« Върни се назад Публикувано на 24.01.2014 / 13:11

О, БРЕ, НЕДЯЛКО, МАЛЕ ЛЕ, ПО-ПОЛЕКА С ДАВАНЕТО НА ЖИВОТА В ИМЕТО НА ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ!

 

Лицето Недялко Недялков, който стартира жълтакаво-фекалното си сайтче „Пик” с отвратително гнусното мероприятие, изваждайки лична кореспонденция от скайпа между главната редакторка на „Труд” по онова време Светлана Джамджиева и Огнян Донев, днес реши да „спасява” Любица Кулезич, оповестявайки, че ще даде живота си, за да има правото Любица да говори.

„Не съм съгласен с Люба Кулезич, но ще дам живота си, за да има правото да говори”, публикува авторски коментар лицето Недялко Недялков, с което за пореден път втрещи всички, които познават и наблюдават очевадно изкривената му ментална същност.

Публикуваме текста на лицето Недялко Недялков, защото иначе няма как да се убедите в отвратително демонстрираното лицемерие:

Сценарият, който се разиграва около Люба Кулезич, е мерзък. Очевидно е, че телефонът й е бил похитен, подслушвали са офиса й, бръкнали са в личните й разговори, в частния живот, в интимното пространство, на което всички ние имаме право.

Посланието на акцията е ясно. Люба е поръчкова журналистка, обслужваща ГЕРБ. Адресатът също е ясен – ръководството на Нова телевизия, което трябва да се „самосезира“ от медийните публикации и да я отстрани от ефир като „пристрастна и необективна“.

Отношенията ми с Люба Кулезич през годините са били сложни. Контрастни. Понякога буреносни. Били сме приятели, били сме и противници.

Съгласен съм, че е пристрастна. Личи й от сто километра, че е с Бойко. Съгласен съм, че е необективна. Не съм съгласен с голяма част от позицията й и в същото време, иронично перифразирайки Волтер, съм готов да дам дам живота си, за да има правото да я изразява свободно.

Защото Люба бе една от малкото, които не се обърнаха като палачинки след „голямата промяна“ и падането на ГЕРБ – беше си с Бойко и си остана с него!

А можеше лесно да „врътне чистачката“, да се пребоядиса и да се пише за дисидентка с десетосептемврийска дата.

Защото Люба е човек и журналист с характер и талант. Защото е пъстра, сложна, ужасно коварна, но и ужасно интелигентна. Защото се откроява сред безцветното и подкупно медийно  блато.

Защото е предизвикателство да ти бъде противник. Защото е… класа. Защото ненавиждам лова на вещици и обществените кампании за дамгосване на неудобния. Особено когато са заченати в медийните лаборатории на олигархията.

И защото – най-важното, в момента е журналист под обстрел. А журналистите не бива се превръщат в пушечно месо на други журналисти.

Все си мисля, че мисията ни не е да се избиваме един друг /както всъщност правим в последно време/…”

Същият Недялко Недялков, който дни наред публикуваше скайп –кореспонденция между Светлана Джамджиева и Огнян Донев, днес е „възмутен, че: „бръкнали са в личните й разговори, в частния живот, в интимното пространство, на което всички ние имаме право.”

Същото лице Недялко Недялков пише опуси за „класата” на Любица Кулезич и цвили от възторг как тя не била обърнала палачинката и „беше с Бойко и си остана с него!”. Нищо, че ако лицето Недялков бе гледал предаванията на Любица Кулезич щеше да установи и с простото си око, че Кулезич НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА, не е заявявала ОТКРИТО И ЧЕСТНО ПОЗИЦИЯТА СИ, ЧЕ СТОИ ЗАД ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ. Нещо повече – винаги в предаванията си, манипулативно и с драматургия, е твърдяла, че е „независима” и че няма никакъв афинитет нито към Борисов, нито към Цветанов.

Ако Любица бе назначена в ГЕРБ за „връзки с обществеността” или за пиар, лицето Недялков, който хукна да си дава живота заради Кулезич, можеше и да има право. Но в случая – или от глупост, или от некадърност, или от губене на равновесие на кой точно финансов хълм се намира, самият Недялков набутва още по-мерзки Кулезич като трубадур на ГЕРБ.

Защото ненавиждам лова на вещици и обществените кампании за дамгосване на неудобния. Особено когато са заченати в медийните лаборатории на олигархията.

И защото – най-важното, в момента е журналист под обстрел. А журналистите не бива се превръщат в пушечно месо на други журналисти.

Все си мисля, че мисията ни не е да се избиваме един друг /както всъщност правим в последно време/…”, овесил е примката на дървото Недялко и а-ха да се обеси в името на Любица Кулезич.

Недялко ненавиждал дамгосването на „неудобния”? В момента имало журналист под обстрел? Журналистите не бивало да се превръщат в пушечно месо на други журналисти? Мисията ни била да не се избиваме един друг?

Колко мелодраматично по Недялковски!

Същият Недялко Недялков храчи и завежда дела срещу журналисти, позволили си да извадят на показ фалшивия му „журналистически авторитет”, за който драпа неистово, вероятно от неизлечим вътрешен комплекс.

Същият Недялко Недялков призова службите и ръководството на МВР да заличат и да се разправят с Веселина Томова – собственик на АФЕРА и заведе срещу нея дела, искайки близо 350 000 лева, защото бил обиден, че Томова написала, че е „ортак с Алексей Петров”.

Същият Недялко Недялков призова всеки, който иска да съди Томова да се обърне към него, като той ще поеме финансовите разноски по делата и исковете.

Същият Недялко Недялков се изхрачи върху Кристина Патрашкова, което бе връх на циничния му „морален” облик, при положение, че работеше дълго време с нея!

Същият Недялко Недялков дори стигна дотам да напише в собственото си жълтакаво сайтче, цитирайки интервю на Любица Кулезич пред в. „България днес”, следното: „Не мога да коментирам Явор Дачков, защото всеки от нас прави сам своите избори в живота. Да, той е моя бивша любов, който обаче е сключил сделка с дявола“. Люба Кулезич коментира и Алексей Петров, който се счита за скрит собственик на в. „Галерия“.

Същият Недялко Недялков, който бяга като дявол от тамян от връзката си с Алексей Петров, но тепърва ще обяснява в съда като как дължи тогава близо 146 000 лева и на кого.

Лицето Недялко Недялков и Любица Кулезич си приличат по едно – натрапчиво употребяват внушения за „дявола”. Има нещо твърде зловещо симптоматично в това – всички други са „дяволи”, а те са ангели с хвърчащи перца, които се леят в предаването „На светло”.

И понеже Кулезич има очеваден афинитет към окултното, и тя, и лицето Недялко, би трябвало да са наясно, че според вселенските закони: „каквото отвътре – такова отвън”. Което е отвътре никога не може да бъде скрито отвън!

Що се отнася до това дали лицето Недялко ще даде живота си за Любица Кулезич, забравете! По-скоро ще го осребри.

 Afera.bg

 

 

 

 

«