« Върни се назад Публикувано на 15.06.2021 / 19:37

ПЕТКО СИ ПУСНАЛ ВИДЕО С ПУРИТЕ. Е,И? КАКВО ДОКАЗВА ТОВА? И КАТО КАК ОПРОВЕРГАВА ПИСАНЕТО НА ЛИСТЧЕТА И КРИЕНЕТО НА ТЕЛЕФОНИТЕ?! ПО ПОТОЦИТЕ ОТ КАНАЛИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ, НЕ ПО ПОДАРЪЧНИТЕ ПЛИКОВЕ!

Бившият скандален митничар пуснал видео клип от магазина, в който бил купил пури и ром преди срещата си с главния секретар на президента по антикорупция Пламен Узунов. Благодарял му с тях за помощ за извършена трансплантация в Швейцария.

Е, и? Какво доказва това? Че сме кьорави? И че не виждаме с очите си какво точно се случва на въпросната среща?

Че сме идиоти, че не виждаме как се крият телефони и как се пишат бележки, и Узунов си ги пъха в джоба и портфейла?

Че на тези бележки пише „много те обичам“ ли?

Само истински наивник и лековат човек може да си помисли, че изобщо акцента е в … „подаръчния плик“ /термин на президента/.

Тук става въпрос за самата среща. Кой е „старият приятел“ на антикорупционния главен секретар на Президента, как се провежда срещата и какво точно се случва на нея.

Всички останали бла -бла и оправдания са за ехалето.

Истината, драги ни, не се крие в „подаръчния плик“, а в това какво изобщо прави Узунов с това скандално лице и за какво си говори, че не трябва да се чува, и какво има на написаните листчета. И  когато си отишъл да ти благодарят защо взимаш телефоните и на двамата и ги криеш.

И като какво точно ми доказва тоя Петков клип? А между бутилката и пурите как ще ми докаже, че няма кинти, например, заради нещо си от написаното на поне едно от листчетата?

Щом я докараха дотам Пламен Узунов да продължава да мълчи, защото ако застане не пред мисирка, а пред истински журналист, ще бъде разпънат от въпроси, президентът да чупи пръсти и да го защитава несмаслено, при положение, че дори обикновен държавен служител няма право да получава подаръци и Петко Петков да ходи да пуска „контра“ – клипове, мирише много гнило.

И идиотите в България знаят как се кадрува и защо точно по определен начин в Митниците и че това не става пред телевизията.

Иначе ще му дойде времето не по пурите  и рома, а по потоците от каналите да ги познаете. Що за „подаръчна стока“ са.

Afera.bg

Послепис: Явор Дачков във Фейсбук:

 

«