Публикувано на 29.09.2020 / 12:55

ПИЙТЕ ЕДНО ЗА ЛЬОТЧИКА И РУГАЙТЕ МЕН! СТАТУКВОТО ПЛЮС ПАТЕРИЦИ – БЕТОНИРАНО!

ПИЙТЕ ЕДНО ЗА ЛЬОТЧИКА И РУГАЙТЕ МЕН! СТАТУКВОТО ПЛЮС ПАТЕРИЦИ – БЕТОНИРАНО!

На 26.09.2020 АФЕРА публикува:

РЕЧЕ ЛИ ВИ „АФЕРА“, ЧЕ ЛЬОТЧИКА Е ПУНТА МАРА?! ЧЕСТИТО НА НАИВНИЦИТЕ! И ИЗЛЪГАНИТЕ ОТ НЕГО, КОИТО ПРАТИ ДА МУ ПРАВЯТ „НОВИЯ ПРОЕКТ“!

https://afera.bg/%d1%80%d0%b5%d1%87%d0%b5-%d0%bb%d0%b8-%d0%b2%d0%b8-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d0%bb%d1%8c%d0%be%d1%82%d1%87%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%b5-%d0%bf%d1%83%d0%bd%d1%82%d0%b0/

Днес, Румен Радев:

Никога не съм снемал подкрепата си от Корнелия Нинова и продължавам да я подкрепям в усилията й да превърне БСП в силна опозиция. Без силна опозиция всяка демокрация залинява…. Разговори с експерти, с всички институции. И накрая бяха планирани разговори с политическите партии. Не виждам, че в момента имам основания да внасям моите предложения за промяна в Конституцията. Ще ги внеса след изборите…. Отдавна съм заявил, че моите критики са към тези, които управляват. Когато БСП вземе властта, разбира се, аз ще критикувам… Не се меся в делата на някоя партия. Но и не допускам никой да се меси в моите дела”, отсече той. На въпрос дали ще се кандидатира за втори мандат, той заяви, че има много време.

Имало много време до края на втория му мандат, за който ОБАЧЕ му трябва БСП, пак, за да повтори мандата. ЕВЕНТУАЛНО!

Що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Румен Радев АБДИКИРА от готвения „нов проект“, по който се работеше от месеци назад. В полза на това „Корнелия Нинова да превърне БСП в силна опозиция“.

Когато и да има избори, дали предсрочни, или редовни, СТАТУКВОТО ПЛЮС ПАТЕРИЦИТЕ ВЕЧЕ СА ПОЗИЦИОНИРАНИ НА СОФРАТА.

„Промяната“ ще бъде лифтингова, ще опъне малко бръчките, но играчите са същите. Плюс ТЕХНИТЕ ПАТЕРИЦИ. Без никакво изключение!

Сега пийте едно за здравето на льотчика! И пак ругайте мен, че ви казвам истината право в очите!

След изборите, когато и да са те, ще дойдете на мойта. Но мандалото вече /ще/ е паднало, драги зрители!

Веселина Томова

 

Коментари 56 за
“ПИЙТЕ ЕДНО ЗА ЛЬОТЧИКА И РУГАЙТЕ МЕН! СТАТУКВОТО ПЛЮС ПАТЕРИЦИ – БЕТОНИРАНО!”

 1. НАД ВАРНА РЕДОВНО КРЪЖИ НЯКАКЪВ ШУМЕН ХЕЛИКОПТЕР ( ДОРИ В МОМЕНТА). МОЛЯ ДА ОТРАЗИТЕ КАТО НЕЗАВИСИМ САЙТ КАКВО Е НЕГОВОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ПОЛЗАИЛИ САМО СМУЩАВА СПОКОЙСТВИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

 2. Простата и като е смачканият и ликвидиран от перестройчицитие Отечествен фронт като единна гражданска организация за защита та интерпесите на гражданитие по местоживеене и като ПОТРЕБИТЕЛИ НА СТОКИ И УСЛУГИ. Той бе основан от мъдри политици и държавници като основа на НАРОДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ след втората световна война. Бъдещите социалиситчески страни се наричаха НАРОДНИ ДЕМОКРАЦИИ, за да ги различават от ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ, в които субект на управлениеето е ЕДРИЯТ КАПИТАЛ, купуващ депутати, партии и чиновници. Та изходът е МАСОВО НАРОДНО ДВИЖЕНИЕ за създаване на ЕДИННА НАЦИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ, чрез която всеки като член на организацията в избирателната секция да участва в управлението на
  държавата, квартала, общината и т.н. За да стане тази организация СУБЕКТ на управлението на държавата нейните пълномощия трябва да намерят място в НОВА КОНСТИТУЦИЯ. В нейния първи член следва да остане само, че БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА, а добавката с парламентарно управление дап се ИЗХВЪРЛИ! Та проект на нова конституция е нужен като основа за формиране за него на масова обществена подкрепа. Да се представя след изборите е рисково, защото вместо за обикновено Народно събрание е много вероатно да се натрапят за ВНС, което би обиспечшло на ГЕРБ безсрочно оставане във властта. Да се предполага, че БСП с това ръководство ще спечели някакави избори е прекалено наивно.

 3. Месеци, месеци…. май над 36 месеца….
  Господа Войници, Господа Офицери, бяхме предадени от Генералите.

 4. Румбата нави шишовете, надъха глупаците да ходят по сокаци и мегдани да се бият помежду си или с полицията и тихо-тихо се изниза кат пръдня в гащи.
  Браво Румба, голям си пичага, железар отвсякъде си, бате!

 5. Допреди 3-4 години световни лидери и шампиони в НИЩОговоренето с кухи заучени/купешки фрази и изрази, бяха другаря агент Гоце и оная с кривата уста(Куневица/Пръмовица).
  Другаря льотчик Румко надмина и гоцета и куневици и всичко!Румко може да ти говори без прекъсване цял календарен месец нон-стоп и накрая все едно нищо не е казал.Румко е рядък талант, истински гений на мисълта!
  От всичко казано дотук, може да се каже, че Румко спокойно може да се кандидатира не за втори мандат, защото ще го гледка през извънредно крив макарон, а за книгата на рекордите „Гинес“!
  Румко успешно може да кандидатства и за титлата doctor honoris causa в топ 10 на световноизвестните университети!Браво Румко, знаменито, ти си нашата българска гордост, гордеем се много с теб!

  P.S. Честито на онези от 80-те процента!

 6. Незнам колко и какви грехове има „льотчика“ или т.н. „шофьор на самолет“, но цялата война против Нинова и Радев налива единствено вода в мелницата на Борисов. А той горкия след повече от ДВА месеца митинги и искания да си подаде оставката направи идиотизми за милиарди. Затова брадърите го държат на власт и му дават кураж. Най- новото е поредния милиарден данък, който се готви да плати с втора покупка на Ф-16. Това е обяснението за наскоро тегления милиарден заем в момент на световна пандемия, на световна финансова криза, ЧОВЕКЪТ ПРОДАВА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СПАСИ ВЛАСТТА СИ И ЕГОТО СИ. Такъв случай нямаме в цялата си история от възкръсването ни като държава. за да се обявим срещу тези, които ни освободиха и да затвърдим пред света реномето си на подлеци, при това сме най-бързо изчезващия народ в света.

  1. Аз знам какви грехове има шофьорът на самолет.
   1.Използва справедливия гняв на народа за своя лична изгода,
   без да прави нищо,за да облекчи бедите му.Ако не беше така, щеше да излезе на терена като воин, а не да се крие задължителното президентския имунитет.
   2.Открито обслужва комунистите, което е недопустимо за надпартиен президент.
   3.Разединява нацията, защото зад него не стои целият народ, а една огромна част не го понася.
   4.Гаври се с надеждата на масите, очакващи той да измете хунтите на герб и БСП, защото и двете са вредни, подбуждайки ги да му правят проект и после отказвайки се, за да не отнема гласове на курнела.

   Естествено, че режимът на борисов е престъпен.Бог ми е свидетел, че мразя ДПС , но тяхната позиция е единствено правилната.радев е същото като борисов, политически реваншизъм има и него, не може той да ни спасява от Дявола.

   Оставка и на двата вампира и започване на чисто,само това е нужно.

   1. Бягай да сменяш турските лири за американски долари, че се очаква пак инфлация в Турция и падане на курса.

    1. Така както еднакво не понасям радев и борисов, така не понасям и двата сатрапа Путин и Ердоган, тъй че не съм туркофил, нито американофил, ама ти си як путиноид.

     1. Преди няколко дни те попитах – какво не харесваш в Радев. Тогава ти ми отговори с опорките на ГЕРБ, а днес ползваш моите критики към Радев. Днес пак ще ти задам въпрос, пък ако ти искаш отговори. Какво искаш да се случи ако приемем, че и двамата Радев и Борисов подадат оставки? За кой ще гласуваш, ако изобщо гласуваш? Какво предлагаш, за да се промени сегашното положение от което голямата част от хората са недоволни? Много е лесно само да плюеш. Дай ни и някакво виждане за бъдещето.

 7. „веселино оти не си ебеш майката, турска подлого“
  Ей тоя Бисер се мъдри най отдолу.
  Илюстриращи перфектно облика на поклонниците на льотчика.
  Кланящи се на един измамник, само защото искат комунистите да налагат кокала пак след Жан и Сергей, заклеймяващи всеки, който им каже, че льотчикът е обикновен измамник.
  И точно тая порода пиши, че имало грубости и иска хигиенизиране на сайта???

 8. Борбата в България е трудна. Ние имаме външни и вътрешни врагове. Външните са умни и подклаждат огъня с пари и интриги, а вътрешните ( изпълнителите ) защитават интересите им и не се интересуват какво става в страната. Ние сме в поза „партер“. В такъв случей единствения правилен ход е извършване на бързо и неочаквано от противника действие, на което няма да може да реагира. Няма защо да се залъгваме , че България ще се оправи бързо ще стане Швейцария на Балканите. Но аз все още вярвам , че ние имаме шансове да намерим правилната посока и да тръгнем по нея. Правилното действие е смяна на праилата за да можем да премахнем олигархичния модел на управление и да намалим външното влияние.

  1. Необходими са точно толкова четници, колкото е имал Ботев, за да смачкаме главите на мутрите!
   Операция „ШОПАРИ“ набира решителни мъже до 40 г.!
   Има много малък прозорец от време и не вярвам да се проведе тази година, но след като се чакало толкова време
   и ДОГОДИНА НЕ Е КЪСНО…

   1. Нямам против да подаде оставка правителството. Трябва защото направиха недопустими грешки. Въпроса е после какво правим. Очертава се по-разноцветен парламент с навярно по-безпринципни коалиции. Смятате ли , че ще се получи по-добро управление. На България и трябва нов вид управление, което да е по-демократично, с по-пряка връзка между управляващи и управляеми и най- важното да се премахне олигархичния модел. За това са нужни нови идеи. Не е достатъчно да замениш старото с нещо подобно.

  2. Чудесен коментар на Kamen! Въпроса е, има ли наистина кой и как да осъществи подобен изненадващ ход?

 9. Ролята на личноста в историята е малка. Тя само оцветява леко монументалната картина. Бойко 11 години е бил същия лаком, мързелив, крадлив и еблив индивид, който е пример и мокър сън за 80% от българите. И ся из един път : Оставка! Що така? Ами разсърди едни хора. Е и кво толкова? Ами вече не му върви. Преди да го захвърли историята остава само да го оглозгат хищниците т.е. да купи някой неща да построи други, да му приберат средствата, а за да не се чувстват зле може и да го осъдят.
  Като падне той, ще дойде друг/друга. Какво тук значи някаква си личност. По същия начин след този президент ще има още един. Може да е същия, може да не е. И той се учи, поумня. Ся се чува имагинерния грохот на следващите 8 самолета, които ще платим и президента не иска да са Грипени.

  1. С което какво исках да докажа?
   Че е по-добре да си прост, като льотчика, щото имаш шанс да научиш нещо, отколкото да си тъп и глупав, като едни гербери, щото тогава какво ти остава в България, освен да си обречен да си на власт вечно.

 10. Политиците до един са отражение на обществото, включително и Радев. Те са вентилатора който връща обратно всяка плюнка. Разликата е, че те са с пълни джобове на наш гръб. За нас остава само дъжда. Системата която си изградихме е такава.
  И ако си мислите, че без да се резнат зелките им / буквално/ нещо ще се промени, то си заслужавате мястото срещу вентилатора. Свободата не се дава от никого на никого. Само с кръв и то с много кръв тя се извоюва.
  Та те така.

 11. АКО РЪКОВОДСТВОТО НА ДВИЖЕНИЕ „РУСОФИЛИ“ СЪЗДАДЕ ПАРТИЯ, ТО ПРОЕКТ НА РАДЕВ БИ СЕ КОНКУРИРАЛ ТОЧНО С ТЯХ …. БИХА СЕ ПРИПОКРИЛИ, АКО НЕ НА 100 % ТО ПОНЕ НА 60-70 % …. МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ А НЕ КАТО „ПКП“ ….

 12. И в заключение.
  Един президент не може да подкрепя опозицията.Той е коректив и на властта, и на опозицията.Не подкрепя никого.
  Има най различна опозиция, но льотчика подкрепя само БСП, зад която стои една малка част от народа .
  Това не е президент на българите, а на комунистите, които са другото лице на мафията.
  И ако недай Боже курнела ни яхне, ще е същото.

  Промяната е без герб и БСП.
  Ако двете марки си разменят местата, ще е само фарс.

 13. Радев е американска подлога обучаван от ЦРУ затова и дебило-идиотичните му фенове са такапобеснели от постоянно показване на истината за този летяш ИДИОТ назначен за Президен от Сащ, като за целта Курнела летя до там за да получи лично заповеддта да го номинира.

 14. От известно време тук се вихри нещо,което използва изключително просташки език,позволява си квалификации и обиди,недопустими в нормален диалог между нормални хора дори и в условията на анонимност.
  Правото на мнение означава ли и право на долнопробни оскърбления ?
  Не се ли налага хигиенизиране на сайта,за да се досети ругателно пишещият,че все пак има граница,която не следва да се преминава ?

  1. Да, в процес на хигиенизиране сме. Предстои опция блокиране на ай пи-та. Тук се вихрят бетонни тикви тролове на партийни партии, които ще бъдат блокирани!

 15. Какво искате от обикновен чиновник преоблечен в униформа. Първата му обществена заявка за политик, бе при т.н. Слави Трифонов – явно нечий неясен проект се престави преди 10-тина години още на служба. Комунизмът направи офицерите безгласни чиновници. По тази причина им назначаваха политически офицери, които да им задават посоката на гнева и правилността и едни вежливи заградителни отряди от времето на Сталин, военно разузнаване – контра таксова за да ги държи в страх и подчинение (генералския заговор през 60-те бе гонен от армейските чекисти срещу Анев ш Трънски), да не би случайно от тях да се пръкне мъж, а не поцинкована п0тка – каквито са всички шапкари и до сега, даже безплатното наследство от комунистическите ВНВУ-та, които отдавна са пенсионери. Няма го духа на офицера, културата и произхода има роби, изпълнители и клеркове в т.н. днешна армия, до колкото реалността може да се нарече армия. Радев е обикновен мономинетчия във ВВС и изпечена подлога на началниците си, дори като генерал и шеф на авиобаза, самият той без политически офицер е обикновен получател на заплата със звание и много свободно време да гони такива като жена си по принуда. Това е проклятието на СССР и България, убиха мъжете в офицерството, групата, идеала и го замениха с политически шапкари и заградителни отряди. Днес са най-силни службите, прокуратурата и други право субординационни организации изградени на принципа – ръководство и подчинение, а армията е ръцете на престъпника Каракачанов – какъв военен министър може да стане от някакъв наследствено обременен доносник и толуп, а? Без война и без национален идеал – офицери в РБ няма и не може да има! Ако имаше, отдавна да бяха взели нещата в ръцете си, отдавна. Някой ще кажат, че сравнението с Каракачанов е подло, но къде са офицерите, които да протестират, че министър им е престъпника – тескере, май няма оставки в армията по тази причина.

 16. Президентът Румен Радев направи достатъчно много !
  Единствен той се осмели да покаже кирливите ризи на ГЕРБ и Престъпната Управляваща ХУНТА !
  Той подкрепи и справедливият протест на протестиращите с/у ПРЕСТЪПНОТО управление на България и изобличи Мафията в Българското общество, пуснала пипалата си във всички структури на Държавното управление и съдебната система.
  До толкова са му правомощията!
  Останалото – трябва да го стори НАРОДЪТ !
  И на мене ми се иска – ААРМИЯТА да излезе и да арестува Престъпника Борисов и шайката му и да се въдвори ред, но то това не може да стане понеже реално нямаме армия!
  Много хора се надяват, че Европейският съюз ще се намеси и ще ни “ ОСВОБОДИ “ от робството на Борисов и Мафията му!
  НЕ !
  СВОБОДАТА трябва НИЕ ( НАРОДЪТ ) да си я извоюване!
  Спомнете си какво е казал ЛЕВСКИ по този въпрос, а и двуличната роля на ЕВРОПА спраямо България през вековете!
  Европа никога не е била на страната на БЪЛГАРИЯ !
  Казвам го със съжаление, но е така!

  1. Всички от сектата на льотчика сте такива инфантилни.
   Ако тоя наистина искаше да се бори с хунтата, нямаше да се крие зад президентството и 12 те бона заплата, а щеше да се хвърли като мъж в борбата, оставяйки властта и формирайки своя партия.Нямаше да е толкова жалък да облизва курнела, а щеше да се обяви срещу БСП, защото те са другото лице на мафията.
   Жииголото на курнела.

   1. Изчезни Трол !
    Като много знаеш – направи ти политически проект !
    Марш !

    1. Ти трябва да изчезнеш.
     Тук е за мислещи хора, които са наясно, че радев е поредният мошеник и измамник, а не месия, че паразитира върху народния гняв, че излъга надеждите на хората, които повярваха, че може да има и други освен вампирите от БСП и ГЕРБ.
     А не за ненормалното, кланящи се на един демагог.
     И ако у герберската шайка има и грам достойнство, след това откровено признание на Радев, че обслужва враговете им ще му поиска импиймънт, както настояват много.
     Иначе са още по жалки и от него.

     1. Кои са тези други бе Летящият танкис?

 17. Комунягите пак побесняха.
  Др..Михайлова, да повторя.Вашият идол льотчика се закле във вярност на курнела, показа, че е комунистическа подлога и е надпартиен само за пълни идиоти.
  Такива като теб искат точно това, крушовенската крава да смени тулупа и комунягите да налапят кокала пак.Вие затова лижете по тиквата фатмака, че служи на вас.
  Да, ама народът не са герберите и комунягите, те са две еднакво противни и вредни сбирщини.
  Какъвто льотчика, такива му и феновете.

 18. Понеже някой вярват само на факти, ще ги опиша на кратко, без да давам „категорични“ прогнози, а ще оставя на всеки да направи изводите си сам:
  1. 12.09.2020 Теменужка Петкова обявява за това, че вероятно се отказваме от строежа на АЕЦ Белене;
  2. 22.09.2020 ВНС 3 – най-слабото от трите;
  3. 23.09.2020 Посещение на Борисов на Балкански поток и заявление за готовност за завършване на проекта;
  4. 23.09.2020 МВнР обяви за персона нон гората руски дипломати по обвинение за шпионаж;
  5. 24.09.2020 Радев е на посещение в Граф Игнатиево на съвместно учение с ВВС на САЩ, като там се среща с посланик Херо Мустафа;
  6. 24.09.2020 Хаджигенов от Отровното трио обявява, че ще има следващо ВНС, като то няма да е толкова мирно този път;
  7. 24.09.2020 Американското посолство обявява подкрепата си за Антикорупционния фонд;
  8. 27.09.2020 Официално е насрочено ВНС 4 за 3.10.2020;
  9. 28.09.2020 Във Фрогнюз и още няколко опозиционни медии излиза статия без абсолютно никакви аргументи, че Борисов ще подаде оставка на 04.10.2020г.
  10. 29.09.2020 Борисов се среща с представители на Локхийд Мартин в присъствието на Херо Мустафа. Подписано е рамково споразумение (по което вероятно ще бъдат закупени ракети въздух-въздух за новите изтребители) и става ясно, че предстои и подписване на нов военен договор със САЩ с неясни клаузи.

  1. Пропуснах нещо важно:
   11.09.2020 Радев и Йотова са домакини на среща с посланици на 12-те държави от инициативата „Три морета“, където демонстрират подкрепа.
   „персона нон гората“ да се чете „персона нон грата“, тъпия редактор коригира думите след мен.

   1. Лансираната най-вече от Полша, но реанимирана от САЩ инициатива „Три морета“ представлява зле прикрит геополитически опит за създаване на своеобразен балансьор на влиянието на Русия, от изток, и на Германия – от запад.
    Обяснимо е, че той поражда реминисценции с друга злополучна полска инициатива – за т.нар. „Междуморие“ (Intermarium), която се прокарва в периода между двете световни войни. По онова време полският лидер маршал Юзеф Пилсудски се опитва да формира един de facto алианс от държави в пространството от Черно до Балтийско море, който да може да се противопостави едновременно на Съветска Русия и на Ваймарска Германия. Ако сравним списъка на държавите от т.нар. „Междуморие“ с тези от днешната Инициатива „Три морета“, ще видим, че те на практика съвпадат – и в двата случая става дума за създаването на своеобразна „демаркационна линия“ между Германия, на запад, и Руската Федерация – на изток. Приликите обаче не приключват само с това.
    https://geopolitica.eu/2018/167-broy-1-2018/2773-geopoliticheskite-izmereniya-na-initsiativata-trite-moreta

    1. Статията е интересна но…
     Германия е икономически гигант, но е окупирана страна и е геополитическо джудже. Русия от своя страна отдавна започна преориентацията си от Европа към Евразийското пространство. Затова този проект, освен като икономически буфер за проникването на руското влияние, има много по-важно стратегическо военно значение. Ние (12-те държави) трябва да сме тези, които да бъдат хвърлени на първа линия (пушечното месо) в една бъдеща война на Запада с Русия. Войната трябва в най-лошия случай, ако не се води на руска земя, да се води на наша. Затова и се лансира разпада на НАТО, като то ще бъде наследено от такива регионални съюзи с чиято помощ да се водят прокси войните, както това стана в Грузия, Украина, Сирия и сега е на път да стане в Нагорни Карабах. НАТО и САЩ не могат да влязат в открит конфликт заради руските стратегически ядрени сили, но това не им връзва ръцете за хибридни войни с които да предизвикат разпада на многонационална Русия. Въпросът е ние какво правим в този военен пакт и чии интереси обслужваме.

   2. Добро изброяване на фактите, но ми трябва още малко за да напрвя правилните изводи.

    1. Още факти, като например съобщението от днес на пресцентъра на правителството, че се готвим да купим още 8 броя Ф16 на хартия и три много функционални радара. Всички се чудеха, защо взимаме 5 млрд. лева нов заем при големия фискален резерв, които уж имаме. Прав беше доц. Вацев – Борисов е готов и самолетоносач да купи с нашите пари, само да го оставят на власт и да успее да изпълни поетите ангажименти за газовата тръба. Ако и това не Ви помага, следете развитието на събитията.

     1. Благодаря за отговора. Аз уважавам анализите на доц. Вацев и наистина е подходящ примера със самолетонасача. В случея имах предвид , че вие изброявате 12 факта , които различни институции или хора извършват действия в определена посока. Искате да кажете, че всички са еднакво и солидарно насочени в тази посока ?

     2. Искам да кажа, че всички изброени лица участват в една пиеса с общ сценарии, а режисьора е някой зад голямата локва. Разликата е само в отредените роли на различните политици и институции. Народът отново е само в ролята или на публика, или на статисти (при това безплатни). Дано да е интересна развръзката, защото до момента завръзката е доста плоска и без фантазия (типично по холивудски).

     3. Не е ли време статистите да се намесят в сценария на пиесата и да направят някои промени ? Мисля , че зная отговора, но все пак бих искал да го чуя от вас.

     4. Разбира се, че трябва да променим сценария, защото в този България ще я има, но без българите. За съжаление повечето хора не вярват в себе си или са се предали и не намират смелост да излязат на сцената. Затова и пиша тук, двама да ме разберат и да се събудят от будната кома за мен ще е успех.

    2. Хората са се предали защото не виждат светлина в тунела. Както каза доц. Вацев трябват нови правила. Трябва да има идеи за по-демократично управление. За това не са нужни много хора. Тези идеи трябва да са ясни , прости и да се сведат правилно до масите за да ги подкрепят. Тези идеи трябва да унищожат олигархичния модел и да създадат по-пряка връзка между управляващи и управлявани.

     1. Управлението на Борисов е точно копие на нагласите в обществото. Затова и продължава вече 11 години. Истината е, че повечето хора не искат промяна, а подмяна – да са и те на трапезата на властимащите. Примерите са навсякъде около нас, ако щете даже в културата ни на пътя. Прави ли Ви впечатление, че никоя от големите партии не излиза с ясна, кратка и точна програма по точки в предизборните кампании. Всички се опитват да не са конкретни, за да получат максимална подкрепа от всички прослойки в обществото. Затова с малко хора и добри идеи далеч няма да се стигне.
      Необходим е достатъчен брой, за да се обърне мисленето на българите и да престанат да мислят, че те могат да са добре, когато държавата и съседите им са зле, защото Родината е една и тя загива. Трябва да се изгради на ново ценностната система в младите. Старите поколения масово са изгубени, защото живота им е минал в чалгата на прехода. Не случайно сега младите са възмутени от наглостта на правителството. В тях е надеждата, ние по-старите не бяхме достойни, за да преодолеем предизвикателството на промените.

 19. Колко пъти го написах тук,.че „надпартийният“ фатмак обслужва комунистите, че не му пука за народа и че е нагъл лицемер и демагог?
  Че единствено комунистите го подкрепят, вкл.и тук във форума?
  Че той е огледалното лице на борисов, два дърти, грозни и вредни носорога, които се ритат на гърба на народа?

  Льотчик.
  С тая квинтесенция на презрение към нещото в президентството се казва всичко.

  1. Мама я лётчика люблю,
   Мама я за лётчика пойду. 🙂

  2. От това става чудесен сценарии за анимационен филм на Уолт Дисни …. Като за сериозна политика му липсват 99,99999 % реалност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *