« Върни се назад Публикувано на 06.10.2021 / 19:49

ПАР ЕКСЕЛАНС ИЗМАМНИК! В МОНТАНА ТЕХНИЯТ ЧОВЕК БИЛ СВЕТОВНА ШАМПИОНКА ПО ПЛУВАНЕ? ОТЗАД!

Кирил Петков от „ПП“:

Човекът ни от Монтана е бизнес дама, която има собствен бизнес, говори пет езика, тя е била световен шампион по плуване„, допълни Петков.

И нататък лакардии ала Паулу Куелю, Робин Шарма, Уейн Дайър в тюрлю гювеч. Надали ги е чел, но прави бездарен опит да набута лексиката на мотивационен коучър, въпреки че му се получава като на селски измамник пред хоремага:

„…Този страх беше, че един ден ще стоя на плаж „Корал“, всичко ще ми е наред, бизнесът ще ми върви перфектно, и ще си кажа: „Имах възможността да направя промяна, но ме достраша. Или си оптимизирах комфорта“. Избягах от тази картинка. Искам сега да знам, че с хора, на които много разчитам, сме направили най-доброто, което можем, за да постигнем това, в което вярваме.

…. Имаше един директор в Министерството на икономиката, който каза: „Кириле, ти си 28-ият ми министър. Но ти реши заедно с твоите колеги да направите истинска промяна. За първи път от 28 министри решихте да тръгнете срещу интереси, които не са пипани…“

Тоя остапбендеровец е апотеоз на селски измамник. А кажете, ако обичате, кога сме имали жена световен шампион по плуване?!

И кои точно интереси съсипаха, „дето не били пипани“, че не се сещаме?

И още нещо: радевият им ментор на тия измамници да каже с какви кинти се набутват ката ден ту в бтв, ту в Нова тв – вчера Кирил Петков, днес Асен Василев, утре хвани единия, блъсни другия в обратен ред.

Afera.bg

«