« Върни се назад Публикувано на 10.09.2014 / 20:53

Пиарът на БСП Пашалиева по стъпките на Моника и Гоце

Жанет ПашалиеваЗа броени минути върналата се от майчинство Жанет Пашалиева успя да унищожи пресцентъра на БСП, съобщиха от централата на Позитано. Само до преди 3 месеца Пашалиева работи за екипа на Георги Първанов и неговата кандидатка от Перник Росица Янакиева. Първата задача на половинката на кандидат-депутата Димитър Горов е била да обиколи част от „нейните медии и да договори“ новите взаимоотношения.

Сред първите са били бизнес-партньорите на Мониката на Станишев, сред които и един часови вестник. От несъществуващото радио К2 на превърналата се в ПР-на Борисов Беновска вече се хвалят с договор за „няколко десетки хиляди“. От обкръжението на Пашалиева се оправдават, че Мониката е наложила няколко договора с Беновска по времето на кабинета „Орешарски“.
Половинката на Жанет Горов е известен с доста брутални нарушения, включително и за шофиране в нетрезво състояние. Според запознати той е наложил и скандалния Тишо П…та за шеф на ВиК в Ловеч. Там всички знаят за особено близките му отношения с ескравагантната Доротея.
Afera.bg

 

«