« Върни се назад Публикувано на 19.06.2014 / 12:19

ПЕЕВСКИ ВЪВ „ВЕДОМСТВЕН САЙТ” ИЗПЪРЖИ И КОСТОВ, КАТО ЕДИН ОТ КРЪЖАЩИТЕ ОКОЛО КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА.

Покрай тумба – лумбата „Делян Пеевски – Цветан Василев” един по един политици и вся остальная се обозначават, посочват и препозиционират. След като Прокопиев поздрави главния прокурор и бе нежен към Цветан Василев, за сметка на Делян Пеевски, след като Борисов си счупи кръста от лупинги също да поздравява главния прокурор и наклони наколенките си към Цветан Василев, за сметка на Пеевски /маньовър!/, Пеевски използва „ведомствен сайт” пред който се изповядва регулярно, както той, така и Бареков, и посочи Иван Костов като бизнес „родител” на Прокопиев.

 Сред претоплените баници за „Каолин” и т.н, които сме писали, че писали през годините, най-важното изречение откъм анализ, изречено от Пеевски бе: „И тук ще задам любимия, сакрален въпрос на обществото напоследък – КОЙ? КОЙ подари активите на Иво Прокопиев. Но няма само да питам, а и ще отговоря – Иван Костов… Кой на кого е бушон, кой зад кого седи? Нека се вгледаме кой стои зад разграбването и престъпната приватизация на България. Кой създаде този псевдоелит? Това е Иван Костов…

И понеже АФЕРА винаги има второ зрение за нещата, ще ви обадим в аванс – не се плъзгайте по звучащите на пръв поглед „стари баници” за връзките Костов – Прокопиев.

Пеевски удря чрез името Костов пак Цветан Василев. И тепърва ще става ясно защо.

Първи бонус от АФЕРА – защото Костов и партията му бяха едни от най-често кръжащите около Корпоративна търговска банка.

Afera.bg

 

 

 

 

 

 

«