« Върни се назад Публикувано на 10.01.2024 / 16:06

ПЕПА „ПИАРКАТА“, ТЪПА КАТО ГЬОН, ПАК ДООСРА ПП/ДБ КМЕТА НА ВАРНА БЛАГОМИР КОЦЕВ. ТОЙ ПЪК СЕ ЗАИГРА С КОРУПЦИОНЕРИТЕ НА ГЕРБ

Бездарната „пиарка“ Пепа пак се изцепила с пост във фейсбук, като по този начин се е погрижила да доосере,  колкото се може повече Благомир Коцев.

За какво става въпрос:

Вчера Благомир Коцев е публикувал пост във фейсбук,  (разбира се текста е написан от Пепа „пиарката“), като обяснява надълго и нашироко, как града остава без работещи паяци, заради ремонти, които стрували „2,339 лв.“ и за тази драма му били докладвали „вчера“.

Пепа Пиарката се изцепила и направила сравнение с филма „Аракнофобия“ от 1990г.

Да, но кой да каже на Пепа, че такъв филм няма. Филмът не се казва „Аракнофобия“, а Арахнофобия.

И кой да каже на Пепа, че  ремонта на паяците не е 2,339 лв.(два лева и четиридесет стотинки), а 2 339 лв. (две хиляди триста тридесет и девет лв.)

Излагацията е пълна….

А що се отнася за паяците, че директорът на синя зона Младен Иванов е докладвал вчера за неработещите паяци, но те нямали поддръжка  от 12 месеца.

Въпросът е защо точно вчера е докладвал директора на синя зона на Благомир Коцев?

Каква е целта на Младен Иванов – да натопи друг служител от общината ли?

Защо не е докладвал на 13 ноември 2023 г., когато Коцев встъпи в длъжност?

Има ли договорка Младен Иванов с Благомир Коцев, за  оставането му на работа? Защото само уличните кучета още не са разбрали, че се е хвалил, как бил говорил с „новото ръководство“ и щял да си запази поста?

Знае ли Благомир Коцев, че точно този служител е замесен в много корупционни схеми в Община Варна съвместно с бившите  зам.-кметове Христо Иванов и Пламена Маринова?

Нека да напомним, че през месец ноември 2021 г. КПКОНПИ влезе в Община Варна заради поръчката за електрическите автобуси и тогава в основата на разследването бяха двама зам.- кметове и Младен Иванов.

Тази поръчка в момента е обект на проверка и от европейската прокуратура.

Обект на проверка е и поръчката за Карантината, чиито ръководител отново бе Младен Иванов.

Следва продължение…

Afera.bg

«