« Върни се назад Публикувано на 10.06.2014 / 8:54

ПИАРИТЕ НА ГЕРБ & ЯНКИТЕ СРАВНИХА БОЙКО БОРИСОВ С ТОМАС ДЖЕФЕРСЪН, ОХ!

 

„Председателят на Международния републикански институт Марк Грийн се обърна към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с думите на Томас Джеферсън, че когато един човек е въоръжен с истината той представлява мнозинство и винаги получава подкрепата на народа си“, фукат се с пиар-информация от ГЕРБ, легендирайки посещението на Борисов в САЩ.

В България ГЕРБ разгроми комунистите с 12% разлика на европейските избори и същевременно победихме президента на ПЕС Сергей Станишев. Благодарение на нашата работа единствено от България националистическите партии не изпратиха свои депутати в новия Европейски парламент. Въпреки тези изборни резултати комунистите и националистите все още могат да влияят негативно на развитието на страната ни. Примерите в тази посока са доста, но с тройния енергиен шлем, който планираха комунистите, България може наистина да се окаже един ден отново извън обединена Европа. Ето защо с идването си на власт ние спряхме петролопровода „Бургас – Александруполис” и АЕЦ „Белене” и казахме, че „Южен поток” може да се строи само при спазване на европейското законодателство. Но комунистите в България подписаха договора без европейска санкция и избраха за изпълнител без прозрачен конкурс фирма, която е в забранителния списък на САЩ. На този фон САЩ могат да избират с кого да работят в България – с комунистите или с ГЕРБ”, рекъл Борисов.

Никъде в информацията не пише какви ги сътвори точно правителството на Бойко Борисов по „Южен поток“, но пък се подчертава, че „правителството на ГЕРБ вече се е доказало като надежден и предвидим партньор на САЩ и Европа.“

От своя страна посланик Грей заявил, че България имала нужда от партия като ГЕРБ, която да управлява страната:Следим внимателно ситуацията в България и региона. Когато управлявахте, Вие и ГЕРБ бяхте радетели на принципите на пазарната икономика, по които сега забелязваме отстъпление. Още от създаването на ГЕРБ ние ви смятаме за приятели и надеждни партньори и ще продължим да ви подкрепяме. Убедени сме, че България има нужда дясноцентристка партия като ГЕРБ да управлява страната и да утвърждава демократичните принципи“.

Както се казва, да живеят шпионите.

Afera.bg 

Колаж: Георги Динев

 

«