« Върни се назад Публикувано на 28.04.2022 / 8:10

ПЕТА КОЛОНА, БЕ, ИДИОТ! ТЕЗИ АМБУЛАНТНИ ИЗМАМНИЦИ РАЗПАЧЕТОСВАТ БЪЛГАРИЯ И Я ПРОДАВАТ НА ЧАСТИ ЗА СКРАП НА ТЕЗИ, КОИТО ГИ ИНСТАЛИРАХА НА ВЛАСТ НАПРАВО ОТ ЦИРКОВИЯ МАНЕЖ

Германия, Австрия, Унгария, Италия, Гърция и кой ли не от ЕС могат да имат по две сметки в Газпром – евро/долари и рублева, което не противоречи на никакви санкции, само Кирил Петков и Асен Василев не дават България да има!? Кое не е ясно? Че тези две мекерета ще ни продават газ през посредници на Булгаргаз с 30% надценка в името на “евроатлантическите ценности”? Че ще фалират предприятията и продънените ни тецове? Че няма как да си плащаме сметките като битови потребители на газ и парно след няколко месеца? Че България скоро ще е в технически фалит ли? Че посредникът, който вече продава газ с 30-40%  горница на “Булгаргаз” е отдавна посочен от Киро Петков и е на неговите спонсори олигарси. (Даже знам кой е бенефициент на тази схема).

Колко още ще ни правят на будали тези амбулантни измамници, докато разпарчетосват България и я продават на части за скрап на тези, които ги инсталираха на власт направо от цирковия манеж?

И да си знаете, че “Визитата” на политическия труп Киро Петков в Украйна има само за цел да му обогати постното CV пред скорошните му нови работодатели в Америка. На мястото на Зеленски бих си покрил всички ценни вещи, че не се знае дали утре Кирцата няма да обере и неговия бункер до шушка. Елементарен, но ловко школуван крадец и измамник си е той.

Спирането на газа вероятно е поредният цирк, разиграван от Киро Петков и неговите задкулисни господари с цел нови колосални кражби от джобовете на българите – елиминиране на държавата в лицето на „Булгаргаз“ от пазара и налагането на частен посредник срещу тлъсти комисионни от порядъка на 20-30%.

От седмици частната фирма на бившия шеф на държавното дружество, близък до Петков и Асен Василев, купува виртуално газ от Гърция, която си получава редовно доставките от Газпром. Гърция няма проблем да плаща в рубли и да продава като посредник в евро и долари на кирчово-прокопиевата фирма, която пък ще го продава принудително с надценка на „Булгаргаз“, който пък ще слага надценката в нашите сметки за газ.

Приказките на Петков, че нямало да плаща в рубли на Путин и за джипките на Аркад по селските плевни са пълна пунта мара за балъците, които ще трябва да се бъркаме за още по-дебели сметки.

Разиграват ни Театър за наивници като даренията на заплати за оръжия по нигерийска сметка, въпросът е дали останаха наивници на територията ни.

По новата схема Киро Петков сменя за малко своите „снежните магистрали“ с празните газови тръбопроводи! Печалбата му ще е няколко милиарда от „защита на евроатлантическите“ ценности и долара и еврото като платежна валута. Важно е, че народът плаща сметката за тези схеми на пладнешки грабеж по харвардски.

Предлагам, замине ли днес Петков за Киев, въобще да не го пускаме да се връща обратно и да минава границата на България. Нека канадците и дядо Джо да си му берат гайлето. Всеки ден на Киро Петков в София струва на народа милиарди! Продажбата на Македония в планирана до дни и на изпроводяк мекерето Кирил Петков иска да прибере джакпота в куфарите и да си гарантира благоразположението на задокеанските си господари, което обаче няма да е трайно, както сочи безмилостно историята.

Киро Петков вика: „Не сме пета колонИЯ на Русия“.

Пета колонА, бе, идиот!

Този израз е от историята на Гражданската война в Испания. На път за Мадрид са четири колони, обяснил генералисимус Франко, но най-важната му, петатата колонА с предателите, вече била вътре.

Чети историята, бре, Киро! Ама в Харвард не четат, само дипломи взимат.

Николай Бареков

 

«