Публикувано на 05.09.2020 / 20:42

ПЕЕВСКИ ЛИ ВИ БИ, БРЕ? „БОКО ВЪН!“ ИЛИ СЕ МАХАЙТЕ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ТЪПИ!

ПЕЕВСКИ ЛИ ВИ БИ, БРЕ? „БОКО ВЪН!“ ИЛИ СЕ МАХАЙТЕ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ТЪПИ!

Пеевски е едно добре обгрижвано плашило, медийно чудовище, анимационен господар на държавата.

Точно когато даде три интервюта, целият мит ще рухне, точно както рухна митът за Божков.

Цялата съдебна система и всички служби държал в малкия си джоб, такива махленски приказки дрънкат и сериозни хора.

С какво ги държи? С компромати, плаща им странично, за да са на разположение, назначил ги е. Като трябва да издаде заповед, каква е технологията на разпореждането?

Това е непосилна задача за един човек. Очевидно е пълно с малки негови клонинги, очевидно е пълно със самопредлагащи се за малки негови клонинги в държавата на Боко.

Но да продължим по същество.

Кой се ползва най-много от мита за Пеевски?

Кой се радва най-много на мита за Пеевски?

Кой крепи властта си и на мита за Пеевски?

Кой?

Боко, кой друг.

Кои се дерат срещу Пеевски от сутрин до вечер, без да споменават Боко или да го споменават, колкото да отбият номера?

Кои?

Кой е единственият печеливш от тая работа?

Кой?

Боко, кой друг.

Кои пуснаха ченгесарската партенка, която върви от години, че Боко е никой, че нищо не зависи от него, че все едно е паднал, да не му обръщаме внимание?

Кои?

Кой е единственият печеливш от тая работа?

Кой?

Боко, кой друг.

Но няма смисъл да се очаква нищо от слугите на Боко, те просто трябва да бъдат изхвърлени от обществения живот на страната.

Тези мисли са за наивните и добронамерено податливите на манипулация, които Боко ползва като скотове в скотобойна.

Една дума и за протеста, специално за организаторите.

Започвате да ставате излишни, след като втори месец не ви идва на акъла, че има само един призив, само едно послание, което работи.

И то е „Боко вън!“.

Пеевски ли ви би, бре?

Мутрите и задкулисието ли ви обгазяваха и арестуваха?

Или Боко?

Престанете да се правите на тъпи!

„Боко вън!“ или се махайте!

Стефан Гайдарски

Коментари 43 за
“ПЕЕВСКИ ЛИ ВИ БИ, БРЕ? „БОКО ВЪН!“ ИЛИ СЕ МАХАЙТЕ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ТЪПИ!”

 1. Боко-Джипко Бибитко Заешкото Сърце!!!

  #ОСТАВКА,МЕРЗАВЕЦО!!!!

 2. На Бойко историята е ясна. Той изпълни задачата. Военното министерство на САЩ потвърди договора с Майкрософт за единна цялостна система на армията. 10 години и 10 милиарда. Аутсорс ще има, то затова можем да плащаме за ТОЛа два пъти. Затова си струваше да се набеди Божков, ча саботира ТОЛа и уж да се размаже. Там е интеграцията в реално време, разпознаването на образи, осчетоводяването, архивирането на големи обеми от данни. Доста куци крадени неща, но те имат опит с еврофондовете, успели са да метнат и военното министерство на САЩ. Плюс това Путин също ще е щастлив, за подобен пробив дори газта може да намали с 30-40%…. Сега Бойко е свободен да си тръгне. Той е златната кокошка, която снася златни яйца и на изток и на запад. А „плашилото“ Пеевски не може да каже от къде са му милионите. Някакъв източен богаташ много го бил харесал и му дал 500 милиона да напазарува всичко в България? Истината е, че преди 16 години майка му получава дискета по пощата с демо на програма, която за части от секундата обработва милиони тото фишове. Месеци по-късно е разчетен човешкият геном. Най-смелите надежди тогава са, че това ще се случи между 2020 и 2050… Някъде там и Турция затваря глава наука – единствената досега. А Ердоган, който също по това време влиза във властта става несменяем, пък Турция не може да даде отговор дали Пеевски е персона нон грата. Не са си платили, обаче. Та затова ги водят свързани. И двамата са в една и съща далавера. Не са алтернативни. Само дето като краде единият парите са в Испания, Гърция, България в шкафчето, а другият изнася всичко в Турция, Дубай и тн.

 3. Хехехе, кой печели най-много ако огъня се съсредотоми само върху боко? Пеевски и неговата бухалка с каскет. Като се сменят местата на тези имена които са във въпросите с тези които се садържат в отговорите се получана това.. Хехехе тоя сайт всеки воже да го пише веме….аре трийте ме

  1. Гешев заедно с Боко, вън от властта. Пеевски на съд, конфискация на имушеството и на всички политици от прехода.

  1. Учени от престижния университет Харвард, САЩ са доказали, че с 3.5% от населението участващо в протести може да свалят успешно правителствата по света!

   Къде са 3.5% протестиращи от българското население?!
   Къде са?

   Е, когато ги откриете под това на „триото“ пак се обадете!

   🙂
   БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

   1. Учени от Харвард и от където и да е правят средно- статистически измервания и съответно тенденции. За това всяко изследване е относително спрямо конкретната ситуация, следователно не е валидно по презумпция.

    На протеста на 2- ри бяхме над 200 000. Дори по Вашата „Харвардска“ скала имахме масата за успех за оставка на Правителството и Главния Прокурор. Но Харвард е в САЩ, нали? Ако има аспект на вярност в тия данни, то по Американски модел Правителството и всъщност Борисов да са подали оставка, т.е. посоченият процент замерва доброволното даване на властта от хора, слушащи народа си в основателен гняв. Процентите ги имахме на протеста, но именно затова ни пребиха и обгазиха по криминален начин, а това е различно от Харвардския критерий, какъвто и да е той, нали? Аз съм Американски възпитаник без връзка с фондации и политически спонсорства като почти всички идеолози и кадри на ГЕРБ, СДС и др.,, преподавател от Американски Университет и за това съм критична към всякаква пропаганда и на ‘американското’.

    Образованието ни бе ликвидирано от ГЕРБ окончателно, заедно с Дипломацията, за да вирее типажа ПКП, противен дори на Борисов, затова правилно нарече Караянчева така, но необходим типаж именно с даденостите си и изпълненията си. ( Вижте състоянието на бельото и в колата на НСО на Караянчева, когато катастрофира, вижте и поведението след това. Проблемът е, че тя е нужната, оставената и представителната за лицето, морала и всичко на властта. ) Изборът на позора е свидетелство за грешки, грехове и самкциите им. Оставка! А какъв процент са били въстаниците от Априлското въстание?! Проценти! Правота и истина не се мерят с проценти и точно за това давате статистики от …Харвард!

    1. Васяяяяя,
     по кои ЗАКОНИ работи ГЕРБ бе, мила?!
     По законите приети от 1997 г. насам, които никой нито иска, нито можа да промени!
     Мислете, де!
     п.с. Как преброихте 200 хил. е загадка, но ако сте били толкоз браво!

     1. Да, по закони от 1997, така е. СДС доиде със заиграване с надеждите на народа чрез „демократичен“ старт на корупцията и деморализацията вкл. с реваншизъм към автентични седесари. Ментетата и развратът приеха тези закони и направиха демокрацията фасадна, необолшевишка. Сега е следващ етап от този процес на анти-български необолшевизъм, окарикатурен от тъпи послушни и неморални марионетки ( Караянчева е тенденция) и хитри крадливи властници ( Владислав Горанов е тенеденция също) Сега е ужасно, защото „тия закони“ са минимализирани, дори те и няма Прокурорска санкция. Т.е. кривината от СДС се увеличи, вместо да се корегира. В тази брутална схема на легитимно чупене на закона начело е идеята за нова конституция, защото тя убива остатъка от разума дори на „тия закони.“ Така че в този пункт съм съгласна с Вас, защото сте прав по истина.

 4. На деня на Съединението заявявам ,че има нужда от ново Съединение,преминаващо през Велико Разединение !
  Докато България не се раздели с 10-15% от населението си и то завинаги ,няма Съединение.
  Някои говорят за лустрация,други за интерниране,трети са още по-радикални…

  Никой не им е виновен.

  1. Втората съпруга учела магистратура „Политически ПАТОЛГИИ на глобалния свят“ и както се вижда с практически опит ги доказва!
   От любов към Родината!

 5. Костов е най големия българомразец заедно с министрите подаряващи българското злато на дънди прешъс а гешев само си го премести вместо да ги вкара зад решетките

 6. Днес е 06.09-велик ден в българската история! Честит празник,уважаеми сънародници ! Да пазим всички нашата Родина ,да я измъкнем от мръсните ръце на тези,които я предават и продават !

 7. моля не го наричайте фашист, че земе Итлер Адолфовичи да доде да провери кой се гаври с името му фъшкийско и да подпали държавата с внуците на бранниците

 8. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Умрях си от смях, като гледах Карбовски как е направил запис от колата си!

  Призив!

  Господа, шофьори, правете записи от колите си и имитирайте Борисов, тоя скапаняк прост!

  Покажете и Вие, какво е построено в България и какво е разрушено!

 9. Мажа си филията с черен хайвер,пия си Krug 1928 ,пускам си ВЕФ-а и си гледам кефа.
  Мисля днеска да заколя 2-3 специфични гена от ДНК стадото ми и да направя един курбан.
  Хем ше има ядене и пиене,хем някои много прости мои гени ще изчезнат…

  1. Вие прости гени нямате, простите гени са някъде там- в джипката…

 10. преди години гледах едно филмче…в някакъв район от Африка правеха ковчези по поръчка от заможни хора и ВОЖДОВЕ …приличащи на различни марки коли… при нас МОДЕЛЪТ е ясен…ДЖИП 4по4… за ПРОТЕСТЪТ…со кротце со благо без КЮТЕК…да сравняваш ББ с унгарци и поляци е ОБИДНО за ТЯХ…по точно е с БЕЙБИ ДОК…и ТОНТОН МАКУТИТЕ МУ…или с ДОБЕРМАН…УДОБЕН за ГОСПОДАРИТЕ МУ но КРЪВОЖАДЕН за РОБИТЕ…та за ПРОТЕСТЪТ…когато е РЕГУЛИРАН …УЗАКОНЯВА БЕЗЗАКОНИЕТО на ВЛАСТВАЩИТЕ…КОЙТО Е РАЗБРАЛ…РАЗБРАЛ…

 11. Е, и Шиши не е непорочно, безобидно агънце. 🙂
  Все пак Али Баба го представяше в комиксите като паяк. А пък Калин Тодоров каза преди време(при г-н Енчев), че много се е чудил кое прави Шиши толкова могъщ…И някой му подшушнал версията, че имал (въпросният Шиши) много богата картотека с компромати или нещо такова.
  Между другото- комиксите си ги биваше. Най ми хареса частта за разбойничката, която узаконявала шашмите.:-) Много печена разбойничка и туй то!
  Да ни е честито Съединението! Тогава все още сме имали достоен, млад и смел княз. Той също е бил притискан, признаването на Съединението му е коствало Трона, но го е направил, за да остане в историята и в паметта ни с добро (за разлика от други).

 12. Свобода на народа!
  ===========
  Напълно съм съгласен с автора г-н Гайдарски за това КОЙ е зло №1 за България и основният враг на българския народ. И това е Мутрата бойко борисов. №2 в класацията е мутрата Гешев и затова призивът МУТРИ ВЪН се отнася преди всичко за тях двамата. Като бъдат махнати ще последват и останалите от рода на Доган, Пеевски, Домусчиев, Златев и т.н. Затова никакво разсейване спрямо посоката на главния удар на протеста – ОСТАВКА НА МУТРАТА!

 13. Опитайте се да бъдете малко по-скромни в описанията си на това ,което се случва и същото това ,което не се извършва благодарение на Вас -винаги перфектните и винаги правите в изводите си ,написани с чиста съвест ! Като по-смели и по-умни посочвайки грешките , предложете Вашите решения и правила ,направете план за действие и посочете реда и кои са отговорници и кои изпълнителите ! Иначе всичко казано губи смисъл .

  Безделието ражда пороци !

 14. Не съм съгласен с написаното в частта за Васил Божков. Мой добър приятел, почтен човек си навлече гнева на много влиятелен и отмъстителен човек с връзки и финансови възможности, като се опита да разобличи корупционните му схеми. След като моя познат беше уволнен, проследяван, подслушване, заплашван и саботиран в опитите си да намери друга работа, той замина за година в чужбина. Всичко това му се случи с помощта на продажни служители в ДАНС. Публична тайна е, че почти всички служители там извършват срещу заплащане подобни услуги, възползвайки се от служебното си положение. Разбира се, това става само след политическо разрешение на действията и не всеки може да се домогне до подобни услуги. След завръщането му посредством свой новосъздаден политически влиятелен контакт се свърза с Божков. След намесата на Черепа, действията от страна на тези служители на ДАНС бяха прекратени, а поръчителят получи ясно послание, че моя човек вече не е достъпен. Всичко това се разви в периода 2014-2016г. След като лично бях свидетел на случката и не можах да помогна на моя приятел, извода за мен е, че финансово и политически влиятелните хора у нас имат практически неограничен достъп до службите у нас. Последните в общия случай работят за всичко друго, но не и в интересите на народа, каквато им е работата.

 15. Жалко че няма банкноти по 1000 евро , така Бойко Борисов щеше да си вземе два пъти по малко нощно шкафче и да спести място в спалнята си

 16. в свещената библия пише как Исус Христос от Назарет прави чудеса , като превръща вода във вино , в новата конституция на Герб ще пише как Боко Тиквата от село Банкя прави чудеса , като превръща асфалт в кюлчета злато

 17. Ако се претрепят 3-4 полицаи или близките им, мутрите с пагони на МВР ще си седнат на задниците .
  Дошло е време разделно.
  Или си с Тиквата или си против него.
  Всички средства за свалянето на Бандита от Банкя са оправдани !

 18. Тая „финта“ с плашилото Пеевски я измислиха бившия Реформаторски Блок -> Протестна Мрежа -> Фондация Америка За България -> Демократична България -> Да България -> Асен Генов, Манол Глишев, Иво Дошев.

  Те са хората на ГЕРБ които мътят водите непрестанно от 2013 насам.

 19. Най-належащата „врътка“ се състои в това, че трябва да се проверят хралупите на Борисов, Гешев и Пеевски.
  Докато някои си играят на демокрация, полицията на сикаджията Борисов бие хора и охранява престъпници.
  Борисов много добре знае какво го очаква в обозримото бъдеще и заради това не е внастроение.
  Жалки ми Борисов, защо не си стоя до пу*ката на Цветелина, а се нави да се правиш на управник ?

 20. Е,това вече е свястна приказка!Г-н Гайдарски,моля препратете написаното от Вас на тримата глупаци организатори на протеста.Много са боси горките.Интелигентни са безспорно,куражлии може би,но омръзна на всички всяка вечер да ни говорят едно и също без да показват печаливша стратегия
  На тях тримата изобщо не им ясно ,че като са казали А,как ще кажат и Б пред протестиращите.А до Я изобщо няма шанс да стигнат.А за тактиката им по-добре да не отварям дума.Пълна скръб! Води се война на улицата.това е истината!С ефектни пиарски врътки,фигурални склупторни украси и тук там с понякой юридически цитат,не става.

  1. Hood целия тоя хаос и осиране на протестите с грешна тактика и стратегия е УМИШЛЕНО! Писала съм го от третия ден. Нищо няма да спестя на тия измисленяци, разкрачени между три стана. Нищо. Малко търпение само.

  2. Как така са и „глупаци“, и „интелигентни“?
   Говорят едно и също, което е основно, което е важно, най-важното: „оставка“. Основното ли да се промени? Да, може да се конкретизира.
   Казали са и „а“, и „б“ с делата, освен с призива „оставка“: протестът, побоя заради протеста, изправянето от смазването на протеста. Искаме стратегия, „печеливша“, добре, но те опитват практически, рисково, а ние какво правим за това? Дайте подходи за нея, дайте и вие ходове. Избиват ни селективно и вариативно, ние се разправяме за разделяне по между си, а не с единения и помощ, кои с каквото може. То са съперничества по акълийство, то са вендета заради вчера и днес. За това има успешна мафия. Дайте си от акъла, а не съскайте с вашия срешу различно действащия с вас! Вижте герберите – безумни и вредни, но единни. С тактика на разделящо акълийство ли ще ги разчистим?! Умът е нужен като ум, не като себична секира. За Бога!

   Каракачанов е казал: „Обшеството ни е разделено от протестите“. Да, но първо от причините за протестите и причините са във властта: корумпирана, а вече и кървава. Властта а в агония и ужас от възмездието за престъпленията й и затова – наети ултраси да пребиват мирни хора, обгазаване на мирни хора. И манипулации без задружки като на този продажен клетник. Има само един изход за читавите, оставка и този изход иска ум, смелост и единство. Нужна подкрепа на Триото – та те носят процеса на протеста, те са скелет за протест. Хайде малко яснота кой е свой и кои-не. Пък с това и дела. Стига разделяне, стига опасно акълйство! Моля ви! И ако не правим единство, ако не помагаме на борците, поне да не удряме смелите и рискуващите. Едва ли остане този пост, но все пак, да опитам.

   1. До Вася Н.Илиева,съгласна съм с всяка дума написана от Вас!
    Кусури имаме всички,но трябва наистина да сме единни срещу ОПГ на Борисов и исийе!!!

   2. Прав сте, абсолютно прав!! Още повече, знаем тактиката им за разделяне и насъскване един срещу друг, и лъжи и манипулации. Сами сме свидетели на прийомиите им и че за тях моралните норми са понятия без смисъл, така че, заедно, действително стегнати като в юмрук едно цяло може да бъдат ударени и разбити!

    1. Благодаря. Ние имаме дефицит с единството заради корупция на душите ни. Ето, преди дни бяха раздадени нови стотици хиляди на служителите в Мин. на финансите. Покупка за послушание и подкрепа. Как? с народните пари. Защо? За официално корупмиране. Някой да е отказал бонуса? Колкото някой се махна от МФ от погнуса и незсъгласие с Владислав Горанов. Някой от МФ даде ли Горанов на Прокурор за корупция, доказана с изнудванията на Васил Божков? Такива интересчии не могат да се единяват с народ. Едиснство става само с отказващи недопустимото хора! Отказ! Не ви щем бонусите, не ви щем меда, щом е с отрова. Но малцина са годни за единство. Дано ставаме повече, без значение на пол, възраст, религия, партия. Единство от честни българи! Оставка!

   3. Вася Илиева, абсолютно сте права! Ако не можем или не искаме да се включим, за да помогнем, поне да не пречим!

 21. Сороспиите на костов обичат Боко и Боко обича сороспиите на костов! Правят си взаимни услуги и се ОБИЧАТ !

  1. Така е, но е плюс, че вече го знаем, така че би трябвало и можем да го имаме предеид!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *