« Върни се назад Публикувано на 21.06.2011 / 12:15

Палят автомобил на съдебен шеф, ченгета и прокуратура умишлено скриват случая

 

 

ДО

МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО, МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

ОТВОРЕНО ПИСМО

От

Николай Демирев, с постоянен адрес

в гр.Варна, ул.”Николай Обрешков” №40

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

В ранните часове на 20.06.2011г. беше извършен палеж на чисто нов лек автомобил Тоyota “Avensis” с рег.№ В 7xxx РК, в гр.Варна на бул.”Владислав Варненчик” срещу Автогара Варна. Случайно бях паркирал собствения си автомобил в близост до гореописаното превозно средство. Бях потресен от случилото се сутринта и от мисълта, че и собственият ми лек автомобил би могъл да бъде сериозно засегнат. От съседи разбрах, че собственик на лекия автомобил е ръководител на Съдебно изпълнителна служба при Варненски районен съд. Бях силно изненадан и от факта, че същите те споделиха и ме помолиха да не разгласявам случилото се, което трябвало да остане в тайна, тъй като ръководителя на Съдебно изпълнителна служба е споделил с тях, че същата положила усилия случая да не се разгласява по медии и институции!

Като гражданин на Република България държа правата и свободата ми да бъдат гарантирани и защитавани от справедливи и честни държавни органи в лицето на техните служители. Очевидно от потърсената информация днес в медиите от моя страна – случая е покрит и недостъпен за обществото, с което още веднъж затвърждава създаденото мнение в мен, че държавата ни се основава на „шуробадженащина” и толерира беззаконието и корупция на служителите си – за което ясно и точно говори гореописания случай !?

МОЛЯ ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ГОРЕОПИСАНОТО И ДА ИЗВЪРШИТЕ ПРОВЕРКА ПО СЛУЧАЯ – И ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ !

С УВАЖЕНИЕ:

НИКОЛАЙ ДЕМИРЕВ

Бележка на afera.bg: Запаленият автомобил е на шефката на Съдебно-изпънителтата служба към Варненския районен съд Христина Калчева.

«