« Върни се назад Публикувано на 08.02.2019 / 12:56

ПАТРИОТИЧНИ ИГРИ ОСИГУРЯВАТ „ДОХОДНА И БЕЗАВАРИЙНА“ НА СЪТРУДНИК НА ДЕПУТАТ ОТ „АТАКА“

ГЕНАДИЙ АТАНАСОВВ края на януари 2016 година общинският съветник Костадин Костадинов, който днес се изживява като борец срещу ГЕРБ и прочие управляващи, и който предизборно по онова време громеше ГЕРБ, и дори стигна до там да яха граждански протести срещу решения на местния парламент, за които самият той е гласувал утвърдително, прави поредния си лупинг.

И предлага за член на Съвета на директорите на Двореца на културата и спорта във Варна лицето Генадий Атанасов. И хоп-троп!, нищо, че Костадин Костадинов го играе „опозиционер“ предложението му в Общинския съвет – Варна е прието с 34 гласа „за”, 1 „против” и 7 „въздържал се”.

Тъй като стане между власт и „опозиция“, лошо да ти стане.

Толкова „важната“ кандидатура на лицето Генадий Атанасов предизвиква и друг абсурд – съветникът от партията на Костадин Костадинов „Възраждане“ – Петър Липчев гласува „въздържал се“, но пък „врагът“ Янко Станев охотно гласува „за“ лицето Генадий Атанасов. За ГЕРБ да не говорим – Генадий Атанасов става тяхна „капия“.

Костадин Костадинов заявява при презентирането на Генадий Атанасов за член на борда на директорите на ДКС – ЕАД: „Генадий Атанасов е млад, изкушен от спорта, в момента продължава да тренира силови спортове и е много опитен”.

Колко да е опитен, щом като заляга на „силовите спортове“, Симбиозата не я интересува.

Според медиите новият член на борда на общинската фирма ДКС – ЕАД Генадий Атнасов, която впоследствие ще лапне милиони за ремонт, който така и никой не си направи труда да разследва и чиито харчове така и по никакъв начин не са оповестени публично, въпреки решение на съда да им се даде публичност, имал полувисше образование (Колеж по туризъм), въртял заведение в квартал Владиславово, а лятно време и паркинга на Кабакум.

Мълвата обаче в квартал „Владиславово“ във Варна не свързва толкова със спорт Генадий Атанасов, а носи, че той се занимава с едни субстанции, които правят човек доста фриволен, да не кажем друго.

Впрочем Генадий Атанасов е илюстрация как в политиката можеш да се маскираш всякак, стига да си на … далавера. От социалист става патриот.

НИКОЛАЙ АЛЕКСАНДРОВГенадий Атанасов към настоящия момент е новото острие на депутата от Атака Николай Александров. Честито.

След като публично се обедини, чрез собствената си  организация БРСП / „Българо-Руско сътрудничество и политики“/ с ДПС и Атака в община Вълчи Дол, социалпатриотът – русофил целенасочено се договари с ДПС в Суворово и Девня на последните местни избори. Договори и свой зам. кмет в община Вълчи дол, лицето Преслав Петров, който управлява в едно с ДПС.

Кой е всъщност Генадий Атанасов.

Звездата му изгрява преди местните избори през 2015 година, когато Борислав Гуцанов го изключва от БСП Владиславово заради неплатен членски внос, нарушаване на устава на партията, а по – точно несъгласие да подкрепи  кандидата за кмет на „Владиславово“ – Неделчо Михайлов и най – вече заради това, че е бил човек на Красимир Янков.

В ответ Генадий Атанасов решава и се кандидатира като независим кандидат кмет на „Владиславово“. На първи тур става трети. А на балотажа подкрепя…  кандидата на ГЕРБ Николай Костадинов.

И както вече отбелязахме, след изборите получава „пържолката“ – награда – става член на борда на директорите на Двореца на културата и спорта – Варна.

Неговото БРСП (сдружение за Българо – Руско сътрудничество и политики)  трябва да внуши  на хора на позиции, че зад гърба си има много последователи, които всъщност, ако някой се реши да преброи, надали ще впечатлят като численост някого.

От лятото на 2018 година Генадий Атнасов става сътрудник в парламента на депутата от АТАКА Николай Александров.

Сътрудникът на депутата от Атака и член на борда на директорите на ДКС –ЕАД Варна Генадий Атанасов демонстрира завиден комфорт на живот.

ГЕНАДИЙ АТАНАСОВВъв Владиславово се носят легенди за цветове около Генадий Атанасов, като „жълто“ и „бело“, свързват и го и с авери като Румен Широков – осъден през 2018 г. за наркоразпределение/ на снимката с Генадий Атанасов/, Атанас Михнев-Наско Зоба и Михаил Саров – Арменеца.

Явно необезпокояван от властта, поради депутатската защита на Атака, Генадий Атнасов вече си позволява да демонстрира охолен и скъп начин на живот.

Злите езици във „Владиславово“ му броят даже автомобилите – през миналото лято си закупил луксозен джип Порше Кайен за 50 хил. лв. (без да продава стария си джип Фолксваген Туарег, който си струва 20 хил. лв).

Видно от Фейсбук профила му пък се виждало, че от година насам всеки месец ходи на прескъпи почивки като Африка, Монако, а в момента за 30 дни е в Тайланд.

ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ

Патриотичните игри очевадно осигуряват „доходна и безаварийна“ политическа писта.

Пламен Антонов

«