Публикувано на 13.07.2022 / 9:53

ПАСТИРИТЕ НА САТАНАТА ОТНОВО ПЛЪЗНАХА ДА ВИ ПЛАШАТ, ЧЕ ЛЕТНИЯ ГРИП Е ОПАСЕН! ПРИЗОВАВАМ ВИ КЪМ ПЪЛНА ИГНОРАЦИЯ НА ЗАПОВЕДИТЕ НА Т.НАР. ЗДРАВНИ ВЛАСТИ! ТЕ НЕ СА НИТО ЗДРАВНИ, НИТО ВЛАСТИ!

Пастирите на сатаната отново, вече 3 -та седмица, се опитват да подкарат уплашените към ешафодите на експеримента, наречен погрешно „Ваксинация“ и отново плъзнаха по студията за да ви убеждават, че лятната ви хрема е опасна, но болниците са празни, и отново са готови да ви принудят да носите маски, все едно ви пазят от нещо, но доказателство за това няма.

Има обратното, че увреждат мозъка, поради по-ниското съдържание на кислород, което е резултата.

И най -важното, лека полека изтичат сроковете на тестовете и следва да се хвърлят, ето защо и посягат към НЗОК парите за да ги направят безплатни, тоест масови.

В Гърция правят по 100000 теста на ден. Там медицинския фашизъм е в действие.

Кунчевци, Александрови Аргироци и Кантарджиевци и техните подобни няма да спрат, те имат цел и целта сте вие, марионетките са те поръчителите – други. Държат се, така защото са платени и от БиГ Фарма. А НЦЗПБолести, тоест горните, е пряко финансиран цели 11 години от фонда на Бил и Мелинда, чрез организацията за борба със Спин и Малария.

Всички служители на РЗИ са имали ДМС до 5000 лева към заплатите си!

Източник: Доклада на МЗ от 2011г.

Призовавам ви към пълна игнорация на съветите, а после и заповедите, на т.нар Здравни Власти – те не са нито здравни, нито Власти! Друго са!

От сополи и болки в гърлото не се случва нищо ! И преди имаше летен грип, а болните от летни гастроенетерити са повече от набедените с КОВИД.

Излишно е да подчертавам, че още не са изолирали нищо конкретно, т.нар УчЕни! Но за сметка на това, сертификатите се планира да станат за глобално пътуване, с всички ваксинации вътре и чипирането ви за по добро здраве! Г-20 в Индонезия го обсъждат сериозно!

Ако имаме критично мислене ще победим трансхуманизма с истински хуманизъм!

д-р Георги Тодоров

Коментари 26 за
“ПАСТИРИТЕ НА САТАНАТА ОТНОВО ПЛЪЗНАХА ДА ВИ ПЛАШАТ, ЧЕ ЛЕТНИЯ ГРИП Е ОПАСЕН! ПРИЗОВАВАМ ВИ КЪМ ПЪЛНА ИГНОРАЦИЯ НА ЗАПОВЕДИТЕ НА Т.НАР. ЗДРАВНИ ВЛАСТИ! ТЕ НЕ СА НИТО ЗДРАВНИ, НИТО ВЛАСТИ!”

 1. Ако сега не се дигнем всички да се спасим пред парламента,да знайте че ни чака смърт голям смърт,ако не спрем това чудо смачкано от сатаната???

 2. Кръстоска между Джаба Хатинянина и Ам Гъл ? Или по-просто сатанистка орка…

 3. Погледнете внимателно снимката. Въпросната не ви ли прилича на дед Шорос в „женски“ образ.

 4. Така е, същото и с училищното образование. Няма училище вече, няма и образование. Има надъхани и опитомени с дебели заплати учители да зомбират децата с политиките на Шорос и останалите сатанисти.
  Няма и армия, а тайфа паркетни генерали и войници с наднормено тегло, мераклии за задгранични мисии с надник 200 долара.
  Няма и полиция, а напомпани и татуирани батки, гледащи не по-лошо от своите авери от другата страна на улицата. Все по-трудно е да откриеш разликата между полицай и мутра.
  Няма и икономика, а назначени олигарси да източват ресурси към назначилите ги западни господари и сенчести офшори.
  Не остана земеделие, а латифундии от третия свят.
  Не остана енергетика, а някогашният енергиен център на Балканите се чуди дали ще има газ, нефт и ток есента.
  Единственото, което шава поне формално все още е българският лев, но и на него се канят да му видят в скоро време сметката.
  И напук на всичко, пак ще оцелеем и ще видим сметката на поредната империя, в която ни набутаха.
  Карма.

 5. Е казах че заслепи Джаба по красота. И ме изтриха.
  Факт.
  Излъгах ли?!…

 6. Kараколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Американците преместиха една от микробиологичните си лаборатории за биотероризъм от Украйна в София и туземната колониална администрация подновява тормоза над обитателите на подмандатната територия на чичо Сам.

  Да очакваме ли реакция от ВЪЗРАЖДАНЕ?

 7. Браво, докторе, да сте ни жив и здрав, понеже имаме крещяща нужда от мъже като Вас! Повтарям- от МЪЖЕ като Вас! (Че що за медик е медикът, ако първо не е МЪЖ!?)
  Сополите и болките в гърлото се превърнаха в най-страховитата болест на изнежненото ни съвремие, да му се не види! Писала съм го веднъж- че като малка боледувах от инфекциозна мононуклеоза. Истинско заболяване, не като модното, недоказаното. И какво? Не настъпи „краят на света“ и тогава никой не драматизираше излишно. /А, сетих се- за инф.мононукл. не плащаха извънредни пари, та сигурно затова! ;-)/
  И понеже д-р Георги Тодоров споменава Спин-а, смея да предположа /като неук лаик в сферата на Рокфелеровата медицина/, че и по отношение на този синдром „совите не са това, което са“. Кари Мълис например /изобретателят на ПСР-теста/, когото много харесвам и който е /беше/ един от вечните бунтари и „лошо момче“, не вярва и твърди, че няма доказателства за произхода на Спин-а. Т.е. че няма доказателства за това, че вирусът на човешкия имунодефицит го предизвиква, нищо че Люк Монтание се счита за негов откривател.
  Явно проф.Монтание имаше своите угризения, че е работил за порочната Рокфелерофа система, затова в последните години преди смъртта си се опита да отвори очите на спящото човечество за коронабесието и за експерименталните течности. А със симпатягата Кари Мълис /който умееше да мисли и да пита, но не умееше да мълчи/ какво стана? Ами, почина точно навреме- около 2 месеца преди в Китай да стартира фашизоидния ковидизъм.
  Доктор Тодоров ми напомня за Мълис между впрочем…Същият чепат нрав, буден ум и силен характер на истински учен. Дори има едно предимство- наш си е, роден. А от родното производство по-добро няма. 😉
  П.С. Кратко допълнение…Кари Мълис говори за липсата на доказателства за възникването на Синдрома на Придобитата Имунна Недостатъчност: https://youtu.be/n6mSt1kl7hk

  1. Ще ме извините Мария, само да не стане като във вицовете за Иванчо и Марийка, но само да ви светна, че повече от 90% от инфекциозните заболявания са си чиста проба Биологично оръжие! Едно време имаше епидемия на 5-10 години!! А сега на 5-6 месеца?! Този факт сам по себе си, да Ви довежда до съмнения?!

   1. Не разбирам противоречието между написаното от мен и написаното от Вас, понеже няма такова. Сигурно защото Иванчо на Марийка е българин, а Вие сте чех. 🙂

 8. ПУТИН С УЛТИМАТУМ КЪМ ПЕТКОВ!
  НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ юни 30, 2022

  ПУТИН С УЛТИМАТУМ КЪМ ПЕТКОВ!

  ПУТИН: Изгонването на дипломатите е продиктувано от САЩ! Това не е волята на народа! Премиера Петков иска да вкара държавата във война с Нас!

  Моят ултиматум е да махнеш биолабораториите от България! Да спреш да заразяваш народа си! Ти вече не си премиер, а създаваш агресия към нас!

  Ние знаем, че си взел 1 милиард евро! Знаем, че даваш оръжия на Зеленски и подкрпят психопати! Знаем, че вземаш и наркотици!

  Имате време до 20 юли или последствията за вас ще са необратими!
  Кирчо и &, чети внимателно и без пътечки и магистралки, щото времето ти съвсем Накъся..!

  1. Браво гн Путин,браво с нас си миличък,как ще те посрещаме с погача и сол като почтен генерал,и нещо повече сте за нас даже гн.Путин!!!ЖИВ И ЗДРАВ БЪДЕТЕ ГН.ПУТИН БОГ ДА Е С ВАС И ПРЕД ВАС,АМИН!

 9. ШОЙГУ: СЗО Е ДАЛА ЗАПОВЕД ОТ 10 000 ДУШИ НА БОЛНИ НА ДЕН В БЪЛГАРИЯ! ЦЕЛИ СЕ ГЕНОЦИД НАД НАЦИЯТА

  ШОЙГУ: СЗО Е ДАЛА ЗАПОВЕД ОТ 10 000 ДУШИ НА ДЕН В БЪЛГАРИЯ! ЦЕЛИ СЕ ГЕНОЦИД НАД НАЦИЯТА!

  ЗАРАЗЯВА СЕ УМИШЛЕНО ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ГЕНОЦИД НАД НАЦИЯТА И ЗАДЪЛЖИТЕЛЕТ СЕРТИФИКАТ!

  БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ОСЪЗНАЯТ ИСТИНАТА ЕДИН ПЪТ И ЗАВИНАГИ И ДА СЕ БОРЯТ СРЕЩУ СЗО И НАТО!

  АКО НЕ ГО НАПРАВЯТ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СА ПРИЕЛИ СВОЯТА СЪДБА!!!„

  ПРЕДАДЕ РИА НОВОСТИ!

 10. Пълен бойкот на всички мерки! Прокуратурата трябва да се самосезира заради такива продажни изверги като тази мърда на снимката, дебилната професорка Христова, Пурко от Берн, пишман математика Витанов, бай Шиле и главния държавен здравен инспектор Кунчев, които:

  – нагнетяват напрежение и всяват паника сред населението
  – фабрикуват „случаи“ чрез фалшиви „тестове“
  – етикетират част от населението като „антиваксърско“, и провокират агресия срещу него
  – настояват да се носят маски, които причиняват дихателни и кожни проблеми
  – настояват населението да се подлага на експериментална генна терапия през няколко месеца, с което подлагат на риск имунната система на хората.

  Ще позволим ли отново тази ГАВРА? Всеки да си помисли сериозно каква му е позицията! Трябва да сме категорични този път и да сложим край на този медицински фашизъм и геноцид, прикрит като грижа за живота и здравето. Аз лично няма да си сложа намордника и брутално ще прегазя всички мерки, все ми е тая колко актове и глоби ще се опитат да ми наложат!…

  1. Повече няма да слагам маска! Време е вече да се бия с някого…

 11. Вижте я и тая, бе! Ей тия ковидясалите уроди на хора не приличат, но много им харесва да си играят със съдбите, здравето и животите на човеците.

 12. това злобно бабе е за затова, заедно с всички математици и пишман доктори дето плашат от екраните!

 13. Точно, здравните власти НЕ са здравни, защото ако бяха такива щяха да направят спешно и отговорно – Програма за изследване на раковите заболявания – КАКВИ са причините за тази епидемия от рак, а не да ни плашат с „най-силно заразния омикрон“ от гръцката азбука!

  Данните на СЗО за бум и висока смъртност на българите от раковия заболявания НЕ стряскат никого от „здравните“ власти.

  „Според данни на СЗО през 2020 г. България е отчела над 36 000 случаи на новодиагностициран рак, а близо 20 000 (!) не са успели да се преборят с него.“
  За една година?!

  При мъжете простатния и колоректален карцином, заедно с рака на белия дроб са най-често срещаните онкологични патологии,
  докато при жените ракът на гърдата е с два пъти по-голяма честота от рака на шийката и тялото на матката, последван от рака на белия дроб.“

  Атакуват се органите за репродукцията на българската нация и народ!
  И на здравните власти НЕ им пука за българския народ, защото НЕ СА здравни власти на България

  1. Не само на здравните, но на всички власти у нас, не им пука за народа! Но и на народа не му пука за властите,и ако въведат някакви ковид-мерки, най-вероятно ще има слаба активност на изборите и по-голяма част от хората ще гласуват за Възраждане!

 14. Айде бе Афера,най -после !
  Изпренадявах се да я видя Радоста на живота ми !
  Ама добре сте я хванали на снимката -излъчва спокойствие и благост…
  Това ме успокоява в условията на настъпваща тотална онтологична промяна на познатия ни Живот !

  Венсеремос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *