Публикувано на 22.04.2021 / 12:15

ПАРЛАМЕНТА ОТКАЗВА ДА АКРЕДИТИРА „АФЕРА“! АБЕ, ЩО ТОЛКОВА ВИ Е СТРАХ ОТ САЙТА „АФЕРА“?!

След като бе избрано НОВО Народно събрание, сайта АФЕРА предприе действия за акредитиране на свой репортер, който да следи събитията, развиващи се в парламента.

Преди седмица, на 14.04. т.г., АФЕРА изпрати посочените формуляри на сайта на Народното събрание за акредитиране на Николай Бареков, който да отразява случващото се в парламента за сайта АФЕРА.

Изборът ни на репортер не е случаен, защото никога не сме толерирали „дръжки на микрофони“.

Веднага след подаването на първоначалните формуляри за акредитация, първо ни бе отказано да бъдат разгледани, след наша реакция обаче, те бяха допуснати за разглеждане, но тупането на топката продължи.

Впоследствие АФЕРА подаде нови формуляри за акредитация.

И пак ударихме на камък.

По телефона, УСТНО, от администрацията на парламента бе обяснено, че не можело да бъде дадена акредитация на сайта АФЕРА, защото „самата медия не била акредитирана с другите медии в началото на година“.

След това разяснение от парламента престанаха да си вдигат телефоните.

Абсурдно е след като е съставен НОВ парламент, да бъде отказана акредитация на медия, защото не се била акредитирала заедно с другите в началото на годината.

Преди малко все пак Николай Бареков успя да се свърже с шефката на Пресцентъра на парламента, която още по-абсурдно предлага АФЕРА да бъде акредитирана „ден за ден“, на което разбира се, ние отказахме.

След което стана пък ясно, че щели да издават магнитни карти в четвъртък. Да видим дали пак „АФЕРА“ ще бъде наритана.

Странните мотиви с които бавят и осуетяват акредитацията на АФЕРА в парламента водят единствено към този въпрос:

Абе, що ви е толкова от страх от сайта АФЕРА, а?!

Веселина Томова

 

Коментари 25 за
“ПАРЛАМЕНТА ОТКАЗВА ДА АКРЕДИТИРА „АФЕРА“! АБЕ, ЩО ТОЛКОВА ВИ Е СТРАХ ОТ САЙТА „АФЕРА“?!”

 1. Заформи се нова завера! Няма нужда от осветяване!
  И как бързо си вдигнаха заплатите, преди даже да са ги заработили!!!
  А още не са минали 100 дена….

  1. Какво нещо е безсрамието: егоцентрична правота, капсулиран и стрелящ цинизъм. Увеличили си заплатите! Нищо още не направили, избрани за алтернатива на друг цинизъм, отвърнали с още по-голям, защото е общо по-голям цинизъм да викаш против статуквото, а да си по-себичен от него! Вместо да си намалят заплатите, вместо да продадат парка на парламента, вместо да заприличат на българи, а не на еничари, теглят чергата към мазния си опаричен джоб! Разбира се, остава параванът на лицемерието с портретите на светлите луди като Ботев и Левски из кабинетите им, за да притурят към цинизма си на безочливи успяващи фасадата на благоприличието. Людмил Янков е отказал хеликоптер до България за операция на измрънзналите си за спасяването на Проданов ръце, за да не направи масраф на държавата, тия избраници се чудят как да я ограбят. Как пък една реч не чух в праламента за намаляване на заплатите на депутати, как пък властници не слязоха от луксозните коли. Онзи ден Десислава Атанасова отишла със служебен автомобил до президенството да получи мандата на ГЕРБ! Нямат не само срам, а основно самочувствие да ходят като човеци. Това човеци ли са?!

   1. Мая Манолова предложи намаляване на заплатите на депутати, министри и др. държавни служители. Да видим дали ще се приеме от Народното събрание, т.е. дали ще има мнозинство, което да се самосанкционира като материален интерес. Нужно е радикално трансформиране на цялата администрация чрез намаляването й в пъти, вкл. чрез ликвидиране на ненужни министерства, комитети и какви ли не паразитни и дублиращи структури. Този процес трябва да върви заедно с ликвидирането на всички НПО-та в България, проводник на анти- и небългарски политики.

 2. Ами след като Бареков беше или още е част от модела Пеевски ГЕРБ каква акредитация търси, отдавна се дискредитира като журналист.

  1. Бареков ще получи акредитация, респектвно Афера, не ми е работа,но ще разбъркам казана с интелектуалните тъпаци,хахаха, да не забравяме ,че аз държа кодовете за психотронното оръжие ,хахахах. Службите да не се месят , стават инфекции при енергийния баланс и може да умре ,някой начелник ,хахаха. Това не е Ковид тупаци ,хахаха.

 3. Г-жо Томова, трябваше да искате регистрация на Ваше име. Бареков е скандален, няма вашия умствен капацитет. Въпреки острия и по някога циничен език ще ги заковете.

 4. На днешния ден загива Христо Проданов, под качения Еверест. През нощта, към замръзващия Проданов катери Людмил Янков: без реалистична переспектива за спасяване, но с реалистична саможертва и взаимност. Проданов не е сам, докато замръзва. Янков катери към него! Ако можеше само да има от техния дух и родолюбие в политици и властници. Но Проданов и Янков са мъже с класа…Класа! Своя сила, положена за България, чест, високо над гаврите с тях от отровни пигмеи. И в алпинизма ги има зараси ръста на истинските, и там. Да даде Бог от ръста им за тия с ръст, за да го опазят!

  На Проданов и Янков

  И няма губещи от Светлата мъжественост,
  и няма паднали от смело родолюбие –
  защото Светлите мъже са от възкресненост,
  а смели родолюбци – братолюбие.

  А Светлина от святата възкресненост
  дори на губещите светло подарява,
  а падналите вика за ответственост –
  искрици съвест иска да създава.

  И смелостта на свято родолюбие
  надвива завистливото коварство,
  защото е любов от Боголюбие,
  а Бог е сила, общност без лихварство!

  И има имащи от Светлата мъжественост,
  и има ръст от смело родолюбие,
  защото светлите мъже са във възкресненост,
  а смели родолюбци – в братолюбие!

  18.01.2015
  София

 5. То е ясно, че митов е представен от козяците. Като че ли не знаем кой управлява. Това за тях е бизнес и те си действат в техния интерес. А това, че нашите са си смъкнали гащите и са си купили вазелина е наш проблем. Дано поне да им платят (на нашите, не на БГ)

 6. Това с акредитирането на Бареков от „Афера“ ми харесва като комбинация, целяща да разкрие същността на парламентарното задкулисие. Добре е измислено…и НС оттук насетне няма друг полезен ход освен да издаде съответното разрешение.

 7. Туземци!!! Сега 112 място,догодина 190 място от 188 възможни!!! Резил.

 8. Та на кое място сме по СВОБОДА на СЛОВОТО?!!
  На 112-то или на хиляда 112-то?!
  Такава ЗАВИСИМОСТ не е било никога в българската история, както отбелязват тези дни и другите пишещи тук.
  Никога.

  Народната мъдрост за ценностите: …. ПАРИТЕ или ЖИВОТА!,

  яко се е преобърнала не в полза на живота, за съжаление.
  Кое е по-важно бе, българи юнаци?!

 9. “УСТНО, от администрацията на парламента бе обяснено, че не можело да бъде дадена акредитация на сайта АФЕРА, защото „самата медия не била акредитирана с другите медии в началото на година“…

  АФЕРА, нов парламент-нови нрави…

  Маааяма, Гномчо Сценариста и Бабик Бабуинов винаги на важни въпроси отговарят само АНАЛНО…

 10. Боклуци ! Най-много за тебе ми е жал , Веси ! Че си бориш ,ама не си се отървала от илюзиите ! Това са банди с все едни и с същи бандити – комуниситте, които изобщо ен са си отишли никога – плъха Радев, Бойко, Мая, Румен овч, Румен Гечев, Христо Лодкаря, Главатаря на ДСБ, върховни и конституционни съдии съдийки и цялата тази сган .

  Вчера една умна жена от чужбина – питаше ? Какво е общото между тия ? Те това е общото – че до един са комунисти, специалистти по комунистическо терористично крадливо право на крадливото кому- малцинство над окрадения народ .

  Те ни построиха комунизма, като копаехе гроб на капитализма и като му изкопаха гроба, го хвърлиха в гроба и сами се отказаха от комунизма си като в края му потърсиха на кой да прехвърлят отговорността за поредния фалит през 89 г. и провала .

  Те сами си се отказаха, ама викат – това го направила демокрацията ! Коя демокрация, бе- тая дето те я въведоха с Комунистическата Конституция от 91 г – вечни, несменяеми, имунизирани , безотговорни !

  Мен ме трият от фейса, като напише истината за плъха Румен Радев, за Бойко като пишеш не те трият, ама против плъха – става също като с Бай Ттошо – култ създават към този плъх .

 11. „Дипломатически натиск от Вашингтон за проатлантически кабинет на Митов?

  -22 апр. 2021 | 12:28-

  Лидерите на трите партии на протеста – „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“, са били поканени на разговори в американското посолство в София, за което все още няма официална информация…

  Вашингтон оказва дипломатически натиск върху парламентарните партии да подкрепят правителството на евроатлантика Даниел Митов, става ясно от последните совалки в парламента…

  Лидерите на трите партии на протеста – „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“, са били поканени на разговори в американското посолство в София, научи Епицентър.БГ, за което обаче все още няма официална информация.

  На кадрите от заседанието на Народното събрание след дадената почивка се вижда, че Тошко Йорданов, Мая Манолова и Христо Иванов не са в залата.

  Снощи посланикът на САЩ Херо Мустафа проведе работна среща с президента Румен Радев на „Дондуков“ 2. Официалното съобщение на прессекретариата на държавния глава гласеше, че сред обсъжданите теми са били двустранните отношения и предстоящото домакинство на България на инициативата „Три морета“, която се подкрепя от САЩ. Според анализатори САЩ са силно притеснени за стабилността в България на фона на тежката криза около Украйна и агресивните действия на Москва.“

  1. Комуняга, мадам В. лъже яко.Няма да подкрепят правителството на Митов, ако ще и Байдън да дойде.Друга далавера се върти, ДБ да получат мандат и ДПС да ги подкрепят.

   1. Отивай да опознаваш на Коня и на Магарето аспуха и на мечката пи4ката.Нещастник.

     1. А ти отивай в аспуха на боико ама ще има да се блъскаш в ляво и дясно защото е много разстърган.

   2. Байдън е отлюспил и Тиквата, и Цвъки, и е заложил на политичческия проект „Радев и демоккратти“.

     1. Интересно дали поканените нови политически ливади са се явили в посолството на САЩ с телефоните си и понеже съм сигурен, че е така нека понаучат нещо – сега вече със сигурност са им изтеглили всичката информация от тях по време на „консултациите“ и са ги закачили на постоянен контрол. Ако не са разбрали за какво ги канят – това със сигурност е една от причините, между другото…

 12. Дали не е защото парламентаристите и въобще пишманполитиците, ни не обичат да им се казва грубата истина? Не истината казана по груб начин, а въобще истината за глупостите които правят!

 13. Важното, е че целия слугинаж е вътре и кудкудяка до прималяване! Така се отстоява 100 и кусур място по свобода на словото!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *