« Върни се назад Публикувано на 02.07.2010 / 15:24

О, Боже, Веселин Маринов сътворил песен за полицията, Цветанов му благодари

 

 

Колегите от сайта Разкрития са поместили материал по тази тема, озаглавен „Веселин Маринов – президент!”

Поместваме го изцяло:

 

„Пресилено ли ви се струва? Не можете да си представите как вечно потния Маринов ще стане президент? Признавам, че звучи абсурдно, но не е и невъзможно. Защото това е България. Защото два мандата имахме за президент бракониер, така че не виждам нищо странно през следващите четири години да се обзаведем с пеещ потенциален убиец, който ще бъде и върховен върховен главнокомандващ на въоръжените сили. Откакто стана фаворит и на новата власт, Веселин Маринов се държи като типична мутра. Не че сме очаквали друго…

Веско пее и на сватби, но предпочита такива на известни бизнесмени

Обзаведе се с джип. Джипът му е с номер за олигофрени. Казват, четирите девятки били подарък лично от шефа на МВР. Иначе Веско много щял да се охарчи. Освен това, напоследък двамата почиват доста активно и то предпочитайки собствената си компания. Все по-често могат да бъдат забелязани в хотел „Двореца“ във Велинград. Ако времето позволява, мъжът с най-висок рейтинг в държавата отмаря в басейна. И тъй като през седмицата температурите не са кой знае колко високи, Цецко и Веско разпускат в турската баня на хотела. Странно ли ви се струва? Не усещате ли връзката? „Дворецът“ е любимо място и на Ахмед Доган. Всяка седмица вицето на Бойко и любимият партиен певец на Жан си организират семейни рандевута, но като изключим забавленията, за какво биха могли да си говорят двамата? Какво толкова обсъждат?

Важни партийни дела, ето какво! И заедно с тях новият репертоар на певеца, който съвсем скоро ще изпее вселенския хит, озаглавен „Нашата полиция“. Полицията, която все още не го е прибрала заради произшествието, което отразихме и ние. Представяте ли си как на 5 юли, когато е празника на МВР, Веско дере гърло, а заедно с него цялата полиция припява:

Хора, подарете цвете,
хора, запомнете ни добре!
Гордост е да служиш в редовете
на България и МВР.

Бате Цецо, както свойски нарича вътрешния министър самозабравилият се певец, определено ще остане доволен. Друго си е да си имаш партиен певец. Но как стана така, че точно втръсналият Маринов се уреди с тази сладка служба? Отговорът е повече от ясен – няма голяма разлика между тези и онези. Хората, които се кълняха, че са от народа, предпочитат да си угаждат така, както едно време го правеха партийните велможи. Ето ви само една малка част от менюто на двамата, с което те и семействата им си угаждаха, докато отмаряха във Велинград: кралски скариди натюр, телешки стек и сирене „Камембер“ със сладко от боровинки, а за десерт – диня.

Така че ще има да почакаме Веселин Маринов да бъде арестуван. Или поне отношението към него да е такова, каквото би било, ако някой друг беше блъснал момчето, което се размина на косъм със смъртта. Да, обаче ако това се случи, кой ще пее за МВР? С кой ще плува Цецо? С интерес ще следя развръзката на този случай. Нека да го видим сега Бойко Борисов… Има голяма вероятност приятелството на Веселин Маринов с Цветан Цветанов да даде отражение и на отношението към трубадура от Полски Тръмбеш и всички декларации на премиера, че в партия ГЕРБ подобни взаимоотношения не играят никаква роля да се окажат празни приказки…”

http://razkritia.com

 

afera.bg

«