« Върни се назад Публикувано на 18.12.2023 / 8:31

П’АЙ СЕ! ГНОМА ИДЕ, ЗАХВАЩА СЕ СЪС СЛУЖБИТЕ! ДЕЦАТА МУ БИЛИ АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИ. НАПРАВЕТЕ ГИ ШЕФОВЕ НА ДАНС И НА ДАТО, ЧЕ ДА МИРЯСА!

БНТ.

Най -малкият генерал на света, както вика Васил Петев.

Ген. Атанас Атанасов. Гнома.

Никога не можем да се начудим защо Гнома, като се яви на телевизора, се поти така обилно над горната устна.

Гнома изнася дълга тирада за „съветските граждани“ в нашата политика и се пени върху Васил Коларов, Георги Димитров, Андрей Луканов, Сергей Станишев…

Нищо лошо обаче нямало в конституцията да бъде записано, че българи с двойно гражданство можело да станат политици, министри и всякакви управленци.

И се пъчи, че: „моите две деца са с американско гражданство“. И щял да се радва да се върнат.

На това място хубаво беше водещите да са по-информирани, за да разчоплят скандалната история с бившата съпруга на ген. Атанас Атанасов, защо тя бе приютена в САЩ с децата си и какво точно оплеска брутално Гнома като представител на спец. службите, че жена му да избяга в Америка, ама кой ти в българските телевизии да има памет, че да пита?!

Иначе България била независима, вика Гнома.

Как е „независима“ след като е на ръчно управление от американското посолство, най-малкият генерал на света не обажда, ама му светват очичките като го питат за спец. службите: „Ааааа, не съм се отказал! След Нова година ще се захванем със специалните служби!“.

Значи така, всички джуджета се връщат с Дядо Мраз в Лапландия, само Джуджето Гном остава тука да оправя спец. службите. И понеже децата му са с американско гражданство, предлагаме на истинския Дядо Коледа на Сглобката да ги направи шефове на ДАНС и на ДАТО, че Гнома да миряса най-сетне и да не му гледаме изпотената горна устна по телевизора.

А човекът на гномовете и простоидиотите Петър Петров – сегашният зам-шеф на ДАНС, когото набутаха като такъв, за да стане той шеф на ДАНС, да отговаря за „оръжията“, в което и в момента си пъха носа без да му е изобщо в правомощията, че да може Джуджето да си купи по-високи обувки. Че да надскочи собствената си некомпетентност и комплексарщина.

Afera.bg

«