« Върни се назад Публикувано на 16.06.2014 / 16:42

Пеевски: Ако бях началник на съдебната власт надали моите убийци щяха да бъдат пуснати и днес аз да съм на разпит, а другите да ги няма!

 

„Бях на разпит. Разпитът беше по опита за атентат срещу мен и по сигнал на „Протестна мрежа“. Надявам се по опита  за атентат срещу мен всички лица да ги издирят по случая. И се надявам както се занимават по „Протестна мрежа“, по една корпоративна организация, която служи на Иво Прокопиев, се надявам, много сигнали сме пускали за Иво Прокопиев, и той да е тук, както и аз съм тук, и други лица, които ги няма и не са в България“, заяви Делян Пеевски, на излизане от разпит, за което беше редовно призован  по проверка, образувана по  сигнал на „Протестна мрежа”.

„Адвокатът, който защитава Георги Христов – един от обвиняемите за опита за убийство срещу мен, е близък приятел на едно лице, което не е в България“. Журналистите да се сетят кое е това лице. И другото нещо, което е, искам спекулациите, които се носят от кръга „Капитал“ и от техните вестници как аз съм бил началник на съдебната власт и тем подобни глупости, ако бях такъв надали моите убийци щяха да бъдат пуснати и днес да съм тук, а другите да ги няма“, каза още Пеевски.

Afera.bg

«