« Върни се назад Публикувано на 20.02.2011 / 19:26

Петьо Блъсков: Чака ни нов Отечествен фронт, Борисов не управлява държавата!

 

 

Петьо Блъсков категорично изрази позиция, че поне за пред хората Цветан Цветанов е трябвало да не оглавява предизборния щаб на ГЕРБ.
„Цветанов трябва да си подаде оставката, това ще укроти страстите в обществото. Не може да се отрече обаче, че Цветанов тръгна много добре,  но трябва да се види битовата престъпност извън жълтите павета.
Не искам да коментирам взрива пред Галерия, защото при мен  гръмна автомобила ми под прозорците ми, където бяхме с бременната ми жена  и след два часа се роди синът ми. Това стана преди 20 години и искам да я забравя тази история.Взривът пред „Галерия” не е направен от правителството. Няма такъв идиот от управляващите, който да сложи този взрив на „Цариградско шосе”, същият ден, когато оттам минават читирима еврокомисари. Няма такъв идиот!  Президентът гледа като зрител на първи балкон и  отстрани  потрива ръце.Той е продукт на милиционерщина също.Бойко Борисов трябва да се заеме да управлява разумно, иначе или ще отиде на сделка, или ще отидем на нови избори и тогава ще имаме нов Отечествен фронт. Това е тотално маргинализиране на политическата система. Костов е любител на корупцията, той сложи началото на корупцията през 1992 година със Сапио”, каза още Блъсков.

afera.bg

«