« Върни се назад Публикувано на 30.11.2023 / 11:37

ПЕЕВСКИ МАЧКА: „ТОВА МОМЧЕНЦЕ ДЕНКОВ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ! СВАЛЯНЕТО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЗАВИСИ САМО ОТ ГЕРБ!“. БРИЛЯНТНА СПЕЦИАЛНА „ВОЕННА“ ОПЕРАЦИЯ НА ПЕЕВСКИ – ВКАРА В КАПАНА ПРОСТОИДИОТИТЕ С ГАРНИТУРА БОКО ТИКВАТА

Делян Пеевски мачка:

„Оценката за всеки политик и за партията дават хората. На миналите избори хората дадоха ясна оценка, че ДПС е втора партия в държавата. На това обединение ПП и другите партии дадоха четвърто място.

Оценката я дадоха хората. Мен ме интересува само тяхната оценка. На тези хора не ме интересува.

Какъв вот да даваме? Денков, както виждате, не може сам да се защити. Той има нужда от батковците. Той си отива след три месеца. Виждаме, че батковците му го пазят – тези от ПП, Кирил Петков, Асен Василев.

Просто достойно нека да заемат премиерското място те. Защо са го пратили това момченце да си играе в този кабинет, което е немирно и с играчките не знае какво да прави? Той не знае как да управлява.

Оценката я дадоха хората. Вие смятате ли, че той с е справил? Не била обективна оценката за него. Държавата – сняг, няма електрическо, все още има места, в които няма електричество. Оценката му я дадоха хората – пълен провал.

Благодарение на ДПС се случиха много хубави неща в последните шест месеца. А иначе свалянето на Денков зависи само от ГЕРБ. Те са в коалиция.

Ние подкрепяме политики, както приемаме сега Конституцията. Ние никога не сме подкрепяли Денков в цялост. Ние дадохме два гласа за избирането на това правителство, за да може да има евроатлантическо мнозинство в парламента и евроатлантическо правителство. Денков е тема, която е приключена след три месеца. Няма смисъл повече да дискутираме за тоя човек. Той просто не се справи“.

Както АФЕРА много отдавна прогнозира тоя сбиртак, наречен Сглобка, си отива и Пеевски е човекът, който дава Знаците вече безапелационно.

Предсрочните избори вървят към „заедност“ с евро изборите.

Пеевски направи досега брилянтна специална „военна“ операция срещу простоидиотите, вкарвайки ги в катастрофата на собствената си кретения, и рутейки ги ден по ден с показване на несъстоятелността им.

Днес Пеевски елегантно позиционира и ГЕРБ, разбирай Бойко Борисов, в провалилите се „ТЕ“.

Те са в коалиция, рече Пеевски и така написа диагнозата и на Боко Тиквата.

Afera.bg

«