« Върни се назад Публикувано на 19.11.2023 / 18:23

ПЕЕВСКИ, Я ГО ПРИБИРАЙ ТОЯ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА, ДА НЕ ГО ПРИБЕРЕМ НИЕ, ЧЕ КАФА ОТ ТОЯ ПИШМАН „СПЕЦ“ „АНАЛ -ИЗАТОР“!

Няма друг, бе, няма друг, освен ПИШМАН „спец“ „АНАЛ -изатора“ Цветлин Йовчев. По bTV той е дежурен, ако не е при цецката, ще е при светлюто. Все в …

Тоя тип, за когото ако можеха да говорят служебните автомобили на ДАНС – точно на какво миришат и защо, източи масивите на МВР чрез аферата „червеи“, източи масивите на ДАНС чрез „изнесени звена“ и сега, моля ви се, пак е по телевизора и АНАЛ -изира кой трябвало да понесе отговорност за погромите в столицата.

„Как оценявате действията на полицията?“, пита светлюто.

Кой е тоя да го питаш, бе, как оценявал ситуацията?!

Тоя трябва да го питаш къде са източените масиви на ДАНС и МВР! И за много още БРУТАЛНО СКАНДАЛНИ НЕЩА трябва да го питаш, ама, нали си фризирано мишле, мигаш насреща му като мишок, какъвто си, „умно – красив“ бтв водещ!

Цветлин Йовчев имал информация само от медиите, ама АНАЛ-изира. Посочва кадри, пускани извън контекста, които винаги могат да бъдат манипулативни, ако не видим пълното видео. Охраната била излязла извън контрол, вика. Която охрана, бе, нещастник? МВР да не е охрана на протестиращите?! И особено на вандалите и кретените лумпени там?!

Никой не бил обучен от полицаите, никой нищо не разбирал, страх ги било за живота им, нямало ръководство, което да разбира, само Цветлин Йовчев разбирал,   ай сиктир, бе!

Единственото от което разбира тоя тип е да пише изсмукани „доклади“ за някого, който трябва да бъде сготвен по поръчка и да прави мушенгии, за които не понесе никаква отговорност, спасяван от НЕ САМО ТОЙ ЗНАЕ ОТ КОИ ПОЛИТИЦИ, НО И НИЕ ЗНАЕМ!

За „белия автобус“ изрича безумното: „Аз съм човекът, който носи отговорност, но не бях аз виновен, но не бих казал кой е виновен“.

Тоя непрекъснато изсира всички лайна и все не е виновен. И все е по телевизора.  

„СМС терористът“, както го нарича бащицата му Иван Драшков, ни е подложил на терор с въртящите се на всички страни очички и неадекватните си „експертизи“. С които, впрочем, разби както ДАНС /заедно с Драшков!/, така и МВР!

Пеевски, я го прибирай тоя от телевизора, че да не го приберем накрая ние!

Че кафа от галфони, които отдавна трябваше да търкат ареста!

Afera.bg

«