« Върни се назад Публикувано на 20.09.2014 / 10:57

„Печеният” Бареков, без сапун, се нахака сам в монтажа. От суета.

Николай БарековЕгото е зловещо харакири. Не отмина и Николай Бареков, който в суетата си да е непрекъснато „по телевизора”, аджамийската и левандурски сам си избра да бъде гилотиниран с ножицата на монтажа на Нова телевизия. В несмаслената „поредица” на Диана Найденова, която мандахерца телеса, обути в дънки, в някакъв бус, Бареков сам допусна да бъде разфасован като пържолка в къщата на Борисов в Банкя. И поднесена алангле в покоите на Пеевски.

„Бедният” Бареков не умря при Гредетин, а направо на монтажната маса.
Ножицата на монтажа така дърварски бе играла в „предаването”, приютило приятелката на Бойко Борисов Диана Найденова, че и за кретените в България това бе очевадно.
Бареков като „виден телевизионер” обаче сам си го вкара. От суета и от его. Защото изобщо, ама изобщо не е задължително да се съгласяваш да участваш в предаване, което априори те кани, за да те гилотинира с прийомите на „телевизионното изкуство”, иначе казано манипулация.
Иначе Бареков, огледално като Борисов, я подкара джаста праста и наговори толкова безподобни глупости, че с „монтажна” протяжност на финала Диана Найденова обяви, че излизала от „този разговор” „с чувството, че имам нужда от сапун”.
Бареков бил „обикновено момче, което успяло да се реализира”. На фермерите се извинил, понеже „живеел тогава в центъра на София”.
На президента Плевнелиев също се изнинил, защото „съжалявам за обидните думи към него”.
Цветан Василев бил „доста скучен на тема телевизия”, обичал да гледа ТВ Европа.
„Аз съм много емоционален човек, някой път реагирам прибързано на несправедливости, лесно се привързвам…” рече Бареков.
Никого не бил предавал и тук – много важно послание: „Ако някой е възлагал някакви надежди на мен, за които аз не съм знаел…”. Сори, майна, както казват пловдивчани.
Бареков последно бил говорил с Цветан Василев, преди „да се случи всичко” и го бил предупредил, че „съдбата му ще е тежка”, защото „когато политик и бизнесмен си мерят силите, винаги е фатално за бизнеса”.
А Пеевски бил политик.
Бареков бил питал Цветан Василев дали има нещо общо с Пеевски, когато поемал ТВ7. Цветан Василев му казал, че няма.
„Аз не съм скачал срещу Цветан Василев. В България най-влиятелните хора са тези, които държат политическата власт. Когато го показаха Цветан Василев в сп. „Форбс” го качиха на шейната”, зафилософства Бареков.
Ангел Славчев искал „да овладее партията”, пък бил много „необразован човек”. Калина Крумова „се уплаши”.
В Белене залата имало „хиляда души” на предизборната му сбирка.
„60 човека!” контрира Диана Найденова. „Е, там има толкова хора!”, рече Бареков. С което направо уби Белене.
„Аз съм жертва”, самоубийствено заяви Бареков за човек, който би трябвало да разбира, че подобна „философия”, когато водиш „битка” е фатална.
„Лидер” не е Ковачки”, отсече Бареков, с което вкара в потрес и идиотите, които знаят, че Ковачки не прави нищо без „доброто” на Доган.
„Ковачки дава парите?” попита Найденова. „Тази кампания, която водим е най-евтината кампания” рече Бареков и каза, че „дарявали…”.
„Най-големите олигарси в България не са хора като Ковачки и Цветан Василев”, уверено ги подреди Бареков. Пеевски го пропусна. За Доган да не говорим. Бойко пък изобщо не го спомена. Защото за Бареков „миналото на Борисов вече не е тема за разговор”.
Народът бил толкова огладнял, че „политиците трябва да го нахранят”. И Бареков купил 2000 кебапчета в Първомай.
Диана Найденова заговори флегматично тържествуващо след излъчването на „материала” за сапун. Впрочем, цялото и „предаване” е истинска пяна. Бареков обаче, понеже е много „печен”, сам се нахлузи на Големия без сапун.
Когато стане министър председател вероятно Ковачки ще му го извади. Като отцепи „депутатите” си от ББЦ.
Но това е друга тема.
Afera.bg

«