Публикувано на 17.12.2020 / 17:32

ПЕРВЕРЗЕН ТАНЦ ПО ОСТРИЕТО НА КОСАТА! ПО-СКРОМНО С ЦИФРИТЕ, АКО ОБИЧАТЕ.

Особен вид политическа превъзбуда тресе ежедневно Нашия политически естаблишмънт.

Вчера, сряда, по една от националните телевизии един настоящ опозиционер хвърли балистичната бомба, че от България към вероятно един По-неидиотски свят от сегашния потеглят близо 700 души.

Друг пък ококорен овластен розобузко, с вид на нескромно кеширал 5-цифрена месечна сума за нищоправенето си, триумфално ни облъчва, че черната статистика ескалирала…

Излиза, че и Едните, а и Другите едва ли не стискат палци колкото се може повече наши сънародници да пътуват с еднопосочен билет към Тихите общежития (бел.авт. гробищния парк).

Дами и Господа! Другари и Другарки!

Това ми прилича на Петзвезден перверзен танц по острието на косата!

И тук никой не иска да влиза в темата за Пандемията. Да, има я, безспорно, окей.

А сега следва нещо много любопитно. И то е от световния сайт: countrymeters.info(bg) Bulgaria

Международен портал на Департамента по икономически и социални въпроси на ООН. Нещо, което много трудно може да се изманипулира.

Точно там, на вчерашната дата, 17 декември, фигурират 287 българи, които са предали Богу дух.

195 души от тях, според Нашите родни статистици са ни напуснали от това, което е „модно пандемично“ в момента да си отиваш… Интересно, значи останалите само 92 от тази цифра остават починалите в следствие на: естествена старост, онкозаболявания, инфаркт, инсулт, диабет, самоубийства, насилствена смърт, автомобилни и промишлени злополуки, СПИН, множествена склероза и т.н.

Да, но 287 души е традиционна траурна цифра и за април, май, …ноември и декември тази година. И следва най-интересното от този сайт, за цялата календарна 2019-а година в леталните таблици фигурират 108 083 българи. До вчера, 17 декември, 23.59 часа починалите в родината ни са общо 100 830 души.

Дори и семпъл човек с Отличен „3“ по математика би изчислил, че до края на кошмарната 2020-а година, тези българи, които за съжаление няма да бъдат около Нас ще са около 3000 по-малко отколкото миналата година.

Да, Оная с тъмните одежди с косата явно няма да излезе в отпуск, а България далеч преди 2020-а година е сред олимпийските фаворити в мрачните хроники.

За наше успокоение има и интернационални фокусници на цифрите. За 60-милионна Италия, емблема с отрицателен знак на световната истерия с парола: Exitus (б.а. Край), тези същите сладури бленуваха да бъдат 700 000, а се оказва, че отново според countrymeters цифрата се стопява до към 579 000 души.

Може би за неудовлетворение на един световен „Доктор“ с визия на ефектен транжор от Чикагските кланици.

Предколедно. Всички пропагандатори застават пред елхата и тихичко си тананикат: Хепи Нова Ваксина!

По-скромно с цифрите, ако обичате, а и внимавайте какво си пожелавате…

Под Петела определено няма яйце.

Димитър Увалиев.

Политически далтонист

Коментари 31 за
“ПЕРВЕРЗЕН ТАНЦ ПО ОСТРИЕТО НА КОСАТА! ПО-СКРОМНО С ЦИФРИТЕ, АКО ОБИЧАТЕ.”

 1. Медсестра упала в обморок после вакцинации препаратом Pfizerhttps://www.youtube.com/watch?v=iA6RZl98SPE Инцидент произошёл в прямом эфире на пресс-конференции в больнице #Memorial в Теннесси. Примерно через 17 минут после прививки у девушки закружилась голова, затем она потеряла сознание.

  Врачи больницы, дежурившие рядом, заявили, что обморок не связан с введением вакцины. По словам специалистов, головокружение и потеря сознания случаются после медицинских процедур.

 2. От тролове спасение няма. С вируса все някак ще се оправим.

 3. Авторът на статията не може ли да чете? Защото според Националния статистически институт до 6-ти декември тази година са починали 109 750 човека. а до края на годината вероятно ще станат около 120 000. Което е много повече от всички предни години.

  1. Стефане , ти малоумник ли си или да!?
   Автора цитира международна организация , която за разлика от лъжливия български статистически център , казва истината!
   Аман от тъпанари и болни мозъци!

   1. Хм, интересно тази международна организация откъде взема данните ! Дали не е НСИ,а ?
    Едва ли са изпратили тук преброители.

 4. Ще се мре,ама много яко ще се мре. Ами,айде,почвайте да копате масови гробове,кво чакате.

 5. Айнщайн от четвъртия етаж каза ,че не можете да смятате.

  ,,Вирусът“ е избирателен и дяволски прилича на оръжие.

  Менталните проблеми вследствие на заигравките с това оръжие ще понеглежират малко проблемите със Световната криза,ама малко…

  Затова ,,вирусът“ ще ,,мутира“ до момента, в който изградите т.н. стаден имунитет и кандисате да станете биороботи,произвеждащи биткойни.

  Венсеремос.

  1. Бачо Кольо, ти помниш ли чий образ сравни с „Голата Маха“ на Гоя? /Само те проверявам- дали си в кондиция./

 6. Числа, цифри и глупави тъпотии…
  Я, огладнях, затвориха ми бизнеси и работа и съм готов да пусна един куршум в главата на тиквата, за да тръгнем напред Българи….
  За да тръгнем наред, вси трябва да се освестим от тоталната корупция…

 7. Николай Марков:

  Ще го кажа още веднъж при това никак случайно – в България никога не е имало и няма опозиция на властта! Не е възможна такава. Причините са твърде много и непреодолими с меки средства и архаични методики. Необходими са други средства.

  Най-голямата болка, която ми причинява тази всеобща престъпна власт и това може да ме докара до много крайни мерки спрямо някои микроорганизми е скритото и явно унищожение на българската природа и ресурси от всякакъв вид. Получавам проверена и достоверна информация за такава тотална сеч на вековни гори в цялата страна, която граничи с унищожение след ядрена война. Последствията ги знаете – завинаги изчезват животинските видове и разнообразие, влизаме във водна катастрофа невиждана в хилядолетната ни история, много ценни билки се унищожават безвъзвратно, диворастящите гъби които са безценен природен дар са пред заличаване. Вековните дъбови и букови гори с уникални видове в тях не могат да се възстановят дори след двеста-триста години.

  За 32 години разюздана власт на престъпници, България е докарана до първите в света места по замърсен въздух от изгаряне на токсичните отпадъци на цяла Европа, застрашително дългогодишно безводие и силно замърсени почви, негодни да произвеждат стандартизирана и качествена продукция. Апокалипсис сега.

  Не София, а България е обявена за мръсна и токсична територия, уважаеми български граждани! Събудете се, утре ще бъде късно.

  Какво е възможно да се прави на подобно място и какъв стандарт на живот можем да постигнем, без преди да започнем всичко отначало с изхабени инструменти да заличим спомена за всички онези, които направиха възможно това да се случи с нас и родината ни!? Ще става още по-лошо, ако ние ставаме все по-безчуствени, отчаяни и обезкървени. Преди нас стоят престъпници, долни печелбари наричащи себе си бизнесмени и политическите им мекерета, които отдавна са загубили приличие, личната си чест и дори човешко достойнство.
  В момента, когато ви пиша това, изчезва завинаги цяла планина от самородно злато, която е видима, защото се намира над земната повърхност, но това се прави по толкова подмолен и престъпен ред, че самите вие не можете да си представите мащаба на грабежа и резултатите за самите нас! Страшни са нашите престъпници облечени в политически, магистратски и биснес одежди – безкруполни, арогантни и цинични твари. Лицемери, облечени в безрамност!
  ––––––––––––––––––––––
  Не българските граждани, а България има нужда от нашата защита, господа! Нашата България, не чуждата.

  България има нужда от теб, от мен и от всички нас заедно. Без нея и нейната топла пазва нас ще ни превърнат в скитници, безделници и ненужни на света отломки. Нискокачествени работници по чужди земи, които се молят на колене за парчето хляб, не и за нещо повече. Никой чужд, приятели, не уважава и не обича слабите и изпадналите в бедност – такива се прегазват и унищожават. Такъв е земния закон, въпреки политическите алабализми за някакви си ценности и морал.
  ––––––––––––––––––––––
  Унищожението на България трябва да бъде спряно!

  Категорично. Това е моето начало без което няма да продължа напред и няма да мръдна една стъпка встрани. Не ме интересуват никакви псевдо-политики, измислени политици, скапани прокурори и съдии, изгубени в себе си медици, крадливи боклуци, фалшиви олигарси и прочее. Искам България да се върне в Рая, където винаги е била! И завинаги.

  Искам това да се случи веднага.

 8. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  Оная с тъмните одежди с косата явно няма да излезе в отпуск, защото носи златни кюлчета и пачки с евро на Тиквата, а тоя я еВе с 200, т.е. любовница му е.
  Най-вероятно заради това Тиквата може да стане безсмъртен герой в българската история.
  Орисията за безсмъртието му може да се развали само ако го наеВат по два пъти 11 яки мъже, толкова колкото са играчите на един футболен отбор.
  Ставайки смъртен след двукратното онождане от групата на 11-те на него ще му е по-лесно, защото обичал футбола и футболистите, а и няма да страда приживе от извращения, измислени от бъдещите циганизирани българи.
  Под секрет ще ви кажа, че оная с тъмните одежди от време на време работи в ПИК при Недялко Близалката , който е първи братовчед на нейния мъж Сатанаил.
  В страната мирише лошо.
  Носи се смрад на гербаджийски разлагащи се телеса, на потен каскет и на Ердогановия к*р.
  Смърт за Тиквата и Шайката му !!!

 9. Не разбирам защо се гаврят с труповете , предавайки ги на близките в запечатани ковчези, без възможност за опело и обряди… Нали вирусът се предава по въздушно какпков път. Как мъртвец, който не диша ще предаде вируса?! на евентуалните опечалени дошли за последно сбогом с маски?!? Днес една моя близка ми сподели, че баща й, който е диабетик и на лекарства е бил приет в болницата, след 7 дни починал, но не от КОРОНАВИРУС, както е записано, просто никой не му е давал лекарствата за диабет, върнати са му с багажа….

  1. нарушават закона без АУТОПСИЯ…но вече ЖИВЕЕМ в БЕЗЗАКОНИЕТО…Не МИСЛЕТЕ…НИЕ МИСЛИМ за ВАС-Ню Ордер…

 10. из циливилизацията е още по зле
  с мисленето и с обратната връзка
  направо късо кортексово съединение
  пресни 360 градусови лични наблюдения

  балканският реотан загрява бавно
  но като се нажежи няма пипане
  стига да има кой да плати тока
  и да се сети да включи печката

 11. Лекарски син показва на приятели кабинета на баща си. На всички прави впечатление човешкия скелет в стъкления шкаф.
  – Откъде баща ти има това? – пита едно от момчетата.
  – Не знам точно, но мисля, че това е първият му пациент…

 12. „Политически далтонист“ – много ми хареса, но дали автора знае, че терминът означава невъзможност за различаване само на червения и зеления цвят? Аз пък страдам от политическа ахроматопсия.

 13. Браво, Елена Гунчева! Така се пише, когато истината е родна сестра на човека!

 14. Прогноза за населението (2020-2100) България
  Година Население Темп на прираст
  2020 6 940 522 N/A %
  2025 6 694 221 -3.55 %
  2030 6 430 854 -3.93 %
  2035 6 157 135 -4.26 %
  2040 5 894 125 -4.27 %
  2045 5 651 929 -4.11 %
  2050 5 423 860 -4.04 %
  2055 5 201 795 -4.09 %
  2060 4 981 151 -4.24 %
  2065 4 765 543 -4.33 %
  2070 4 567 035 -4.17 %
  2075 4 395 885 -3.75 %
  2080 4 254 230 -3.22 %
  2085 4 138 175 -2.73 %
  2090 4 038 812 -2.40 %
  2095 3 944 710 -2.33 %
  2100 3 849 973 -2.40 %

 15. 2=+2=4по принцип
  2+2=5(Арменското сметало )
  2+2=7(Еврейското сметало)
  Ясно е чие сметало ползват Мутафчийски,Ангелов и Борисов

 16. Този освен политически далтонист е и математически инвалид, след като нарича ЧИСЛАТА цифри.
  Аман от съмнително грамотни писачи!

   1. ‘оди се образовай на тема числа и цифри!
    Числата са съставени от цифри, подобно на думите, които са съставени от букви (писмените знаци на звуците).
    Има едно цифрени и многоцифрени числа.
    Цифрите са от 0 до 9.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *