« Върни се назад Публикувано на 16.09.2014 / 8:09

Пак пласират под „домашен арест” Октай Енимехмедов в Нова тв, която изобщо не е на Бойко Борисов

Октай ЕнимехмедовЗа втори път „килърът” на Ахмед Доган – Октай Енимехмедов бе пласиран и цъфна в студиото на Нова телевизия. Със същите обяснения – че бил под домашен арест, ама го пускали да ходи на изпити, обаче той преценявал /?!?!/, че по-добре било да се яви по Нова телевизия. Преди месеци, номерът беше същият и пак по Нова, която изобщо не е на Бойко Борисов. Който пък е близък И с Касим Дал.

Както предния път, така и сега ДПС МЪЛЧИ и не писка, че убиецът на Доган се мота по телевизионните студия, докато е под домашен арест.
ПО СЪЩАТА ЛОГИКА, МНОГО МОЛЯ, УТРЕ В СТУДИОТО НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, КОЯТО ИЗОБЩО НЕ Е НА БОЙКО БОРИСОВ, ДА СЕ ЯВИ И ВАСКО –КЕЦА ОТ „КИЛЪРИТЕ”, ЗА ДА НИ РАЗКАЖЕ ЗА БОРИСОВ И ТРАФИКА НА НАРКОТИЦИ.
Октай Енимехмедов щял да прави РАЙ в България. За него щели да гласуват толкова хора, колкото са на куп всички избиратели на всички партии.
Втренчено син поглед, подозрително фиксиран поглед, обект на друго изследване, тромава реч, липса на какъвто и да е езиков речник, нахъсаност, дадена му от НЯКОЙ. Сетете се от първия път КОЙ.
Впрочем, никой от Нова тв не обясни по време на предизборна кампания ТОВА ПЛАТЕНО ИНТЕРВЮ ЛИ БЕШЕ И ОТ КОГО Е ПЛАТЕНО.
Afera.bg

«