« Върни се назад Публикувано на 03.12.2021 / 10:37

ПАРЛАМЕНТАРНИЯ „РЕТРО МАШУП“ ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАН ОТ МУСТАФА & РАДЕВ СТАРТИРА. ШУРЛА – БУРЛА, УПССС, ПАК ЩЕ КРАДАТ

Парламентарния „Ретро Машуп“ продуктово позициониран от Мустафа & Радев стартира.

Натъкмени, натокани, чак в леопардови краски някои, всите МАЛЦИНСТВЕНИ избрани от малцинството на народа, се заклеха за пореден път. Пунта мара.

Румен Радев като един Чорбаджия, назначен от Херо Мустафа, опиянен, че е Капо ди тути капи, изнесе реч, в която посочи какво точно трябва да прави тюрлю гювеча от така наречената четворна коалиция, начело с неговите измамници.

Приоритетна задача не е бедността, нито ужасяващата криза, нито глада, нито зеленосертификатния фашизъм, нито галопиращите безумно цени, приоритетната задача, вика Вожда на Зелените чорапи, била прокурорския чадър и това било „ключа към бъдещето“. И ако парламента не успеел да проведе прокурорски промени в обозрим срок, то задкулисието щяло да потърси реванш.

Голям ташак е, когато по Фройд веднага ти личи къде точно те е шубе да пръцнеш.

Без справедливост и законност всички промени са обречени на провал, рече Радев. Същият Радев, който наруши Конституцията със същия негов измамник, който наруши Закона и апропо, които досега същата тая прокуратура услужливо /заради Херо Мустафа/ гали с перце по главите.

Нищо ново обаче, Радев ошлайфа наглото лицемерие с кухите си рецитации и надмина отвсякъде Боко, на когото всъщност е пълен копи пейст.

След него на трибуната излезе измамника на Радев – Кирил Петков, който изцъклено също зарецитира.

Време е да вложим смисъл в думите народен представител, вика Кирил Петков. Вложихме и го гледаме нагледно – измамник, нарушил Конституцията и закона – народен представител, че и бъдещ премиер.

Моля ви върнете ни младите хора в България, сълзливо рецитира Кирчо – тъй му викали по площадите и плачели. Хахаха, върнаха ги – такива като Кокорчо и Кирчо, които си дойдоха да ви окрадат за пореден път. Щото и други се връщаха, и други крадоха, ама тия ще вземат златния медал.

Кирчо избляботи претоплени вестникарски манджи за кръговото, околната среда, сметищата, и т.н. бля – бля – копнато оттук там, шурла бурла да става и ехалето да пляска. Начело с Вожда му – Зеления Чорап.

Време било за нулева толерантност към корупцията, вика Кирчо. Да, време е, времето е сега ваше за вашата корупция.

По-кухи, празни, банални и тъпи приказки откак се е появил тоя остапбендеровец на Зеления Чорап и на Мустафа, трудно се сещаме някой да изрича.

След него Десислава Атанасова от ГЕРБ подчерта ниската избирателна активност и рече, че този парламент има ниска легитимност. Мнозинството, каквото и да е то, ще бъде въпрос на компромис и ще бъде с много ниска подкрепа. ГЕРБ щяла да бъде опозиция на ляво – либералното мнозинство, но щели да водят конструктивни разговори с всички. ГЕРБ щяла да даде толеранс на новосформирано правителство.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ рече, че трябвало да се прекъснела поредицата от предсрочни избори, всички искали това. Кои всички, като малцинството са в парламента, а болшинството от избирателите с негласуването си казаха точно обратното, не стана ясно. ДПС щяло да работи за възстановяване на „нормалността“ в политиката.

Корнелия Нинова натърти на четиригодишен мандат, вероятно си вярва. БСП щели и те да връщат държавността и да започнели истинската промяна, каквото и да означава това. Преди пет години били започнали битката си и „бяхме сами“. Хахаха, тая се изживява като шотландски боец. Само дето лъже, ама нейсе. Щели да приемат закони с грижа за хората, хахаха, на това място наистина може да се смеете. Щяла да пресича корупцията в зародиш. Хахаха, дали пресече корупцията при Узунов, Копринков на Радев, не питайте. Бля – бля, компот да става. Корнела искала да се погрижи за хората. Щяла да положи сили да се състави стабилно мнозинство и стабилно правителство. Да живей Херо Мустафа!

Каримански от ИТН вика да сме били денонощно будни и да браним новаторството. На това място се разсеяхме, защото пратихме много поздрави на Петя Славова.

Христо Иванов от ДБ щял да каже „няколко думи за надеждата“. Взряхме се внимателно в телевизора, но не видяхме Джани Родари. Гледаме, гледаме – Ристю. Нататък – като чухме, че изрича „надежда“ още десет пъти, спряхме да го слушаме. Никакъв смисъл от Ристю. Никакъв.

Костадин Костадинов от „Възраждане“ в патриотична реч разказа историята на България вкратце. „Ние сме българите от…“ изреди Коцето, откъдето се сетите. Коцето каза, че няма да търпят маски, зелени сертификати и всякакви мерки. Ще се борят срещу този модерен фашизъм. Възраждане ще каже НЕ на Зелената сделка. Костадинов каза, че в парламента е пълно с обслужващ персонал на чужди интереси.

Депутатите пристъпиха към избиране на председател на Народното събрание.

Кирил Петков предложи за председател на Народното събрание Никола Минчев.

Никола Минчев е част от политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Завършил е право в СУ „Св. Климент Охридски“ и е корпоративен адвокат в „Джингов, Гугински, Кючюков и Величков“. Сферите му на работа като адвокат са недвижими имоти, енергетика и общо корпоративно право.

Кантората беше наета за консултация след промените в ръководството на Българската банка за развитие.

afera.bg

«