« Върни се назад Публикувано на 14.11.2014 / 23:31

Очеизвадно е – Б.Б. е ПОРЪЧИТЕЛ НА АТАКАТА СРЕЩУ ЦАЦАРОВ.

Бойко Борисов Сотир ЦацаровБорисов удари прокуратурата в скандално интервю. Защо ли Цацаров не му скача като на „партийната плява“?!
„Моята версия е, че такива тефтерчета може и да е нямало, а те да са изфабрикувани.“, казва Бойко Борисов в скандално интервю. Той сравнява показването на страници от тефтерите от прокуратурата със скандала с отпечатаните предизборни бюлетини в Костинброд. „За мен е ясно, че случаят е същият, както при аферата „Костинброд“, която целенасочено удари ГЕРБ и е абсолютно фалшива. Там не бе доказано абсолютно нищо, но със съдействието на правораздавателните органи и медиите беше произведена една лъжа.“, казва Борисов, цитиран е премиерът от dnevnik.bg.

Цитираното интервю в Life.bg е знаменателно. Тефтерчетата били изфабрикувани, леле, леле. Бойко Борисов продължава да се упражнява на гърба на прокуратурата, както се изрази главният прокурор Сотир Цацаров след огласената позиция на ПГ на ГЕРБ. Б.Б. сравнява безобразния скандал с „онези тефтерчета“ и аферата „Костинброд“, която целенасочено ударила ГЕРБ и била АБСОЛЮТНО ФАЛШИВА. Ако това не е звучна плесница срещу прокуратурата, здраве да е. Защо ли Сотир Цацаров не му скача? Очевидно е по-лесно да се атакуват журналисти и да се „бие“ анонимно срещу „партийната плява“.
Убедени бяхме, че Бойко Борисов няма да спре. Очеизвадно е – Б.Б. е ПОРЪЧИТЕЛ НА АТАКАТА СРЕЩУ ЦАЦАРОВ. Главният прокурор тепърва ще разбира, че босовете на ГЕРБ не са забравили и не са склонни да „простят“ за измишльотината „Костинброд“, сътворена от такива като Мая Костинбродката и останалите измекяри на Шишко. Друг е въпросът защо Бойко Борисов, като е толкова печен, не обелва думица за ролята на такъв като Пеевски за аферата „Костинброд“.

www.bgsniper.com

 

«