« Върни се назад Публикувано на 24.01.2024 / 10:20

ПЕЕВСКИ ЛИ ВИ Е КРИВ, ИЛИ ТОМОВА,ЧЕ ВСИЧКИ СИ ЗАТВОРИХТЕ ОЧИТЕ ЗА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“?! А, БЕ, ИНФАНТИЛНИ ЗАПАЛЯНКОВЦИ НА ПРЕЗИДЕНТА?!

На 23.01.2024 АФЕРА публикува:

АШКОЛСУН, ПЕЕВСКИ! ГОДИНИ НАРЕД „АФЕРА“ ПРЕГРАКНА ДА КРЕЩИ ЗА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“! И К’BO? ТАШАЦИ, ПАРДОН, ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ, НА РОЯЦИ!

И като настана една шитня, не ти е работа. АФЕРА слугувала на Пеевски, ругатни, псувни, заклинания…

Баш ме брига, да ви обадя. Свикнала съм. Години наред, като ви рече нещо първо АФЕРА, ревете като изоглавени, заслепени от наивна, инфантилна „вяра“ в поредния си „спасител“ и „идол“.

Тъй беше и с Боко Тиквата. От първия му ден във властта с развят кожен шлифер, го написах в прав текст – че тоя е кух и ще загроби държавата. През това време бях единствената и дълго време бях такава, докато всички журналяйки тичаха подир задника му и се подмокряха.

После от същите тия подмокрените не можеше да се вредиш, защото чак като падна Боко, тогава станаха първи антибоковисти.

С Радев – същото. От първия му ден, написах, че е „генерал Маринкин“. После, когато вдигаше юмрука, и последваха режисираните от определени лица протести, превърнати в цирк и спрени пак по заръка, единствена го громях заедно със „стратегическата“ му кохорта. Само, дето не ме линчуваха наивните, инфантилни запалянковци на президента.

Е-е?! Права ли бях? Права бях. От първия ден на вкараните във властта от президента и продуцирани като политически проект „просто идиоти“, написах, че са пълни идиоти и мошеници и Радев е предател, легитимирайки ги. И какво стана? Стана това, че сега се пържим на управлението на Радевите измамници.

Години непрекъснато показвах нагледно престъпните безобразия на „пътя на копринката“. Пак ме обявиха за луда, щото като им казваш и показваш истината, си луд. Даже самия „Златния“ /Копринков/ на Радев ми се блещеше насреща, че само аз съм говорела за „някакъв“ „път на копринката“, който не съществувал…

Не съществува, ама отзад!

Пак ме ругаеха и плюеха, че съм била против, ах, „бащицата ненагледен“ президента!

Баш ме брига.

За АФЕРА най-важна е истината. А истината е, че „пътя на копринката“ е не по-малко уродлива корупционна кохорта от тази на Боко Тиквата. Апропо, преплетките между „пътя на копринката“ и „пътя на Боко Тиквата“ – Бол!

Години наред разобличавах „пътя на копринката“ с всичките схеми и уверявам ви, щом аз ги знам, знаят ги и тия, които са призвани да ги разследват и заковат. Защо не ги заковаха – сещате се сами.

Още преди повече от година написах един материал, че ще дойде момента, в който всички мълчащи като задници журналя за „пътя на копринката“, ще ревнат точно за „пътя на копринката“ и пак няма да мога да вредя от пръкнали се изведнъж „революционери“ срещу „пътя на копринката“, точно както беше с Боко Тиквата.

От днес виждам как лека по-лека мълчащите досега като задници чак призовават тия, които знаели нещо за „пътя на копринката“, да говорят. Долна история. След дъжд качулка.

Що се отнася до инфантилните запалянковци на президента Радев: Пеевски ли ви е крив, че всички си затворихте очите за „пътя на копринката“, а?!

Или Томова и АФЕРА?!

Бедна ви е фантазията за какво крадене става дума! Наистина ви е бедна фантазията!

Веселина Томова

«