« Върни се назад Публикувано на 26.04.2014 / 10:34

ПЕНГЕЗОВ: ДЕСЕТ МИНУТИ ПРЕДИ МЯРКАТА НА ХАМСТЕРА, ТОГАВАШНИЯТ ШЕФ НА ДАНС ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ МЕ ЗАПЛАШИ С КОМПРОМАТ!

 

В предаването на Любица Кулезич, Веселин Пенгезов припомни битността на сегашния вътрешен министър Цветлин Йовчев като шеф на ДАНС, назначен от Бойко Борисов. Пенгезов разказа как десет минути преди гледането на мярката за неотклонение на Антон Петров – Хамстера, Цветлин Йовчев в качеството му на шеф на ДАНС, му се е обадил по телефона, шантажирайки го, че срещу Пенгезов имало донос за рушвет. Целта била Хамстера на всяка цена да остане в ареста.

Пенгезов е алармирал съответните институции и се е доказало, че в действителност такъв разговор е имало, но нищо не е произлязло от това. Освен, че Цветлин Йовчев е вече вицепремиер. Пенгезов не изключи Цветлин Йовчев да е в епицентъра на комплота спретнат срещу него.

Пенгезов бе категоричен, че в момента е на СРС и очаква ДАНС да му подхвърлят – я, пистолетче с изтрити номера, я пакетче с наркотици към по-малката му дъщеря.

Пенгезов атакува и журналисти от bTV, че лъжат безсрамно, показвайки някакъв „бял дом” за негова къща. Нищо от това не е вярно, от 1996 година живея в Симеоново.

Пенгезов заяви, че онова, което му се случва в момента е резултат от кандидатирането му за нов мандат като шеф на САС. Той очаква и да го арестуват.

 Afera.bg

«