цялата им продажна кохортичка. Самият Недялко да се освободи от „мазнинката“ и да си продуха мозъчето, може да си подаде сивито в някоя служба по почистване на обществените кенефи например. Така ще си проветри съзнанието и може да разбере в какво е виновен.

 30. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Информация от 2018г.
  „Европейската централна банка (ЕЦБ) обяви в сряда, че спира производството и печатането на банкнотата от 500 евро. Причина за това са притесненията, че тя е използвана значително от престъпници за пране на пари и дори за финансиране на терористи.

  Европейската централна банка ще спре издаването на банкнотите в края на 2018 г., но тези, които в момента са в обръщение ще запазят валидността си. “

  А на Борисов всичките му пачки по 500 евро.

 31. Още на 10-02-2020 г. в предававане на Велизар Енчев бяха показани документи за приведени 2 милиона 250 хиляди евро от овшорна сметка , със седалище в Антилските острови. Две години по късно ,се привеждат нови 4 милиона 250 хиляди евро,с получател нидялко нидялков йорданов от Делауерт.Та тази отрепка ,как няма да организира протест в подкрепа на другатата отрепка гешев.Въпреки всичко нищо не е в състояние, да ме спре и ги ,,уважа“ отзад тихомълком.

 32. Недялко , знам , че четеш “калташкия сайт“!
  Недялко , това не е заплаха , това е обещание-ще те намеря!
  Недялко , чакай и се надявай да ми се случи нещо , преди да те намеря!!!

  1. Ще ти остъпя нидялко , но не и радева , мастагаркова и най вече ива николова. Свинска опашка държа за нея, до толкова жестоко я обичам.

 33. Калеопатъраът николоФЪ, нали трябваше да, а-а-а-а, ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, ер-малък, ер-голям, да плаща 27 хиляди на томито дончеФФФ (фъ не като фръдня) , и как се получи лизогъзоблизниченето на „Ф“исателката, та приседнахме на чок гювендията, дет онажда що европейски лидер види? А, А ???

 34. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Незная тази снимка откъде и от кога е, но Радев с баница в ръка, къде са му охранителите.
  Или вече тук може да се говори за колаж наистина.

  Или е от времето, когато не е бил президент.
  Наистина пикаджиите са се оцапали яко с ако.
  Влязох а ПИК, само заради въпросната статия, ами то бива, бива, ама наистина слепи ли са тия журналисти, какви са.

 35. „Афера“ вие трябва да платите хонорар на НИдялко от ПИК, защото това да ви сравняват с единствения честен и достоен политик в България генерал Радев е най-престижната и висока награда за вас в днешното мафиотско управление у нас. Гордейте се с това! А НИдялко и Ивайло Крачунов от „БЛИЦ“ имат поздрави от бай Ставри.

 36. ПИК Е КАТО СОЦИАЛНА ИНСТАНЦИЯ-ПОДПОМАГА РАЗНИ БАБИ ЯГИ, КОИТО СИГУРНО НЯМАТ ПЕНСИЯ И СИ ЗАРАБОТВАТ ПО НЯКОЙ ЛЕВ КАТО ПЛЮЯТ-Но АФЕРА -една забележка-не показвайте тези страшни снимки на БАБА ЯГА, че и децата се стряскат на сън-Като си вземеш милионите като концисии, как няма да оплюваяш ИНАЧЕ МИСЛЕЩИТЕ-ПО КИЛОГРАМИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ

 37. На мен пък ми се струва, че неговият любим вожд е Интересът. Финансовият интерес. Останалото е евтин театър и драматургия…

 38. ПИК е най-мръсния калташки и отвратителен сайт за поръчкови статии и лизане на задниците на властоимащите.Когато правителството падне и Боко спре да им плаща са фалирали. Затова са толкова изнервени.

  1. В момента герберастката пиарка кака Севда плаща най-много на сайта „БЛИЦ“, който вече хората са прекръстили на „БЛИЗ“.

 39. Томова, бъди уверена пик -ливите ще си платят и в Натура, скоро ще да е. МОИ са кучките и от близачите.

 40. за ПИК-ливите….обикновено К1РВИТЕ се оправдават че ВСИЧКИТЕ ЖЕНИ били като ТЯХ…

  1. БОЦЕ вдигнал КРЪВНОТО вчера и днес чете във ВМА тези от ПИК като хапчето за ХИПЕРТОНИЯТА си …ЧЕТЕ и се САМОУСПОКОЯВА…с ПЛАЦЕБОТО- ПИК…

 41. Г-жо Томова, не си губете времето с малоумните от ПИК. Жалки са. Нищожни са. Не си струва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *