Публикувано на 19.12.2021 / 10:33

ОЩЕ ПРЕЗ 2018 ШЕФЪТ НА „ПФАЙЗЕР“ ВЪЗТОРЖЕНО РАЗКАЗВА КАК ЖИТЕЛИТЕ НА ПЛАНЕТАТА ЩЕ БЪДАТ КОНТРОЛИРАНИ С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА СУБСТАНЦИЯ! /ВИДЕО/

25 януари 2018 година.

Тече поредният Световен икономически форум в Давос, където 80-90-годишните дядки либерал-глобалисти уточняват последни детайли по изграждането на дивния нов свят, който политкоректно са нарекли „голямото зануляване“.

Сред тях са поканили и все още непознати за световната общност лица, които скоро ще превърнат в главни звезди на психиатрията, в която ще преобърнат света.

Един от тези нови любимци и бъдеща звезда е Алберт Бурла, главен изпълнителен директор на „Пфайзер“, който възторжено разказва как жителите на планетата ще бъдат контролирани дали редовно и на равни порции си взимат всяка експериментална субстанция, която либерал-глобалистите са решили, че трябва да бъде приемана.

Пълният запис, наситен и с други дивни открития, може да бъде гледан по тази връзка:

https://www.youtube.com/watch?v=Uio8X1h0H-E

Божидар Божков

Коментари 38 за
“ОЩЕ ПРЕЗ 2018 ШЕФЪТ НА „ПФАЙЗЕР“ ВЪЗТОРЖЕНО РАЗКАЗВА КАК ЖИТЕЛИТЕ НА ПЛАНЕТАТА ЩЕ БЪДАТ КОНТРОЛИРАНИ С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА СУБСТАНЦИЯ! /ВИДЕО/”

 1. В Полша вече има партизанско движение. Ние сме на ред :))

 2. Г-жа Сербезова, световен рекордьор по бракове сред министрите в Европа, е измислила как да реши проблема с ниската степен на ваксинация в България.
  Утре щяла да обещае брак, на всеки, който се ваксинира.
  Имала опит. А и средства да ги покрие…

 3. Двама мъже в разцвета на живота си умряха от внезапен масиран инфракт в Сандански.

  На 19.12.21
  „Почина спортистът, политикът и общественик Людмил Карамитов, на 62 години.
  Масиран инфаркт е покосил Карамитов в заведение в Сандански, където той е бил с приятели.
  Бил в добро настроение, когато внезапно му прилошало.
  От една година Л. Карамитов е директор по учебната дейност и учител по физкултура в най-старата гимназия “Яне Сандански”.

  на 14.12.21
  Директорът на завод „Санел” в Сандански Румен Трайков почина на 66 години.
  Вестта за смъртта му шокира санданчани.
  Той е получил масиран инфаркт по време на последния ловен излет в село Горна Рибница.

  След приключване на лова групата е седнала на масата, за да обядват, когато Румен Трайков изведнъж посочил с ръка сърдечната си област с думите: „Боли ме, боли ме…”.
  Колегите му от ловната дружинка реагирали светкавично.
  Веднага е транспортиран за болницата, но въпреки оказаната спешна лекарска помощ Трайков издъхнал.
  ………………………………….

  Думичка не обелва никой дали са били витаминизирани.
  Какво ни дойде до главите ….

 4. „На 29 ноември в съда в Брюксел беше заведено дело от лекари в Белгия и Европейския съюз срещу белгийското правителство и AFMPS (Федералната агенция за контрол на лекарствата). Изказването на адвокат Филип Ванлагендонк след съдебното заседание:
  „AFMPS и правителството ще трябва да отговорят на оплакванията, официално записани от лекари от многобройните жертви, пострадали от ваксинацията.
  Но този процес няма да е лесен. Никога преди не съм виждал толкова огромна сума луди пари, които влизат в бизнеса: пари за цензура, пари за неразкриване на детайлите на договора за закупуване на ваксини, пари за подкрепа и бързи действия за всички мерки според закона, пари за установяване на контрол над хората….
  Заявявам с пълна отговорност: всичко, което се случва сега, няма нищо общо нито с вида, нито с нашето здраве! И сега сме принудени да се ваксинираме – не срещу covid, а за конкретна цел X, за която всички ще научим много скоро.“
  http://www.ymuhin.ru/node/2495/v-pomoshch-chlenam-edinoy-rossii-i-deputatam-vseh-mastey
  Що се отнася до ваксината, това също виждаме – тя е „течност с неизвестно предназначениецел“.

 5. Будно момче, преводач от немски е направил страхатва аналогия със сегашния ковидален медикофашизъм и старата тоталитарна власт през перото на Георги Марков! Аналогии те са стъписващи! https://m.youtube.com/watch?v=9-LCS_2_Ypc

 6. Във Великобритания правителството е лъгало, че само 5 милиона не са ваксинирани, а статистиката сочи, че 23,5 милиона от населението с право на ваксина не са получили и една доза.
  https://dailyexpose.uk/2021/12/17/23-million-not-vaccinated-in-england/
  На база закона за достъп до обществена информация, някой журналист поискал ли е официална справка колко са ваксинираните в България и съответно по видове ваксини? Колко са докладваните и какви са страничните реакции след ваксинация и по видове ваксина, колко са смъртните случаи след инжектирането на експерименталните разтвори, съответно по възраст и здравен статус, след коя доза и след колко време се е случил трагичния инцидент?

  1. за годината съшност като се сметне от кога се започна да бъдат боцкани хората

 7. Тая Бурла конкретно кат я гледам ми мяза на долен ляв педал!
  Само кожени инжекции за тая Бурла от черни, яки негра.

  1. Само педалите успяват и се издигат във гейове. Наричаха ги другари със лични слабости. За мен са педераси, защото съм простак.

 8. Интервю на д-р Вл. Зеленко пред италианска медиа, разговор за сагата около коронобесието. Добавени са субтитри на български. Ще научите и протокола за лечение, който използва д-р Зеленко, излекувал е над 6000 болни с корона, както и самият Тръмп.
  https://m.facebook.com/vanina.ivanova.35/videos/2965247987048166/

 9. Ако генномодифициращите препарати са патентовани (а те са), то чия собственост са генномодифицираните с тях? /Въпрос на простовата конспираторка, не желаеща канадско гражданство. :-)/
  Да поговорим за Картагенския протокол…Видеото не е ново, но може да е интересно на някого. Малко е разводнено и дълго, но информиранността изисква търпение. 🙂
  https://youtu.be/PUpg1UrVbHw

 10. Бай Айнщайн от четвъртия етаж каза ,че най-лесния начин да се контролира света е като се сложи по една лимонка в задниците на всички академични неолиберални старчета и кандидат рептили .
  Ха, са заговорили за хапчета и инжекцийки ,ха са се самовзривили да умиришат на лайна сферите ,в които работят.

  Венсеремос.

   1. Що бе ,Мария приятелко моя,това е просто бартер – чип срещу лимонка !?

    Венсеремос.

 11. Заради шепа ненормалници и луди за връзване страда целият свят.Няма ли кой да върже и затвори тези сатанински таласъми?Докога ще ги търпим ?

  1. Така ще бъде докато не възстановим партизанското движение и антифашистката Съпротива!

 12. Пфайзер?
  ваксинаТА???
  Само искам някой да ми обясни как Пфайзер ще контролира КИТАЙЦИТЕ, на които не се поставя такава ваксина, а тяхна си класическа китайска?

  1. Във всяка „ваксина“ има дигитальний след (каза го руския здравен министър, не си го измислям аз). Ваксинираните с Руски спътник се контролират от руски спътник, ваксинираните с китайска вакса – съответно с китайски сателити, САЩ – от американски и т.н. Така в момента се оформят 4-5 дигитални концлагери със съответния жигосан добитък.
   Затова в ЕС искаха толкова много мигранти.

 13. CAMO,..да им припомня …на тези уроди , няколко примера от историята, какво се е случило с няколко ИЗРОДА които са извършвали издевателства над човечеството : Мария-Антоанета (за хляба и Пастите) гилотината Пада на тънкото и Вратле , Хитлер се самоубива , Гьобелс разстрелва Жена си и 6-те си деца (всичките кръстени на фюрера) Гьоринг гълта капсулата с цианкалий на процеса в Нюрнберг, това са НАЙ отявлените Нацисти !! Фашиста… италианското Дуче Мусолини го Обесват за краката с главата Надолу и го удрят с тояги по площада докато умре ! Юлий, Гай Цезар го РЪГАТ с ножове в Римският сенат,… дори,…. и БРУТЕ !!
  СЕГА …със това ПРИНУДИТЕЛНО БОДЕНЕ на целият свят със тези Ваксини(ТОКСИНИ) …за ПАРИ ….ги чака …СЪЩОТО…. тези ЧУДОВИЩА !! ЗАЩО не измислиха и не ваксинираха света срещу раковите заболявания или СПИН …ЗАЩО ??? Защото им светна , че от СЪЗДАВАНЕТО на производство или работа в селското стопанство БЪРЗИ.. и МНОГО …ПАРИ не се правят , а се ПРАВЯТ .. от Cъздаване, Внушаване на СТРАХ за Здравето или Смърт!;( НАЙ БЪРЗОТО …СВЕТКАВИЧНО е в Момента производството на ТОКСИНИТЕ- убийци (наречени ВАКСИНИ) и бързат и НАТИСКАТ правителствата по целият свят СРЕЩУ пари и ПОСТОВЕ….НАСИЛСТВЕНО …ПРИНУДИТЕЛНО да им прокарват ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН за дупкане на хората по целият свят като добитък, докато им Скапят имунната система ! Това са, един файтон Извратеняци -Милиардери, които се,.. САМО -наричат ..ИЛЮМИНАТИ, „Вменяват си“, че са НОВОТО ГЛОБАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО и създават НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД !! ТРЯБВА , да им СТАНЕ ЯСНО , че светът се СЪБУЖДА и хората ЗНАЯТ …КОЙ …стои зад тези ЧУДОВИЩНИ ИЗВРАЩЕНИЯ и ИМЕНАТА им се ЗНАЯТ и съвсем СКОРО ще си ПОЛУЧАТ това КОЕТО си ТЪРСЯТ !!!!;(Да им,. Е.П.М …гнусна,..!;(

 14. Алберт Бурла-гръцки евреин…от Солун …завършил Ветеринарна Медицина …Ваксинира ХОРА!!!

  1. To и цеца секса е от стар еврейски род,.Баба и е еврейка от Одрин и емигрира със семейството си в България.Нали не си мислите че евреите ще оставят на някой не евреин да управлява парите и банките ИМ?

  2. moitoi, Моля да не се обиждаме на национален произход. Колко пъти да посочвам, че и Алберт Айнщайн е бил евреин?
   Другото е по-страшно, защото означава, че някои просто ни третират като животни…
   Не съм привърженик ни на Горбачов, ни на Путин, ама пък Сталин е бил не като братовчед, а като роден брат на Хитлер!
   И, накрая, не тъгувай толкова много за комунизма. Да се надяваме, че наистина вече безвъзвратно е „на бунището на историята“!!!

   1. Исая всеки път ли ТРЯБВА а подчертавам че тези са ЦИОНИСТИ!!!Правя разлика между ЦИОНИСТ и евреин!!!Извинявай!!!

    1. moitoi, Благодаря от сърце за уточнението! Друго е като си говорим на език от един порядък, нали?!…

   2. Айнщайн отказва предложение да стане първия президент на държавата Израел. Мъдър човек. Защо да се цапа с политика! Знаел е, че „всяка жаба трябва да си знае гьола“.
    А у нас се бутат всякакви- на всякакви постове. И после не могат без съветници и по най-елементарния въпрос. Ек.Захариева например не знаеше, че Ж.Желев призна държавата Македония, но не и македонския език…На какво прилича това? Дори аз го знаех, понеже помня. Първи им признахме държавата. Както и да е! Безброй примери на случайници във властта (който се учат, управлявайки ни) могат да се дадат.

   3. Исая Манголд,
    що за глупотевини като представител на богоизбраната нация си написал за Йосиф Висарионович Сталин?

    1. Ами, Шансяо, историческа истина, доказана с неопромвержими документи, е, че твоят явно любим Сталин е унищожил не по-малко евреи от Хитлер!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *