« Върни се назад Публикувано на 06.04.2021 / 10:42

ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА, МОМЧЕТА! СВЕТИ ГЕОРГИ ВИ ЧАКА С МАЛКИЯ ТАНК НА СПИРКАТА НА ЛЕВСКИ Г!

Един познат цял ден вчера гледал телевизия, а когато привечер три годишната му дъщеря приседнала в края на дивана до него, нашият я изгонил с думите: Изправи се! Мутри вън!

Искам да кажа, че ситуацията е напрегната. Явно. А из Големия бариерен риф плуват предимно скумрии, както каза преди малко гаджето на Пипи Дикова – брадатият панелист на Гала.

Не знам, но определено усещам, че психичното здравe на нацията не е много добро. Ваксинацията против олигофрения осезаемо се бави, а Мадлен Алгафари плаче да оглави Щаб по контрол на кукундрелщината. Сесиите му ще се излъчват всеки вторник по правителствената телевизия 7/8 докато здравния министър свири на йоника.

Ето, например, отново вчера, неизвестният към днешна дата, но амбициран да догони Мария Бакалова по популярност в бъдеще демократ Петър Здравков вика, че ГЕРБ, БСП и ДПС трябвало да бъдат довършени!

А, аз пък си викам: Еййй, браво! Най-накрая! Гьобелс! In personal. Именно от такива стабилни фашистки възгледи се нуждае българското демократично общество! Браво, Здравков, браво Мирчо, един ден ще ти викаме Спасов!

Щото, за вас може и да е майтап, но за мен Пешо е не просто демократ, а визионер! От опит знам, че подобен тип хора ако не пият шотове на афтър парти с Чеушеско, обикновено пращат други хора на работа, работа, работа…зад телена ограда.

А после ще ми обясняват, че ваксините не работили! Аре, къш! Пълни глупости! Бачкат си ваксините. При това яко си бачкат. И ДНК-то се променя. Довчера демократ, а днес с фуражка.

Между другото последното ме подсеща, че Ванката на Слави носи всички естествени генетични характеристики на успешен вътрешен министър. С едно око работи в КАТ, а с другото контролира ДАНС.

Или с три думи – пийте си хапчетата, момчета! Пийте и да не ви пука! Свети Георги ви чака с малкия си танк на спирката на Левски Г. Вдясно, от Големият бариерен риф, в ляво от вилата в Росенец.

Васил Петев

«