« Върни се назад Публикувано на 02.04.2022 / 10:26

ПАРАД НА ИМПОТЕНТНАТА СУЕТА. РУСИЯ Е ЛОША, НО ПРАВИ ДОБРИ НЕЩА! А УМИРАЩИЯ ДИВ ЗАПАД Е ДОБЪР, НО ВЪРШИ ЗЛО

Кратък обзор.

Американският посланик Херо Мустафа беше уличена в лъжа от собствените си деца Кирил – премиер небългарски и Асен – финансист небългарски. Оказа се, че самото американско превъзходителство Херо е плюскала на една маса в САЩ с меморандомните милиардери подписали договора в гранитната зала на Министерски съвет. Този факт не попречи на американското посолство да отрече писмено всичко по темата, за да се измъкне по познатия за целия свят начин – другите са виновни, не ние. Да, ама този път не им мина номера. Ако на превъзходителството й е останала базова почтеност след всички простотии, които забърка в България е време да си ходи.

Тази сутрин националните ни телевизии направо изтърбушиха кочината. По всички тях дефилират само изявени русофоби, които буквално повръщат отровата си върху всички зрители. Озлобени, грозни, дълбоко некомпетентни, неподготвени, незнаещи, неразбиращи – накратко, объркани в превода души. Такъв парад на импотентната суета не бях виждал от много време! Грандаджии, розови понита, псевдо професори по всичкология, чантаджии, храненици и всякакви други американски обелки. Сите, телевизонни експерти по всичко.

Да погледнем и към децата. 10 000 деца щели да „отпаднат от класирането“ за детски градини. Каква гнусота! Нашите невръсни деца, все още бебета, нямало да се „класират“! Плюя аз на тази европейска държава която „класира бебетата си“ в детските градини! Никога не съм изпитвал по-голяма гнусота от подобни изразни средства, нежели от реалното отношение към бъдещето ни.

Разходете се из София или големите градове да видите с очите си как никнат като гъби стотици нови сгради, следствие на дългогодишен национален грабеж, корупция и пране на пари. Но за една, две или пет детски градини в кварталите пари няма! 10 000 деца ще получат от държавата си евроатлантически шут и да се оправят както могат! Позор. Да убиваш и изяждаш собствените си деца.

Така стигаме и до лошата Русия, която всеки ден убива бебета по света, изнасилва майките им и се разпада от липса на демокрация. Ами не се разпада, няма и да се разпадне преди ЕС! Нещо повече, всяко младо семейство получава безплатна грижа за децата си до навършване на 18 години. Тази грижа обхваща всичко, абсолютно всичко! За всяко новородено се получава сериозна сума пари, а на многодетните семейства се дава и безплатно жилище.

Отидете и разгледайте руския магазин „Березка“ у нас, за да се убедите, че стоките им са несравними по качество с тези на Била, Метро и Лидъл. Руснаците ядат прекрасни, чисти и полезни храни на символични цени при тях, затова имат здрави и хубави деца. У нас не е точно така ако се замислите много добре, точно обратното е. Руската „Березка“ е същински хранителен кореком пред всички наши хипермаркети.

Да, Русия е лоша, но прави добри неща! А умиращия див Запад е добър, но върши зло.

Николай Марков

«