Публикувано на 30.06.2020 / 8:57

ПАЗИ СЕ! КРОЯТ ТИ НОМЕР. НАСТЪПИЛА СИ ГИ ЗДРАВО.

ПАЗИ СЕ! КРОЯТ ТИ НОМЕР. НАСТЪПИЛА СИ ГИ ЗДРАВО.

„Стой далеч от ченгета, бивши. Доколкото знам ти кроят номер. Имам бивши колеги, читави от Варна, и мога да им вярвам. Страхувам се да не ти посегнат като на Ани Заркова. Настъпила си ги здраво. Пази се!“, предупреждава ме стара разведка, приятел.

Аз обаче имам железобетонно правило – никога не потъвам в блатото на страха.

И отвръщам: „Знам ги тука всичките лайна, наречени „ченгета“. И кво ще ми направят. Нали ме осъдиха едни корумпета. Да си ебат майката.“

Разведката е лаконичен обаче, знае старата кримка: „Минал съм през ада, с теб съм!“

Малко преди това съм на среща – даже малко демонстративно я правя – със съмишленици. Диагонално – „Външното“ през една маса – пие кафе.

Гаврим се – и го снимаме с телефона.

Повишавам умишлено глас – за да чуе по-добре „Външното“ – какво ще правя от септември месец нататък.

Часове по-късно – три коли се сменят да ми следят посоката. Три коли – защото „Външно“ ВИНАГИ действат с по три коли едновремено. По инструкция, учели се по „японска схема“.

В чантата ми вече има има един телефон от първобитнообщинния строй – с друг номер за зор заман. Върнахме се в 90-те. Чувствам се като ония някогашни хаизи, дето ходеха с по една торбичка телефони с различни номера.

Налазват ме всякакви типове с примамливи предложения за сензации, информация и удари, дето само не мен щели да ми ги кажат.

„Пази се! Кроят ти номер. Настъпила си ги здраво“.

Край морето един пръхти зад гърба ми, докато тренирам.

А слънцето жули.

Българско лято.

„Пази се! Кроят ти номер. Настъпила си ги здраво“.

Преди години едни мръсни бопаджии завъртяха такава интрига, че на косъм едни подземни момчета едва не ми плиснаха киселина.

Сама се оправих с бандитите. И ги направих приятели от врагове, защото по-мръсните от тях бяха мафиотите с полицейски звания, овъртолили ги в зловещата интрига.

Пазете се и вие!

Но – никакъв страх! Никакъв страх! Никакъв страх!

Още малко остана.

Този живот е за смелите.

Веселина Томова

Колаж: Матей Димов

Коментари 45 за
“ПАЗИ СЕ! КРОЯТ ТИ НОМЕР. НАСТЪПИЛА СИ ГИ ЗДРАВО.”

 1. Браво ! Възхищавам ви се ! Съжалявам, че не успяхме , да пием по кафе във Варна ! Бог с теб !

 2. Милен Цветков беше изключение от продажната пасмина. Обичаше си работата, стараеше се да я върши както трябва. Беше с прекрасно излъчване – добронамерен, красив, ЧИСТ, ИЗБРЪСНАТ, С КОСА! ДОБРЕ ОБЛЕЧЕН, СВЕТЕЩ!

  НЕ СЕ СТРАХУВАШЕ ДА ГОВОРИ ТОВА, КОЕТО МИСЛИ!

  ХУБАВО МОМЧЕ, ПОЧИВАЙ В МИР!

  ДАНО РАЗЕРЕМ ИСТИНАТА НЯКОГА!

  БЪДИ СИГУРЕН, ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ!

 3. Здравейте уважаема г-жо Томова. Като бившо ченге от ОДП-Варна съм убеден,че и преди и сега има почтенни, отдадени на работата служители на Варненската полиция. За съжаление към момента това са не повече от 30% от състава на ОДП, Далечната 2008 год. с теб изпихме по едно „дълго“ кафе в градинката с/у „Орбита“ след, което ти направи статия, която за едно денонощие беше прочетена от над 4000 твои читатели/тогава имаше брояч/. Говорих конкретно с имена на некъдърници, връзкари и корумпирани/поръчкови/ служители. След това през годините излизаха нови статии /вероятно от други твои източници/ с поредни издънки на същите „бандити със значки“за които ти говорих преди 12 год.. И така до ден днешен. Томова да изпием по едно „кафе“??? С уважение : Жоро

 4. Мисля, че вождът на ГЕРБ скоро ще дамлоса или ще извърши самоубийство.
  Причините за това са, че той няма реална опора под краката си, защото е марионетка. Сложността на заобикалящата го действителност, свързана с битието му го изнервя с всеки изминат ден и ще го доведе до сериозен срив на психиката му, а след всичко това възможния избор пред него не е много голям- кръвно налягане 300/200 или да налапа любимия си пистолет….

 5. Боко си е леке от най-гадните и е доста примитивен като реакция – добре поне, че го видяха всички по широкия свят в натурална форма, не, че са имали съмнения, но сега имат очевадни доказателства.

 6. Това „Пазете се!“ звучи добре, но и изпразнено от съдържание.
  Как да се пази? Като Милен Цветков ли? Не можеш да воюваш сам срещу добре смазана мафиотска машина.
  Жал ми е за свестните единици и Личности, които биват жертвани заради блеещото и оцеляващо стадо.
  Всички цвилят за записите и си чешат езиците (включително Президент и опозиция), но междувременно г-жа Томова е застрашена не на шега. Тя няма охрана и имунитет- като тях…

 7. Жалки гниди,страхливци,мръсния убиец Борисов,миличката мутра,не е на себце си,че не може да контролира ситуацията,а оня ку-ку дивак гангстер Иван Гешев-гестапото,даже и не мисли,действа,каквото му възложат петьо еврото,убиеца борисов,изключително опасния цацаров,пеевски торбата,жалки гниди,убийци в буквален и преносен смисъл…
  Аз да им кажа,на тези мафиоти,че Вас Ви пази БОГ,Госпожо Томова!!!

 8. СМЕЛИЯТ УМИРА САМО ВЕДНЪЖ,А СТРАХЛИВЕЦЪТ МИЛИОН ПЪТИ.ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!!!СКОРО ЩЕ СЪБИРА ВЕРСИИ!!!ГОСПОД ДА ПАЗИ СМЕЛИТЕ!!!

 9. От собствен опит:
  Колкото повече се опитвам да разгадая следващия им ход, толкова повече потъвам по спиралата на страха.
  Намерете островчетата стабилна почва и оставете останалото блато да гради велики планове.
  Не са велики, не са умни, прекалено много си вярват, прекалено много хора са прецакали, прекалено са обвързани в зависимости – това са слабите им места.

 10. Бойко се скри в болница като бъзлив ПЛЪХ! Кръвно дигнал!
  Излез и кажи ИСТИНАТА на хората, ве плужек!
  Българи, имайте КУРАЖА да я чуете!
  Короната е 90% пропаганда и служене на чужди интереси!
  Какво още не сте разбрали!?!
  https://ibb.co/9nkPJ5f

  1. Шибаняка е толкова страхлив, че не е истина. Сърчицето му е като на врабче. Ако му подвийнеш БАУ и тропнеш с крак ще се осере без да се напъва. Смотаняк…на ента степен.

 11. Весе, ако не друго поне ще изпотиш тия толупи да тичат по теб докато тренираш.
  Ако бях на твое място щях да избирам най трудните и гадни маршрути за тренировка.
  Да им е гадно….

 12. Румяна Коларова: „Другата основна функция на президента е, че може да се консултира. Виждате какво стана с последната такава консултация – публично го унижиха. Не председателите на службите отидоха, а някакви втори и трети заместници, с което демонстративно му обърнаха гръб“.
  Като прочета изказване на издънка на рода на видния деец на БКП Васил Коларов, която за да влезе в соросоидния клуб за пари се омъжи за евреин се хващам за кобура. Ама патко продажна, отишли са тези, които ще бъдат бъдещите шефове на служби, а не сегашните близачи на Тиквата. Същата продажна парастия и лапачка на държавни субсидии е мърлячката уж професорка Антоанета Христова.

 13. Най добрата ОТБРАНА е ВАШЕТО НАПАДЕНИЕ с достоверни материали което и ПРАВИТЕ…Един ДРУГ дето не го било СТРАХ от МЕЧКИ в ГОРАТА имал 34 ГАВАЗИ…
  БОРИСООФ и цялата му ОПГ вече имат достатъчно много и силни ВРАГОВЕ тук и по СВЕТА…така че…ПРОДЪЛЖАВАЙ…
  БЛАТОТО да се ПРЕСУШИ…

 14. А може би вече Ви изполват, госпожо Томова?…
  Дааам! Сложна задачка! Неизвестните са повече от известните! … Гадното е, че Кукловода е един!/така мисля/
  Господ здраве да Ви дава, Веселина! Господ да Ви пази!!!

 15. Преди 2 дни написах:
  За да се прикрият всички тези доказателства за мафиотската същност на Боковото управление се очаква да бъде задействан Националния оперативен щаб. Той ще изфабрикува такива бомбастични данни за заразени и починали от коронавирус, позволяващи пълно затваряне на държавата и най-вече забрана за социални контакти и събиране на хора. Вие само гледайте. Винаги познавам.

  А сега четете и бдете:
  https://frognews.bg/novini/borisov-svika-nosht-zasilvat-kapatsiteta-bolnitsite-intenzivni-legla.html

  1. някъде четох че в отпадъчни води през март 2019 година някъде в Европа -Италия или Испания е открита КОРОНА….Обяснението беше че го е имало и до тази година са го третирали за ГРИП…Тогава за какви ПАНДЕМИИ…говориме…и нарастване на смъртноста…явно ЦЕЛИТЕ са СЪВСЕМ ДРУГИ…СВЕТОВНА РАЗРУХА…Както в момента в ЩАТИТЕ…НЕО-ЛИБЕРАЛНИТЕ ДЕМОКРАТИ не се правят на ЛУДИ а са ЛУДИ…

 16. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Може да се опитат да ти подхвърлят недостоверна информация и да те злепоставят.
  Така, че не е излишно малко повече внимание и никакво предоверяване.

  Даже и за Борисов може да ти пратя нещо, скалъпено, и после да докажат че е фалшиво и да те обвинят.
  Така, че наистина не се поддавай на сензации.

  1. Съгласен. Държавата е тяхна. По този начин пак ще е атентат по степен на поражение, но всичко ще е „законно“. Възможно е и да няма такава заплаха. Пик използва „болен човек“. Това е показателно за по-мек вариант. „Болен човек“ не го заливат с киселина, не му обръщат внимание. Ако влязат в битка, ще е сериозен репутационен риск, който ще се обърне срещу тях. Затова предпочитат „болен човек“. Похват широко използван от комунистите. Дори Сахаров, създателят на съветската водородна бомба не е бил заточен заради идеите си според съветските власти, а е пратен на курорт да се лекува.

 17. Няма как да се опази един човек. Правят атентати и на президенти. Единственото нещо, което работи е възможността за съкрушителен ответен удар. Точно като при ядреното противопоставяне. Не може човек да знае от къде ще му дойде. Ако е киселина, обикновен шлем срещу ковид много ще помогне, но вариантите са безброй. Няма значение как, когато поръчителят ще пострада с не по-малка сила. И там вариантите са безброй. Просто трябва поръчителят да е наясно с възможността за ответен удар.

 18. Това малко, което е останало е много разтегливо! Според мен, то, ще трае до когато има ЕС и НАТО! Бойко Борисов е „Избраният“ от тях.

  1. Вероятно ще трябва да минат изборите през ноември в САЩ. Това можеше да се очаква. Имайки в предвид това че прокуратурата я ползват, като бухалка може да се очаква и директен удар по скълъпени обвинения. Хапят най-силно като умират. Кураж!

 19. „Пазете се от тези, които искат да ви вменят чувство за вина, защото те жадуват за власт над вас.“
  Конфуций

 20. Какво стана, защо Васил Божков замлъкна? Ще има ли българско лято?

  1. В.Божков, май, разбра, че няма полезен ход! Правителството на България, Прокуратурата, Следствието и МВР са единни като юмрук! Няма да може нищо да направи на Корумпираните! Те са в състояние с помощта на пропагандата, която владеят, да превръщат всичките си глупости и гафове в успехи, дори триумфи! Това е положението! Има ред и всеки може да го изучи и спазва!

 21. Ако ти посегнат и белите гарги ще знаят кой е поръчителя.Все пак предпазливоста не е излишна.Ти ги удари по тъпите муцуни,яко,много яко,змията когато умира хапе най лошо,ако обаче и предоставиш такава възможност,пази се.Смелоста и непреклонноста ти ни зареждат със сили .

 22. За съжаление това е начина за оттърваване на проблемите в България или по-точно казано в мафиотските среди. И само Вие натискате, публикувате и разкривате, но какво от това – кучето си лае, кервана си върви! Нищо не се променя, 2-те основни медии подкрепят напълно ББ и се занимават с президента или с удобния вече коронавирус и разклоненията му. Аз си мисля, че ако политическия свят извън България не вземе отношение, ние сме се доказали, че нищо не правим, не за друго, а защото първо не знаем как и второ, ако все пак постигнем нещо (1996) тези, които ни „спасяват“ се оказват дори по-долни. Повечето бивши соц страни си решиха проблемите генерално – Чеушеско и жена му – разстрел, поляците забраниха на всички бивши комунисти да вземат държавни постове, немците просто прибраха ГДР и наложиха своите закони и още безброй примери! Ние – Тато, та му се кланяхме, та го водихме по санаториуми, та интервюта, накратко – безнаказан! И ето, историята се повтаря аналогично! И аз лично смятам, че ГРОБ-арите са толкова нагли, че ще фалшифицират и следващите избори, както последните и пак разбойко ще е на власт. А такива, които не са угодни, просто или се спасяват или ги купуват или ги елиминират. Преди 2 седмици открих Вашия сайт и изведнъж разбрах, че има хòра, нормални, които искат правда, но тази правда според мен ще трябва да е както в Италия – Ал Капоне са го вкарали в затвора за… данъци … и така са му намерили чалъма. Не е важно за какво – ясно е, че си е покрил следите за атентатите и в Слънчев бряг и в Белите брези и кой знае още колко. Да го осъдят за нещо, за което ще лежи и няма да може повече да краде! И не само него! Защото той краде сега и разрушава, унищожава, нехае, защото ще живее има няма още 10-15 години и после – ще има публични поклонения на „великия“ „ум“!
  Да се пазите ли?!? Мне – щом сте тръгнали по тоя път, смятам, че ги е страх! И че ще се превърнете в канон, ако ви посегнат и ще се надигнат и още!
  Успех!

 23. Томова,пази се,нужна си на народа. От идиотското правителсто, всичко може да се очаква, разбираш за какво говоря,под правителство. Могат да инсценират, че е битова саморазправа, знаеш им номерата.Но посегнат ли ти ,това ще е последният им ден,като правителство.Народа е с тебе,бъди нащрек, очаквай и неочакваното.

 24. Vseki sam se e zabil I se bori s problemi,koito ne bi imal v normalna darjava kato Romania!!!Ne e li po lesno da napravimeedarjavata normalna???

 25. Ne è li vreme za seriozna ataka???V.Tomova ,az mislja che,ako objavish den I chas da pieme po edno kafe pred parlamenta lichno az sam tam,mislja che i hiljadi drugi shte posledvat.A koi shte upravljava posle mi e prez huya!!!Stapka po stapka.Tiya otrepki mi vzeha samochivstvieto ne na maj,a na chovek.Vreme e da stavame,a ne da chakame na Bojkov.

  1. До Hefd Не Томова е човека която, организира нещо сред народа,ние сме хората които дрябва да се организираме ,чрез социалните мрежи, за кога и как, какво трябва направиме. Научи се да мислиш , да не поставяш други на устата на топа.

 26. Пазете се, госпожа Томова. Колкото да неглижира въпроса, изваждането на яве на снимките, на просташките и антидържавни разговори сигурно са вбесили мутрата. Простакът е отмъстителен и не подбира средства. Колкото да се силят да отричат, все пак трябва да обяснят „кой му е с..л в гащите“. Само да казват, че не е той, е неубедително. Надявам се Президентът да инициира разследване (международно), което да каже чий е гласът от аудиозаписите и кой е получил от банката кюлчетата (номерата се виждат) и банкнотата с виждащия се номер. От нашата прекоратура не очаквам нищо да излезе. На тях всичко им е ясно, но си траят, вкл. за разпитите на тримата, които не били от обществен интерес

 27. Пази се Весе! Твоята смелост е опиума за всички честни хора, които все още се намират на,, територията,,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *