« Върни се назад Публикувано на 02.07.2011 / 20:29

Патрашкова свряна в ъгъла, Меглена Кунева бяга от Трактора, той с ресто – пуска Яне срещу Първанов

 

 

След публикацията на afera.bg „Труд” прюти в. „Галерия” сред собствениците на бившите ВАЦ-ови вестници настъил истински смут. Любомир Павлов – Пъпката, панически отсякъл, че в. „Галерия” няма да стъпи в Полиграфическия комбинат, за да не го свързват с Алексей Петров – Трактора, разкриха източници от пазвата на Недялко Недялков, ортак на Пъпката в новия ежедневник, който стартира от 4 юли – „България днес”.

Така и дума не можело вече да стане в. „Галерия” да влезе в обителта на „Труд” и „24 часа”, въпреки напъните на Недялко Недялков да пробута Кристина Патрашкова и в работата по новата газета.

Впрочем, никой не искал да работи с Патрашкова в новия ежедневник, от което съответно перлената дама била бясна.

На Патрашкова се наложило да бъде свряна в мъничък офис с три стаи, в които се наблъскали редакциите на „Галерия” и „Ретро”. Офисът е в близост до Полиграфическия комбинат.

Отношението към нея и откъм Трактора също било взривоопасно.

Тиражът на в. „Галерия” от последната седмица е: излязъл от печатницата 93 000, при брак – 45%! Което отвсякъде си е катастрофално.

Пак в последния брой на „Галерия” другото протеже на Трактора – Явор Дачков пък уби рибата с невероятно подлярски доноснически гаф – в ресторанта на сестрата на Дачков е сниман американският посланик Уорлик с Галя от „Каризма” с претенция за интимен компромат.

Това е все едно Дачков да отиде да си говори с Трактора и после да пусне запис от разговора им. Което впрочем не е изключено в скоро връме да се случи.

На този етап Алексей Петров говорел само с Дачков, Патращкова била аут.

Afera.bg се добра и до друга конфиденциална информация.

Посланици, близки до кръга на Меглена Кунева трескаво правят совалки из елита и вип-сфери на влияние, за да разсеят внушението, че Меглена Кунева е свързана с Трактора. „Кунева никога не се е срещала с Алексей Петров. Той е човекът, който легендира, че уж има някакво влияние там.”, категорични били вестоносците, притеснени от „активното мероприятие” на Трактора.

Те били бесни, че Петров в типично негов стил се прилепвал до нея, легендирайки, че тя е негов човек.

afera.bg отдавна разкри, че това е един от любимите похвати на Алексей Петров – да се залепи до някого и чрез слухове и манипулации да бъде внушено, че той е негова капия. Това се прави натрапчиво и така, че всички да останат с впечатление, че връзката им е на живот и смърт, а всъщност истината е отчайващо различна.

Совалките на изключително високопоставените посланици около Кунева и възмущението им обаче, очевидно не са останали скрити за Петров и рестото му мълниеносно бе дадено чрез Яне Янев от РЗС, който внезапно бе осенен от идеята да атакува президента Първанов с компромати за имотите му.

С което лъсна напрежението, че Трактора е пресолил манджата с пласираните „близости”, които са дошли до гуша на набедените „обекти”.

И рекетът – не закъсня.

Afera.bg

«