Публикувано на 11.01.2022 / 18:07

ПИАРЪТ НА РАДЕВ, НАРЕЧЕН КСНС. ДА БЪДЕ ИЗМАМЕНО СТАДОТО

Цял ден на 10 януари медиите изпаднаха в локдаун без заповед на здравния министър. Никой не им даде сертификат и не ги ваксинира против политически вируси. Така те станаха жертва на самите себе си. Очакванията прецакаха реалността.

Първо, никой не успя да обясни смислено защо трябва да се свиква Консултативен съвет по национална сигурност по въпрос, който касае чужда държава и нейното членство в международни съюзи. Намаше аргументи по темата. Затова пък имаше задъхани репортажи, които съобщаваха, че вече пети час продължава съветът за национална сигурност при  президента.

Накрая, в осем, вечерта излъчиха тържественото изказване на Румен Радев, което беше предадено по един изключително авторитарен начин – без въпроси от журналисти, ултимативно и безапелационно. Зад него стояха всички лидери на парламентарни групи, включително протестиращият срещу влички власти Костадин Костадинов, който беше избрал добра гледна точка в груповия кадър, за разлика от Тошко Йорданов, на когото му се виждаше само едното око.

За тези, които не знаят темата на КСНС, цитирам: “ Интегриране на Западните Балкани в ЕС. Роля на Република България в разширяването на ЕС и в процеса на стабилизиране и асоцииране: Република Северна Македония и Албания”.

Това е темата, по която заседаваха 6 часа президентът, премиерът, министрите на външните и вътрешните работи, военният министър, председателят на парламента, лидерите на всички парламентарни групи и шефовете на всички спецслужби.

Обявявам награда от 1000 лева за този, който ми докаже, че този състав на българската временна политическа върхушка може да реши интегрирането на Западните Балкани където и да е и стабилизирането и асоциирането на РСМ и Албания към каквото и да е.

След мъчителните 6 часа, г- н Радев излезе и прочете един казионен текст, с който потвърди политиката на омразното му правителство на Б. Борисов и на подкрепящото го мнозинство. Е , тогава, защо беше битката между вас двамата, запитаха се милиони мислещи българи в този момент. Или всичко е като в шоуто на емеммейците, които се мятат по тепиха, но зрителите знаят, че това е наужким.

Защо се проведе КСНС  по въпрос, който не касае на практика българската сигурност? Заради пиара на Радев, много просто. Кирил Петков набра много точки в пиара напоследък и има опасност да се еманципира. Е, тогава къде отива ролята на неговия ментор  – генерал Радев?

Та нали Радев го измисли, произведе и сложи във властта! И сега излиза съмнението, че новото ни правителство, което е продукт на президенството, ще предаде интересите на България.

Радев беше длъжен да заглуши това “неправилно” обществено мнение. Да, правителството на неговото протеже Петков ще предаде интересите на България в казуса с Македония. Но това трябва да стане плавно и постепенно. Да бъде измамено стадото. И то беше измамено. Казионните медии веднага съобщиха на зомбираното население, че всичко е наред и че КСНС вза правилно решение, но не казаха основната истина – решението на КСНС е пожелателно и няма никаква юридическа стойност. Тоест, Киро,  утре като отиде в Скопие, може да сключи какъвто си иска антибългарски договор. И ще го направи, бас държа!

А, вие, българи, викайте “ура” и плащайте новите сметки за ток!

Волен Сидеров

Коментари 23 за
“ПИАРЪТ НА РАДЕВ, НАРЕЧЕН КСНС. ДА БЪДЕ ИЗМАМЕНО СТАДОТО”

 1. Обидно е, че в КСНС участва Десислава Атанасова, която има умения само в лапането на пи6ки и в защитата на банкянската идеология.

 2. На Северна Македония, ако и е опряло яйцето за ЕС, тя да заседава шест часа. Събрали са се да си го мерят толкова часове. За което Кирил Петков бил направил обръщение като като си накичил на ревера българския флаг обратно, като че сме във военно положение. Инак турил европейския такъв правилно.

 3. Как говорится : „Тайное становится явным!“https://www.youtube.com/watch?v=FJelHOoebdE
  Ваксини или Генна Терапия …???Както Ви е по СПОКОЙНО!!!

 4. Очаквах да има пресконференция след КСНС.
  Но пък какво ли щяха да питат мисирките!
  За кой ли пореден път народът е наврян в ъгъла?

 5. Радев, РуменЧО,
  Можеше да бъдеш Подкован КОН, но ти сам реши, че ти стига да си Куцо МАГАРЕ!
  Затова да ти кажа направо,
  – На баба ти дронът,
  защото на баба ти хвърчилото отлетя!

 6. Не знам какво са си говили на съвета, но по същото време си говориха американци и руснаци в Женева. Било крачка напред щото си казали каквото мислят. Нашите пък ковидясаха и отложиха Македония. Явно ще чакат директиви. Пионките в политиката са колкото да ни съобщават директивите. За правата краставица хубаво, ама за Македония? Чак ме е срам от високопарните названия – служби за сигурност, съвет за национална сигурност, че и консултативен. Тотални нещастници.

 7. А какво правиха цели шест часа… чесаха си мадурляците ли!

 8. Влезнахме в Гинес!!! До 20 часа свършва Консултацията при Прeзидента и в 21 и 30 мин. Медиите ЗНАЯТ че Прдседателят на ПАРЛАмента е с ПОЛОЖИТЕЛЕН ПСР тест!!!

 9. “Овчарят винаги се опитва да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат“

  „За да бъде човек безупречен член на стадо овце, трябва преди всичко той самият да стане овца“
  Алберт Айнщайн

 10. И за какво беше цялото това мероприятие? Май само да се поизлъска имиджа на Радев и да се спаси задника на Петков. Има си решение на НС за РСМ! Кое е новото, което са решили, не разбрах!? Просто претопляне на стари приказки! Поредното „нищо“ от Радев и правителството му! Цялата им работа дотук е само цирк! Такава икономическа криза тропа на вратата, тия се занимават със северномакедонските българомразци, че и премиер да им ходи лично?! Нямат ли си по-спешна работа? Обещаха промяна, борба с корупцията и затвор за мутрите, а единственото, което имаме е ваксинационна пропаганда и назначаване на семейни приятели по върховете на властта…

 11. Навлизат вражески самолети на Наша територия!?!?!? Никой НЕ ги прехваща???Защо??? Един пилот в авиогрупата КИХНАЛ и Здр.Министър поставил Летателния състав под КАРАНТИНА!???
  Фантазирам си!?!?!? Но това ще е БЪДЕЩЕТО!!!
  Представете си Героите на Шипка а и НЕ само ТЕ с едно Кихане да бяха под КАРАНТИНА или с едно Бъркане в НОСА!!!
  Трагедията е ПЪЛНА господа Съдебни Заседатели!!!
  Може би е ВРЕМЕ такива Политици-Хипохондрици да Бъдат поставени под Вечна карантина като Хронично Заразно Болни Опасни за НАЦИЯТА НИ!!!

 12. Дали президент ще е Ратку Зеленчорапски, проф. Герджиков или някой друг, сърбомакедонците, подкрепяни о л@йняните евроджендъри ще бъдат приети в ЕС.
  Това ще е и ФАТАЛНАТА ГРЕШКА на еврол@йнарите, които не могат да си представят какво нещо е сърбоманското л@йно.
  Първият СЕРИОЗЕН проблем е СЪЩЕСТВУВАЩИЯ ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ между т.н. македонци и увеличаващото се албанско население в БЮРМ.
  Вторият СЕРИОЗЕН проблем е сърбоманството и подчинеността на македонския национализъм на Сърбия.

  А Сърбия е…

  1000 лв. на бай Волен за правилен отговор, какво е Сърбия !

 13. Фигуранта помпа имидж и доверие, защото тепърва ще му трябват! Нали взе съветниците на Борисов, че и за договорки между тях се говори… Но идва Жанвиденова зима, а по-силно оръжие от глад и студ съчетани заедно няма! И тогава…

 14. ПРът си е ПР. Очевиден и кух, като на Боко кратуната. Всъщност Радев ни преразказа роуд мапа надраскан набързо на Козяк. Кирчо тъпото ще направи пробив и после ще бъде отчетен гоуем напредък, което ще даде основа за…
  Какво значение има какво ще подпише куролиращия. И без това никой не чете. Важното е как ще се отрази новината. Апропо, ще замоля учиндолския инфлуенсър или някой от меншевиките на Курнелия да качат коалиционното споразумение, че не го откривам. Благодарско за което.

 15. Най-после селския кенеф се издъни и попа падна в лайната.
  Поколения сраха него,но не превля…
  Просто дъските не издържаха.

  Венсеремос.

  1. Каква е глава раждала- раждала, ражда и сега Вейронови мисли юнашки!

  2. „- Аз бая са лъзнах, ми опреа раменете. Саде са поизпръсках малко.“

 16. Новият поп Кръстю – менте българина Кирето Петковски отива на поклонение в район Албанска Македония !

 17. Ама Господ си им въздаде заслуженото – сега 90% от участвалите в тия сборища са в карантина!
  Но съвсем безапелационно и с пълно за тях основание ще управляват дистанционно държавата и нацията, сякаш ще командват някои роботи…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *