« Върни се назад Публикувано на 26.04.2024 / 13:12

ПЕЕВСКИ ХВЪРЛИ В НОКАУТ ПП/ДБ БАРАБАР С АВЕРА ИМ БОРИСОВ: „ТЕ ПРИКЛЮЧИХА ПРИ ПАЧКИТЕ. КИРО МИ СЕ МОЛЕШЕ: „МОЛЯ ТЕ СДОБРИ НИ С БОЙКО!“. АЗ НЕ ГО СДОБРИХ! ЙОРДАН ЦОНЕВ ГО ХВЪРЛИ КАТО ЕДИН МАЛЪК ПУДЕЛ И ЗАТВОРИ ВРАТАТА СЛЕД НЕГО. НЯМА ДА ИМ ПОЗВОЛЯ ДА РАЗБИЯТ ДЪРЖАВАТА И СЛУЖБИТЕ! АЗ, ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ!“

Делян Пеевски в брилянтна форма с блестящ сарказъм хвърли в нокаут ПП/ДБ барабар с авера им Борисов:

Да почнем по следния начин – не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде само булка на Борисов. Той е като един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя – бъдете сигурни, от днес го предричам.

До него ще бъде неговата приятелка, която днес беше по телевизията, двамата ше се молят да влязат в кучкарника в Банкя.

 Ще драскат, ще скимтят и ще искат да влязат в неговия кучкарник. Сигурно, за да си играят с неговите овчарки.

Не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов, защото той е като един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя – бъдете сигурни, от днес го предричам

До него сигурно ще бъде неговата приятелка, която днес е по телевизиите. Ще драскат, ще скимтят и ще искат да влязат в неговия кучкарник. Сигурно, за да си играят с неговите овчарки.

Бъдете сигурни!

Да бъдем сериозни – тези хора не могат нищо друго да направят освен вече да скимтят и да се молят на Борисов.

Този проект приключи. Той остана при контрабандните канали. При техния ментор Рашков, който всичките се видя, че ги е зарибил и ги е вкарал в този рибарник. Тези малки рибки, кученца, пуделча и всичко останало.

Те приключиха при пачките.

Още една тема – не мога да разбера защо постоянно говорят за ДПС – кой искал, кой не искал. Откъде знаят, че ние искаме? Казах още отдавна, че искам да видя какво ще решат избирателите. Да наредят кой ще е първи, втори, трети. След това ще се говори има ли възможност.

Казах, че ако тези хора са ограбили парите на нашите майки, дядовци, близки, за да не могат да живеят достойно в тази държава. С тях не можем да работим.

Както казаха те – интегритет. Което повтаряше Кирил. А Кирил, който обяснява кой на кой е увиснал, да ви кажа – молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него.

Молеше ми се: „Моля те, сдобри ни с Бойко! Моля те! Моля те!“.

Аз не го сдобрих! Тази вина трябва да я търсите от господин Йордан Цонев, който един ден седящ с Борисов в неговия кабинет го хвърли като един малък пудел и затвори вратата след него.

Борисов гледаше като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември. Стана и го прегърна! Защото Бойко има голямо сърце, което може да вземе всички в него.

След изборите аз предричам, че е много вероятно този пудел да е част от неговия кучкарник“.

„То не е нужно да се кумува. Първо да видим как ще ни подреди народа – може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат да откраднат държавата Кирил Петков и компания.

Със сигурност няма да им позволя да разбият българските служби, да разбият българската правосъдна система.

Ето, аз го обявявам, защото винаги казвате, че има нещо задкулисно.

Не! Аз няма да им позволя да разбият държавата! Аз Делян Пеевски“.

Afera.bg

«