« Върни се назад Публикувано на 19.06.2014 / 13:24

ПЕЕВСКИ, ЩЕ ТЕ ПРИЗНАЯ, АКО ТЕ „ДУМНЕШ” БОЙКО БОРИСОВ!

Спокойно! За превъзбудилите се от възмущение уточняваме, че иносказателно – жаргонно в термина „думнеш” не влагаме нищо килърско, а „да разкриеш всичко докрай” по отношение на особата на Бойко Борисов. Онова, което се ниже около драмата „Цветан Василев – Делян Пеевски”, заприличва все повече  на брилянтна партия шах на Гросмайстора, иначе казано Доган. И ако не се пазим  да влизаме дълбоко в „световната конспирация”, щяхме аха да си помислим, че е режисирана. Едно е сигурно – Гросмайсторът разчиства политическия терен преди изборите. И „войните” за „големите пари” са само параван.

Апропо за несведущите, хавата около парите отдавна са си я „договорились”.

Когато зададеш параметрите на една „война” и играчи, и наблюдатели няма как да избягат от позиционирането. От дни наред наблюдаваме поименно кой на коя страна застава.

Ами ако става дума не за триъгълник, а за права линия?

Едните пик-ово са прилепили задник до Пеевски и преди още да кихне му бършат носа, другите – постилат пътеката пред Цветан Василев. Политиците правят усърдно невъзможното – уж да не се осветяват кой за кого играе, но Гросмайстора чрез двамата основни офицери ги вади на показ и ги зачерква един по един…

Преди тези избори терена е отвратително разкалян и мач не става.

Някой изглажда терена и го подготвя, докато редица политици изобщо даже и още не са разбрали как вече са окосени като добре подготвена трева, върху която да им забият шута.

Бойко Борисов се прави на незаинтересован от „войната”. Той вече „раздава реваншизъм до дупка”, който от днес е във фаза „мек кинжал”. Добре, че не каза, мек член, че някои репортерки с опит щяха да сложат черно.

Цветан Василев мълчи за Борисов.

Пеевски също.

Борисов и той мълчи за Пеевски и за Цветан Василев.

Борисов благодари на главния прокурор Сотир Цацаров. Може да се изтълкува и така – благодари му, че отърва Цветан Василев, или му благодари, че „прасна” Пеевски. За пред ехалето, естествено – „спасил банковата системата”.

Борисов си дава сметка, че ако Делян Пеевски извади на показ цялата преплетка на отношенията си с него, респективно на Борисов – ДПС, кръвното му ще е в космоса. Ако изобщо има кръвно.

Пеевски, или Гросмайстора, изберете сами, обаче играят бавно и тужно. Както би казал Сретен Йосич.

Прас! Преди Борисов – Иван Костов. Прокопиев иначе го отнася на  всяко кюше, а покрай него „жожета” и „протестъри”, дето и те хукнаха да правят партия.

Знаков е Костов обаче, Онзи, който мъти водата на Реформаторите, с които Борисов се кани да управлява. Ако излязат преплетките на Костов с КТБ /Янко Иванов/, работата на ДСБ е тумбалалайка…

Но това пак работи за Кунева и … Борисов.

Борисов е в цугцванг.

И затова е нервозен.

Защото никога няма да е премиер, или ако стане такъв, премиерството му ще бъде стиснато за топките в менгеме … пак от Гросмайстора. И няма да бъде оставен да си разиграва коня, така както го правеше и иска.

През банката на Цветан Василев са минали куп знакови политици.

Пеевски ли не знае това?

Сега всички онези, които са били на опашка там, се гърчат и трайкат да не би да им лъсне името в суматохата.

Суматоха обаче няма. Има режисиран план. За отстрел. В метафоричния смисъл на думата, пу, да не е уроки, че току виж ни прибрал Цацаров.

Бареков е изчистен – и двамата твърдят, че партията „Бъгария без цензура” не е финансирана нито от Василев, нито от Пеевски.

ДПС и Гросмайстора взимат своето при избори. Вали, гърми, пък даже и да трещи.

БСП, респективно Станишев, бяха омаломощени до степен, че ходят пет за четири.

Пита се в задачката – Пеевски ще „думне” ли Бойко Борисов и ако не – защо. Или и там Гросмайстора е разиграл етюд за наивници.

До този момент джвакахме дъвката „Цветанов”.

Пеевски, ако „думнеш” Борисов, ще те призная.

Ама надали.

„Американската капия” Цветлин Йовчев е разкрачена между ДПС и Борисов.

И както изглежда, всички нас ще ни ш….. през гащите.

Веселина Томова

 

 

 

«