« Върни се назад Публикувано на 27.03.2014 / 9:39

ПАВЕЛ ДИМИТРОВ: ЗАЩО НАПУСНАХ „БАСТА”? ТАМ ГОВОРЯТ ЗА ДОБРИЯ БОРИСОВ И ЛОШИЯ ЦВЕТАНОВ И ОТБЛЪСКВАТ ХОРАТА!

 

„БАСТА се оказа мъртвородена. Сладките приказки, че ще си партнираме с ВМРО, „Синьо единство“, ЛИДЕР, се оказаха един спукан балон. Ръководството и приятелите на Бойко Борисов превърнаха БАСТА в патерица на ГЕРБ и тя се оказа задкулисен проект на бившите управляващи. След като се убедихме в това, напуснахме. С говоренето си за добрия Борисов и лошия Цветанов от БАСТА доведоха до отлив на хора. Нещо повече, имало е срещи между един от основателите на БАСТА – Емил Димитров и Бойко Борисов.

Трите най-големи структури на БАСТА в страната ще отидат в „България без цензура“, заяви по ТВ7 Павел Димитров, който напусна БАСТА и отиде при Бареков в „България без цензура”

„Още депутати, които напуснаха ГЕРБ, са готови да се влеят в България без цензура.”, каза и другият напуснал БАСТА Иван Петров.

„Оказа се, че БАСТА е патерица на ГЕРБ. Партията е мъртвородена, изпаднала е в изолация и никой не е желаел да си партнира с нея, включително и ББЦ. Причината е в това, че всички разбраха, че това е един задкулисен проект на ГЕРБ”, коментира още Павел Димитров.

 

Afera.bg

 

«