« Върни се назад Публикувано на 24.10.2014 / 22:18

ПАНИКА! ПИЯНСТВАЩИТЕ ЧЕНГЕТА В РАБОТНО ВРЕМЕ, ЗАСЕЧЕНИ ОТ „АФЕРА”, СЕ КРИЯТ И ПАРКИРАТ ДАЛЕЧ ОТ ДИРЕКЦИЯТА В СТРАХ ОТ КАМЕРИ

Николай Калчев ПуйчетоСлед като днес АФЕРА за пореден път закова поредния запой на варненските ченгета в работно време – „СКАНДАЛ! ПОРЕДЕН ЗАПОЙ НА МВР – ВАРНА В РАБОТНО ВРЕМЕ! „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ” НА „ПОХОД”, ПАРДОН, ЗАПОЙ НА „ФИЧОЗА”!” – към 18 часа от почивната станция на ТЕЦ в местността „Фичоза”, където се бяха покрили от отдел „Криминална полиция” начело с шефа си Стоян Филипов Гунчев – „Старшината”, ченгетата в паника започнаха да се изнасят кола по кола.

Вече бяха видели, че АФЕРА ги е разконспирирала и трескаво, и в ужас започнаха да се изтеглят. Големият страх на полицаите бе да не ги налазят с дрегери, за да бъде безапелационно установено, че са употребили алкохол, че и на всичкото отгоре шофират.
Такъв цирк и излагация варненската ОД на МВР отдавна не помни.
Служебните автомобили, с които от „Криминална полиция” ченгетата „изработиха” „работния си ден” на „Фичоза” в хапка и пийка, бяха паркирани далеч от Дирекцията, прибирайки се, за да не би да има камери, които да снимат „юнаците”.
Автомобилите тръгвали една по една от „Фичоза”, като ченгетата се посрали от шубе да не би някой да ги снима и да ги изненада с дрегери.
Както АФЕРА единствена разкри, днес варненските „криминалисти” го удариха на ешмедеме на „Фичоза” в работно време.
АФЕРА продължава да настоява за незабавна намеса на вътрешния министър. След първия грозен запой на КАТ – Варна, когато АФЕРА ги засече, главният секретар на МВР умишлено покри безобразията им. И сега, ако се случи същото, значи управлението на държавата иска умишлено във Варна да има не ОД на МВР, а „Пияндурница”.
Afera.bg

 

 

«