« Върни се назад Публикувано на 30.09.2014 / 15:17

„ПИК“ливият Недялко пак се изпусна. „ИНТЕРМЕДИА“ ООД никога и по никакъв начин не е теглила кредити от Корпоративна банка

Недялко НедялковСайтът на Недялко Недялков претопли твърдение, че БЛИЦ и „ШОУ“ са свързани с милионни кредити от Корпоративна търговска банка и аха в редакцията да се настани синдик, който да се разпорежда с фирмените активи. Приложени са изрезки от публикации на „Протестна мрежа“ и „Капитал“ – толкова хаотично, че да не му се хване краят кой какво точно казва, кога, защо и по какъв повод го прави. Приложен е документ, в който фирма „БУЛИТ 2007“ ЕООД изисква от „ГМ ПРЕС“ АД дължими 2 000 000 евро плюс начислените лихви. Но какво е общото на БЛИЦ и „ШОУ“ с „ГМ ПРЕС“ АД? Всички журналисти, служители, външни сътрудници, технически екип и ръководен състав имаме сключени договори с „ИНТЕРМЕДИА“ ООД. А „ИНТЕРМЕДИА“ ООД никога и по никакъв начин не е теглила кредити от Корпоративна търговска банка или фирми, свързани с нея. Точка. И какво правят с парите си партньорите от „ГМ ПРЕС“, нас не ни интересува. То и затова нито някой иска, нито ще иска принудително изплащане на задължения по кредит от „ИНТЕРМЕДИА“. Камо ли да праща синдик. И кой кого ще съди на 28 октомври е въпрос, от който никой от екипа на „ИНТЕРМЕДИА“, БЛИЦ и „ШОУ“ не се вълнува.
Нашата сила не е във финансовите спекулантства, а в ексклузивната и изпреварваща журналистика. Най-добре това го знаят стотиците хиляди читатели, начело с фен №1 – Недялко Недялков. Отдава почит и признание в такава степен, че ежедневно поставя на най-видно място в сайта си авторските материали на най-горещите новинари в мрежата. Примерите са безброй. Дотолкова е пленен от журналистическите удари на БЛИЦ, че не смее да публикува малкото новини, с които е по-добре запознат от всички други. Като тази за „пиклив“ издател, изтеглил парите си от КТБ непосредствено преди самият той да поведе кампанията по зануляване на банката.
Агенция БЛИЦ

«