« Върни се назад Публикувано на 27.07.2017 / 18:37

„ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА“ НА ГУЦАНОВ & ТАКЕВА ПОД КРИЛОТО НА НИНОВА: „ОСИГУРЯВА НИ НА 4 ЧАСА И ИСКА ДА БАЧКАМЕ ПО 16 ЧАСА БЕЗ ПАРИ.“

СВЕТЛА ТАКЕВА И ГУЦАНОВНа 21 юли т.г. АФЕРА написа: „ГУЦАНОВ НЕ БИЛ „РЕСТОРАНТЬОР“, ПОМАГАЛ БИЛ САМО…В „ЗАГОТОВКИТЕ“. ЗАВЪРШИЛ ВОЕННА АКАДЕМИЯ И СЕ БИЛ ДРЪПНАЛ ОТ „ПАРТИЯТА“…“

Днес, напуснал служител заведението, стопанисвано от партайгеноската на БСП и близка до Гуцанов – Светла Такева, написа:

Напуснах. Светла Такева ни осигурява на 4 часа и иска да и бачкаме по 16 часа за без пари. Това ли е социализма ??? ДА, защото тях няма кой да ги провери, защото за тях държавата е майка, а за нас мащеха.

Междувременно, партийният лидер на БСП Корнелия Нинова бляботи лицемерно по телевизиите как се грижи за социалните права на трудещите се и как: „няма да ви предам“.

Още по-междувременно, председателят на Общинската организация на БСП – Варна Борислав Гуцанов неясно с какви кинти „помага“ на Светла Такева, която също неясно с какви кинти върти заведение на крайбрежната алея във Варна.

Още по-по- междувременно, отсега е ясно, че Инспекция по труда, нито пък НАП, ще проверят двойката Такева – Гуцанов, защото както е написал напусналият заведението им – „за тях държавата е майка, за нас – мащеха“.

Иначе Гуцанов, който е печално безпомощен, като „опозиционер“ на варненска територия, тъй като е обвързан с властващите и дума не е обелил против тях, се напъна да сътвори нещо „фундаментално“, като предложил Пламен Градинаров за „почетен гражданин на Варна“. Чудо, голямо. То не бяха платени дописки за евтини кинти, пъхани в джоба на маргинални сайтчета, то не бе хвалба как и Марин Митев бил дал „добро“, като че са дали са добро да нахранят бедните във Варна, примерно.

Това е „битката с паралелната държава“ на Корнелия и партай феодалчетата и.

Отврат.

Afera.bg

«