« Върни се назад Публикувано на 29.06.2023 / 18:28

ПАРЦАЛИ С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ХАВЛИИ. И УКРАИНСКО ГРАЖДАНСТВО ДА ВЗЕМЕТЕ, ОТ RICO СПАСЕНИЕ НЯМА. ЩЕ ВИ ОШЛЕВЯТ!

Хлъзгавото лице, нещо като плазмодий, Н. Денков, рекъл днес, че България щяла да бъде защитена, ако сме помагали на Украйна. Този жалък соросоид е ясен, той и затова стана премиер, щото ако трябва и от собствената си тоалетна ще изпраща лични залпове отзад по Русия и Путин.

Тия, двамцата „герои“ от илюстрацията обаче, са върха на позорната измекярщина.

Колко трябва да са насрани тия двамата, колко трябва да умират от шубе не само от „списъка Магнитски“, а и от разследването по RICO, че да търчат да подписват и персонално декларация за това Украйна да влезела в НАТО?!

А бе, смешници, те САЩ и НАТО не искат Украйна да влиза в НАТО, вие си счупихте ръчичките да бързате да подписвате някаква тъпа прованс декларация Украйна да стане член на НАТО!

Е, и? Цял един български народ сте готови да вкарате във война.

Мислите си, че така ще се спасите от RICO?!

Мислите си, че американците след като сега ви гледат сеира и ви използват като парцали с претенции за хавлии, позволявайки ви ЗА КРАТКО да си разигравате коня, ще ви спасят задниците?

Трябва да сте много тъпи, за да си го мислите, защото, айде за „Магнитски“ ви е все тая, ама по RICO истински ще ви ошлевят! И ще ви занулят откъм кинтите! Ако ще и украинско гражданство да вземете.

За несведущите – „шлевят“ е любимия израз на лицето Бойко Методиев Борисов, когато става дума за крадене на пари.

Afera.bg

«