Публикувано на 03.12.2021 / 10:37

ПАРЛАМЕНТАРНИЯ „РЕТРО МАШУП“ ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАН ОТ МУСТАФА & РАДЕВ СТАРТИРА. ШУРЛА – БУРЛА, УПССС, ПАК ЩЕ КРАДАТ

Парламентарния „Ретро Машуп“ продуктово позициониран от Мустафа & Радев стартира.

Натъкмени, натокани, чак в леопардови краски някои, всите МАЛЦИНСТВЕНИ избрани от малцинството на народа, се заклеха за пореден път. Пунта мара.

Румен Радев като един Чорбаджия, назначен от Херо Мустафа, опиянен, че е Капо ди тути капи, изнесе реч, в която посочи какво точно трябва да прави тюрлю гювеча от така наречената четворна коалиция, начело с неговите измамници.

Приоритетна задача не е бедността, нито ужасяващата криза, нито глада, нито зеленосертификатния фашизъм, нито галопиращите безумно цени, приоритетната задача, вика Вожда на Зелените чорапи, била прокурорския чадър и това било „ключа към бъдещето“. И ако парламента не успеел да проведе прокурорски промени в обозрим срок, то задкулисието щяло да потърси реванш.

Голям ташак е, когато по Фройд веднага ти личи къде точно те е шубе да пръцнеш.

Без справедливост и законност всички промени са обречени на провал, рече Радев. Същият Радев, който наруши Конституцията със същия негов измамник, който наруши Закона и апропо, които досега същата тая прокуратура услужливо /заради Херо Мустафа/ гали с перце по главите.

Нищо ново обаче, Радев ошлайфа наглото лицемерие с кухите си рецитации и надмина отвсякъде Боко, на когото всъщност е пълен копи пейст.

След него на трибуната излезе измамника на Радев – Кирил Петков, който изцъклено също зарецитира.

Време е да вложим смисъл в думите народен представител, вика Кирил Петков. Вложихме и го гледаме нагледно – измамник, нарушил Конституцията и закона – народен представител, че и бъдещ премиер.

Моля ви върнете ни младите хора в България, сълзливо рецитира Кирчо – тъй му викали по площадите и плачели. Хахаха, върнаха ги – такива като Кокорчо и Кирчо, които си дойдоха да ви окрадат за пореден път. Щото и други се връщаха, и други крадоха, ама тия ще вземат златния медал.

Кирчо избляботи претоплени вестникарски манджи за кръговото, околната среда, сметищата, и т.н. бля – бля – копнато оттук там, шурла бурла да става и ехалето да пляска. Начело с Вожда му – Зеления Чорап.

Време било за нулева толерантност към корупцията, вика Кирчо. Да, време е, времето е сега ваше за вашата корупция.

По-кухи, празни, банални и тъпи приказки откак се е появил тоя остапбендеровец на Зеления Чорап и на Мустафа, трудно се сещаме някой да изрича.

След него Десислава Атанасова от ГЕРБ подчерта ниската избирателна активност и рече, че този парламент има ниска легитимност. Мнозинството, каквото и да е то, ще бъде въпрос на компромис и ще бъде с много ниска подкрепа. ГЕРБ щяла да бъде опозиция на ляво – либералното мнозинство, но щели да водят конструктивни разговори с всички. ГЕРБ щяла да даде толеранс на новосформирано правителство.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ рече, че трябвало да се прекъснела поредицата от предсрочни избори, всички искали това. Кои всички, като малцинството са в парламента, а болшинството от избирателите с негласуването си казаха точно обратното, не стана ясно. ДПС щяло да работи за възстановяване на „нормалността“ в политиката.

Корнелия Нинова натърти на четиригодишен мандат, вероятно си вярва. БСП щели и те да връщат държавността и да започнели истинската промяна, каквото и да означава това. Преди пет години били започнали битката си и „бяхме сами“. Хахаха, тая се изживява като шотландски боец. Само дето лъже, ама нейсе. Щели да приемат закони с грижа за хората, хахаха, на това място наистина може да се смеете. Щяла да пресича корупцията в зародиш. Хахаха, дали пресече корупцията при Узунов, Копринков на Радев, не питайте. Бля – бля, компот да става. Корнела искала да се погрижи за хората. Щяла да положи сили да се състави стабилно мнозинство и стабилно правителство. Да живей Херо Мустафа!

Каримански от ИТН вика да сме били денонощно будни и да браним новаторството. На това място се разсеяхме, защото пратихме много поздрави на Петя Славова.

Христо Иванов от ДБ щял да каже „няколко думи за надеждата“. Взряхме се внимателно в телевизора, но не видяхме Джани Родари. Гледаме, гледаме – Ристю. Нататък – като чухме, че изрича „надежда“ още десет пъти, спряхме да го слушаме. Никакъв смисъл от Ристю. Никакъв.

Костадин Костадинов от „Възраждане“ в патриотична реч разказа историята на България вкратце. „Ние сме българите от…“ изреди Коцето, откъдето се сетите. Коцето каза, че няма да търпят маски, зелени сертификати и всякакви мерки. Ще се борят срещу този модерен фашизъм. Възраждане ще каже НЕ на Зелената сделка. Костадинов каза, че в парламента е пълно с обслужващ персонал на чужди интереси.

Депутатите пристъпиха към избиране на председател на Народното събрание.

Кирил Петков предложи за председател на Народното събрание Никола Минчев.

Никола Минчев е част от политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Завършил е право в СУ „Св. Климент Охридски“ и е корпоративен адвокат в „Джингов, Гугински, Кючюков и Величков“. Сферите му на работа като адвокат са недвижими имоти, енергетика и общо корпоративно право.

Кантората беше наета за консултация след промените в ръководството на Българската банка за развитие.

afera.bg

Коментари 36 за
“ПАРЛАМЕНТАРНИЯ „РЕТРО МАШУП“ ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАН ОТ МУСТАФА & РАДЕВ СТАРТИРА. ШУРЛА – БУРЛА, УПССС, ПАК ЩЕ КРАДАТ”

 1. да ни е честита на джесика 4-ворната, животворната, демократичната ИТН Коалиция, са цъфнахме и вързахме, Аллах да и донесе на г-жа хероин мустаа бел чаршаф, на път към знаете къде да раздаде хамерикански сапун на участващите, въжето е от мен, стоманено и ръждясало, да нямаме корупционни пропуски.

 2. Новия Сладур-Воѝвода (по модерному „Шугър Феѝс“ ) да спре с увертюрите и направо да казва кога почват акциите за белезници и задължително факсиниране!?

  Нали това плаща сметката за милиардите!?!

  Останалото е чисто захаросване на горчивия хап.
  Дали ще го вземем – „Всеки Сам си ПреЦЕНЯ!“

  1. Абе, трезвен, дали си вярваш, че ще се дам да ме ваксат доброволно. Все още не съм заблеял.

 3. Искам да кажа, че това момченце избрано за третата най-отговорна позиция в държавата, е пълен потрес, ама пълен ! Съвсем скоро, ще бъде изяден и изплют от опитните хищници в Парламента. Изключително нагъл и арогантен, и от квотата на Костов ( казвам го съвсем сериозно ) ! Много скоро ще се убедите в думите ми.

 4. Радвам се, че Възраждане най после е в парламента, за да поставя огледалото на техните колеги депутати. Така народа да им вижда по ясно лицата. Истинските.

 5. Пичове, Костадинов обра протестния вот на онези, които все още вярват, че нещата на територията могат да се променят.
  Аз също имам резерви към този човек, и не защото познавам издълбоко политическата му кариера, а защото знам, че в ситуация на такова безизходно и тлеещо недоволство, някак трябва да се отпусне напрежението!
  Дали е пуснат на пързалката, ще разберем скоро!
  Не бързайте!
  Чака ни дълга и проветрива зима!:)

  1. Не вярвам той да е пуснат за „алиби“. Възраждане отдавна трябваше да е в Парламента, ако изборите не бяха фалшифицирани. Даже и сега не съм сигурна, дали процента на Възраждане в действителност не е бил по-висок.

  2. Дано е за добре!
   Но все още не мога да проумея защо не се съешиха с Волен?!
   Коцето не бил искал.

   Или софтуера пак ни извъртя?

   1. Ей , да не ни лъжеш , че си трезвен!?
    Как ще се коалира с Волен , който управляваше с Бойко!?
    Ти май нещо , а!?

 6. Чета в повечето пропагандни медии, че 34г председател на НС бил много умен, красив и т.н. лиготии!!! Никой не говори за това, че това момченце няма не само професионален, но и житейски опит, за да заема подобна позиция! Бил адвокатче-прислужник в мастита адвокатска кантора и за това бил “почтен”!?!?!? Това е скандална наглост! Това вече не са калинки, това са скакалци гладни и жадни за власт !!!! Честито българи…..

  1. 34год ПЕРНИШко ЙОристче бил от фондация “Америка за България“ но щом е от ПЕРНИК там всички са дърти КОМУНЯГИ и служители на ДС/КГБ вероятно е 2-ен агент вечер ходи да снася инфо на другарката Митрофанова в кв.Изгрев София

 7. Това е последният парламент, преди идващата промяна. Нито САЩ, нито Русия ще бъдат такива, каквито са днес, още по-малко България като малка и незначителна територия, населена със застаряващи граждани, които са бивши селяни и техните тарикат дечица от панелните комплекси, населена със селски тарикати на държавна „работа“, милиционери, милиционели-съдии и милиционери-прокурори, милиционери- бизнесмени и милициотери-пенсионери(под милиционери да се разбира и ДС, МНО и БКП – „кадри“ от резерва/запаса и техните наследници). Разпад и насилие, открито беззаконие и право на по-въоръжения, по-гладния и по-готовия на всичко очаква тези територии, включително и нашата. Да се надяваме, че селяндур-комунягите и милиционери добре са обучили децата си да боравят с АК и ловно оръжие, ще им се наложи да го използват, ако им стиска за да защитят награбеното. Даже и в „чужбина“ няма да има сигурност другари, за това си стойте тук, тук поне имате роднини, повечето от които са готови първо да избият вас, а после другите си врагове, хубаво време за младите и здрави дегенерати се очертава, а Кирчо, Кокорчо и останалата пасмина ще играе нещо като Керенски, но не по Гешев в Канада, хахаха, дааа.

  1. Тези глупости от вашето комунистическо минало и битийност на селянче, учещо нещо си в София, ги разкажи на 300 000 души избити след 9 септември 1944 година от червените селяндури, другарю психиатър или психотерапевт, и като им го разказваш, се сети, че и Белият лъв, умря в Белене или около Белене, но под лекарски надзор от бой. Поли, скоро ще им го разказваш, щом помниш такива лекции, а нещо за диамата да ни разкажеш, ги ди ДС доносник с доносник.

 8. Веселина, твърде си деликатна в определенията си. Не се казва „Машуп“, а директно – ПОМИЯ, от чиято копанка са събрани да сърбат всички политически помияри днес!!!

 9. А на бас ,колко панаира ще направи К.Костадинов в Парламента !

  Бачо ви Кольо отива на банкет по случай Новия парламент.
  Целия Четвърти километър ще яде и пие ,даже и гюбеци ше хвърля…

  Приятелю Емил Боев ,истината казваш,но мисля ,че тази носталгия по бай Тошовото време е малко опасна !
  Нищо сега не е както тогава и нищо няма да бъде същото, както през последните 30 години !!!
  Нищо.
  Гарантирам ти .
  Затова е по-добре да държим дряновия сап до леглото,да е под ръка !

  Венсеремос.

  1. Бачо Кольо точен човек си , И затова искам да ти кажа за да вървим напред трябва да се обърнем и назад ,за да с видим грешките и тогава да продължаваме напред .Не казвам че трябва да се възстанови социализмът преди 70 години и той като идеология се променя .Така както направиха във Китай , Виетнам и другите соц държави .Защото социализмът като система е по справедлив от либерал -капитализма ,въпреки грешките който се допуснаха през 70- 80 сте години на миналият век . И тук ще ти цитирам откъс от книгата на Богомил Райнов Ченге втора употреба . Във разговор между двамата колеги и приятели Борислав казва на Емил Боев , Емиле ние построихме една не лоша сграда -социализма . Но докато ние със теб я пазим враговете ни да не я рушат от вънка , те вътрешните врагове я рушали от вътре .Край на цитата Във момента гледам централната телевизия на Северна Корея и винаги се чудя как така въпреки превратностите на природата и съдбата тази държава във пъти по богата от нас и изчистена от всички боклуци във всяко едно отношение .А ние от просперираща държава се превърнахме във блатото и срутището не на Европа а на света .Ето това няма да си простя докато съм жив че със бездействието си допуснах моята прекрасна родина България да стигне до това унижаващо положение .И накрая без да съм бил комунист ще цитирам и Георги Димитров ,той казвал така Критиката и самокритиката трябва да вървят ръка за ръка .Само така държавата и народът могат да вървят напред . А ние и особено държавниците ни забравиха да се самокритикуват и затова сме на този хал сега и накрая желая да се запозная със теб ,но не ползвам англосаксонските социални мрежи поради ред причини особено историческите .Ако желаеш и имаш някаква идея подскажими Ще бъде полезно за мен да обменяме мисли за бъдещото на България .

   1. Прав си,доста държави се оправиха със социализъм !
    Но … не споменавай Китай ,моля те !
    Там Мао изби като кучета 60 000 000 /Шестдесет милиона/души за да ги направи Работилницата на Света !!!
    За СССР няма да говоря.

    Виж ,аз бих дал за пример Скандинавия,която никога не е парадирала със социдеи,но разказа играта на бесния капитализъм как си требе !

    Венсеремос.
    П.Пис
    Винаги съм поддържал тезата,че социализма се НАЛАГА в различните ширини по различен начин !
    Даже си мисля,че колкото по-на юг е това упражнение ,толкова сопата трябва да е по -дебела !!!
    И някъде въпреки сопата пак не се получава…

    1. Хубав пример даваш със Скандинавията – от тези страни излязоха за пръв път :
     -„толерантното отношение“ към всякакви рязани и тарамбуки
     -същото отношение към педерасите и лесбоса
     -първи започнаха да искат да се женят горните помежду си
     -първи започнаха да отнемат за щяло и нещяло децата от родителите им и да ги дават за осиновяване на отявлени педофили
     -първи отказаха да съдят изнасилвачите от арабски и негърски произход , защото го правели понеже имали нужда от секс!?
     -за убийство от горните присъдата е два пъти по-лека отколкото от убиец със скандинавски произход
     и т.н. , има още много , но и това стига!

     1. Е ,щом забъркваш социализма с педерастията …ти си знаеш…
      Забравил си ,че злоупотребяват с алкохола и други работи…
      Ами така е,всичката хубост на едно място не става .

      А бе, поне измислиха Сексуалната Революция ако не друго !
      Ми кво да правят като са братчеди всичките…

      Но, там Социализмът е факт.
      Майтап няма.

      Венсеремос.

 10. Никола Минчев е корпоративен адвокат в АДВОКАНСКОТО ДРУЖЕСТВО : “ Джингов, Гугински, Кючюков и Величков“. Сферите му на работа като адвокат са недвижими имоти, енергетика и общо корпоративно право.

  Адрес на кантората : гр. София, бул. Цар Освободител 10, ет.3
  БУЛСТАТ: 175174585

  ТЪРСЯ В РЕГИСТРИТЕ ПО БУЛСТАТ 175174585 ТОВА ЛИЦЕ И НЕ ОТКРИВАМЕ НИЩО!!!

  ПОМОГНЕТЕ !!!
  КОЙ СЕ КРИЕ ЗАД ТОЗИ БУЛСТАТ: 175174585???
  КОЙ СТОИ ЗАД ТОВА ДРУЖЕСТВО С ЛИПСВАЩ ЗА МЕН БУЛСТАТ: 175174585

 11. И друго нещо от лошият социализъм бай Тошо ги събираше два пъти във годината тези банстунджии и готованци ,да гласуват законите на правителството и накрая на година бюджета и след това ги натирваше кой от където е дошъл .Като повечето от депутати бяха работници . Вярно имаше и юристи и икономисти които бяха важна част от народното събрание ,но и те се връщаха на работа по институтите и другите академии за да обучават младите хора за бъдещи държавници.

 12. Непознато преди 1989 г. беше: да си безработен, гладен, замръзнал, неграмотен, без жилище, затънал в кредити, да си клошар и бездомник, да се тровиш с имитации на храни Непознато преди 1989 г. беше: да си безработен, да умираш от глад и студ, да си неграмотен, да си загубиш жилището, да си затънал в кредити, да си клошар и бездомник, да се тровиш с имитации на храни.Искам да задам няколко въпроса на всички онези, които ругаят и отричат социализма . Защо уж много се чакаше за жилища, пък почти всички имаха собствени?
  2. Защо уж се чакаше за телевизор и всякаква техника, пък всички имаха, а домовете ни бяха добре обзаведени?
  3. Защо уж магазините бяха празни, пък хладилниците бяха пълни, а трапезата на хората – богата, и то с качествена и истинска храна? Даже ни задължаваха постоянно да ходим по банкети, организирани от заводи и предприятия.
  4. Защо уж се чакаше много за кола, пък почти всяко семейство имаше, и то нова?+
  Въобще голяма мъка си беше…
  „Мъчеха ни“ още от деца, та всяка година бяхме на летни лагери и екскурзионни летувания, а после пък ни задължаваха всички да ходим на работа и пак всяка година почивка на море и Балкан.
  Мъчеха ни и ни задължаваха да се учим и лекуваме безплатно, та и неграмотни не разрешаваха да има. Та лошо живяхме наистина.
  Непознато преди 1989 г. беше: да си безработен, да умираш от глад и студ, да си неграмотен, да си загубиш жилището, да си затънал в кредити, да си клошар и бездомник, да се тровиш с имитации на храни.

 13. Значи може 240 нови хрантутника да се сберат заедно, преобладаваща част от тях без маски, а не може децата да ходят на училище вече втора година, без циркове с тестове и сертификати?! Промяна ли? В някой друг живот!…

 14. Накои тука, много ги е яд за КАШКАВАЛА,дето непрекъснато ,,опошлявам“ пространството с него ?!
  Или за партизаните ?!
  Или за ножа и парчетата/резените/ ?!
  Ама нищо не казват за мандражиите ???!!!
  Мълчат.
  Не им пука ли какво ?!

  В интерес на истината,днес от трибуната чух ,че щели да подгонят партизаните и да пораздребнят Кашкавала, та и за мандражиите да остане нещо…
  А, да видим !

  Венсеремос.
  П.Пис
  А бе ,преди като ставаше дума за една Пица дето я режат, що не пискахте,бе ?!
  За Пицата не ви пукаше,а сега за Кашкавала и партизаните потрепервате чак …

 15. Не ги гледах. Не заслужават.
  Давам шанс (като българка) единствено на Възраждане. Другите са от статуквото. Дали от местното, дали от задокеанското, няма значение.
  P.S. Бидоне, обявявай дефолта!
  (Бидон е „един от дядовците“ на Кирча.)

 16. Мдаа, в Народно-то събрание мноого отдавна, сигурно от края на XIX и началото на миналия век не се е чувало нещо толкова смислено като казаното от Костадин Костадинов. Нямаше едно излишна дума и си отразява действителността такава, каквато е. Браво! Херо Мустафа се е изприщила 101%!

  1. Сега вече ще знаем какво ще е оглушително-премълчано в кор-медиите.
   Само се питам (питах и по-рано) – Коцето до кога ще издържи?? Почвам да броя.

   Околните го гледаха гадно.

 17. Тези ако успеят да изкарат до март 2022г. ще е живо чудо…

  Ама ще видим да не ме изненадат и дасвършат и много по-рано.
  Бюджетът на страната трябвада е без зададен дефицит ,а не с такъв дългосрочно…

  Мисля ,че И.Гешев ще си свърши работата по отношение на т.нар.“президент“ и „кандидат премиер“ ,защото вече няма какво да губи.

 18. Така е – чудна картинка на държавата България.

  Новият БЪЛГАРСКИ парламент започва работа в петък, известен като „Разпети петък“ в християнството, към което българската нация принадлежим.
  Работата за общественото благо минава през груповото частно корпоративно благо.
  Фактите го говорят, не звездите.

  За първи път в политическата история на държавата се явяват едни обучени български граждани, които се самоиздигат и самопоставят на държавни постове:
  Кирил Петков – аз да съм министър-председател!
  Асен Василев – аз да съм финансов министър!
  Даниел Лорер – аз да съм външен министър!
  Борислав Сандов – аз да съм министър на екологията!
  …. и други има сигурно
  ……………………………………………………..

  И за потрес, за първи път в политическата история на България (!) управленци ще стават лица, на които НАРОДА вече е лепнал етикетите: измамници, лъжци, измекяри …

  И народа НЯМА вина за етикирането с такива прилагателно – съществителни имена.

  1. Аз да съм в Банкя- каза избраният от 600 000 гербаджии Вожд, посърнал и леко омазан, засега.

  2. И звездите говорят – този парламент умишлено или не се свиква половин-един ден преди слънчево затъмнение, след преговори в мола, където бъдещето на България го пускат на промоция да го разпродават като на Черен Петък.

 19. Взирах се в това множество да видя къде е хера.
  Но явно трябваше да се отдръпна назад и да разбера че това са точиците съставящи хера

 20. Усмихнатите,“проактивни“, весели момчета с бързите кредити, бързо да ни оправят, бързо да хърлим торба с пари от балкона, като измамен български пенсионер,бързо да се дават за неща от първа необходимост – ваксини, нови американски самолети и военни бази!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *