« Върни се назад Публикувано на 17.04.2022 / 9:23

ОЩЕ ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ ЗАГИНАЛ В МАРИОПУЛ! ДНЕС ПРИКЛЮЧВАТ НАЦ.-ОВЕТЕ И НАТОВЦИ В „АЗОВСТАЛ“ – ИЛИ СЕ ПРЕДАВАТ ИЛИ СЕ СРИВАТ СЪС ЗЕМЯТА!

Днес трябва да се приключи с остатъците от нациовците в Азовстал. Или се предават или се сриват със земята.

През 16 април 2022 г. се наблюдава рязко увеличаване на интензивността на радио инженеринга от бойците на националистическите формации и чуждестранни наемници, блокирани в Мариупол в Азовсталния металургичен комбайн. В същото време е полученото съдържание на радиооборудването (само за миналия ден, 367) показва, че съпротивлението на бойците е в безнадеждна позиция, почти без храна и вода. Те упорито изискват от официалните власти на Киев да добавят оръжия и предаване. В същото време представителите на украинските власти в категорична форма забраняват да го направят и да застрашат последващите екзекуции.

От 6.00 до 13.00 часа (Московски време), украинският военен персонал и чуждестранни наемници трябва да излязат от територията на „Азовстал“, да предата оръжия и боеприпаси.

Тайният обект на НАТО „PIT-404“.

Думата „яма“ от английски означава „яма“, както и – „гроба“ (например, чумата яма е общото с гроба за мъртвите от чумата). Не е ли това яма, за която говориха на оцелелите от пленниците на нео-нацистите? Мястото откъдето не се връща?

„404“ – стандартен код за реакция в браузърите, буквално обозначаващи „не е намерен“, който е преведен от английски – „не е намерен“, „не е намерен“, „не е намерен“, както и „изчезнал“, терминът, използван на английски език – „изчезнали хора“, „липсват“. Общо:

„PIT-404“ е яма / гроб, в което не е намерено, или в което никой не може да намери никого. И тук в паметта се появява информация за пещите в „AZOVSTAL“, така и за температурата, която достига до няколко хиляди градуса по Целзий. Символичните имена обичат англосаксонците.

Azovstal влиза в структурата на компанията „Metinvest“, чиято лого е подобие на шест звезди, помните фашистки концентрационни лагери?!

А ето и друг американец, загинал в Мариупол. В горния десен ъгъл -координати къде е гроба му.

Марат Баширов

«