« Върни се назад Публикувано на 22.02.2024 / 10:58

ПЕЕВСКИ ПРИКЛЮЧИ ХРИСТО ИВАНОВ

Делян Пеевски:

„Христо Иванов и олигарсите зад него искат да вземат проуратурата. Олигархията иска да завладее и КПКОНПИ. Логично е регулаторите да са на всички, а не да бъдат делнати.

Христо Иванов, който седеше в скута ми и пиеше мазно турско кафе, докато се случи конституцията и направим промените в нея, които вече са факт – сега казва, че пак щял да извади темата ДПС. Коя бе, приятелю, Христо?! Всичко свърши, вие сте ми ясни. Маските трябва да паднат.

Лично аз отказах на Христо Иванов „делкането“, което той ми предложи тук в моя кабинет. Делкането да бъде сигурен как ще се избере висшия прокурорски съвет, за да бъде избран Андрей Янкулов от неговия Антикорупционен фонд за главен прокурор и за зам.-главен прокурор Сава Петров.“

С един откос Делян Пеевски приключи Христо Иванов и ДБ-то му солташак на ПП-то.

И на практика онова, което и уличните кучета знаеха как ристьовците, които се търкаляха на Росенец, че е пълна драматургия, понеже седяха в скута както на ДПС, така и на дуварите в Банкя, Пеевски го изрече: „Коя тема ДПС, бе, приятелю, Христо?! Всичко свърши, вие сте ми ясни“.

Ами ясни са му, я! Само на тях не им е ясно, че американското посолство, на което единствено разчитат, предвид нрава на янките, точно както ги „роди“, така и първи ще ги пусне окончателно в канала. Даже преди Пеевски.

Afera.bg

«