Публикувано на 20.05.2022 / 23:21

ОЧАКВАТ НИ УЖАСНИ НАХОДКИ! ЩУРМОВИ ГРУПИ, МИНЬОРИ, СЛЕДОВАТЕЛИ И ЕКСПЕРТИ ВЛИЗАТ В МАЗЕТАТА НА АЗОВСТАЛ

Утре щурмови групи на съюзническите сили и миньори, а след това следователи и експерти ще влязат в мазетата на Азовстал.

Очакват ни ужасни находки. Има много мъртви, които трябва да бъдат изнесени. Документи и веществени доказателства.

Работа за седмици наред.

Марат Баширов

 

Коментари 20 за
“ОЧАКВАТ НИ УЖАСНИ НАХОДКИ! ЩУРМОВИ ГРУПИ, МИНЬОРИ, СЛЕДОВАТЕЛИ И ЕКСПЕРТИ ВЛИЗАТ В МАЗЕТАТА НА АЗОВСТАЛ”

 1. Във връзка с поста на г-н Пламен Димитров
  21.05.2022 в 11:26

  Тъй като знам какво и кого да чета, но освен това в тези години човек винаги се съмнява, и се чуди къде му е главата.

  Според специалистите: След договорките преди 32 години Русия и Беларус са платили всички дългове на останалите републики. Според мен това е вярно, но бих искала и мнението на специалисти. Надявам се на „Афера“ и на още един сайт.

  А сега Зеленски с тениската иска пак кинти. Как ще платиш живота на хиляди загинали и осакатени хора, изгорените в Одеса през 1914 г., децата от Алеята на ангелите, беднотията, студа и глада, които ни чакат.

  Между другото, не ме интересува какви кинти и имоти има Зеленски, за мен е важен животът на нормалния човек, пък за болните старци и за децата сърцето ми се къса!

 2. Украинският президент Володимир Зеленски посвети вечерното си видеообръщение на искането на Киев Русия да бъде държана финансово отговорна за разрушенията, които силите ѝ причиняват на Украйна, предаде Асошиейтед прес.
  Да напомня на зеленото копърче, че Хитлер, когато войските му започнаха да се предават, не започна да говори за репарации от Русия, а взе, че се гръмна, гушнат с Ема…

 3. Люксембург осъди Германия заради азотния диоксид!!!
  Години наред Германия не е предприела достатъчно, за да предпази жителите на градовете от вредното влияние на азотния диоксид. Това гласи решение на Европейския съд в Люксембург.
  Азотният диоксид е токсичен при вдишване, но това може да се избегне, тъй като материалът е с остра и лесно откриваема миризма. Един потенциален източник на азотен диоксид е димящата азотна киселина, която спонтанно произвежда NO2 над 0 °C. Симптомите на отравяне (белодбробен оток) са склонни да се появят до няколко часа след вдишване на ниска, но потенциално фатална доза.

  Взрив и жълт дим от торовия завод стресна Димитровград!!!
  https://www.haskovo.net/videos/210533/vzriv-i-zhalt-dim-ot-toroviya-zavod-stresna-dimitrovgrad

  Защо го публикувам???Ако беше в Украйна или Сирия щеше да е хим.Атака на Путин а тук е просто …ЕЖЕДНЕВИЕ!!!

 4. Ставам популярна – господин Кеворкян използва моя израз – Декировозация
  Благодаря, че четеш Афера, господин Кеворкян.
  И не забравяй да цитираш източника си .

  1. Според същия Нефтохим бил РУСКИ, но е добре да провери, че дружеството е регистрирано в Швейцария, а негов главен акционер са Родшийлдци.
   Ама така по инерция си повтаряме руски, руски, руски…..

 5. Командирът на батальон „Азов“ Денис Прокопенко беше отведен от стоманодобивната фабрика със специална бронирана машина в териториите, контролирани от Русия, защото жителите го мразеха и искаха да го убият за многобройните извършени зверства“.

 6. Както можеше и да се очаква в Полша насвиха украинците да бачкат и разбира се им осигуриха подобаваща работа на полето Както можеше и да се очаква в Полша насвиха украинците да бачкат и разбира се им осигуриха подобаваща работа на полето и в миялните помещения към заведенията. Очкавано на намалена заплата, поради наплива на евтина работна ръка.

  В Германия тръгна същия процес. Само ние тук ги дондурим, палщаме им хотели, режийни и ги лигавим да не вземат да си повредят маникюра и да се оплачат. Тия в цяла Европа са подготвени за роби, само в малоумната Територия на Про100то и тия дет го избраха ще се грижим за тях като за господари.

  Даниел Божилов https://svobodnoslovo.eu/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%be-%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5%d1%88%d0%b5-%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%be%d1%87%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0-%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d1%88%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%b2/

 7. Александър Ходаковски: Когато „Азов“ започна да се предава, бяхме зашеметени. Оказва се, че те са повече от нас! В продължение на сто дни военният командир на Комсомолская правда живее в батальона Восток на ДНР от самото начало на битката при Мариупол и заедно със своя командир Александър Ходаковски се опитва да обобщи резултатите от първия етап на специалната операция. Снимка: Дмитрий СТЕШИН

  В продължение на сто дни военният командир на Комсомолская правда живее в батальона Восток на ДНР от самото начало на битката при Мариупол и заедно със своя командир Александър Ходаковски се опитва да обобщи резултатите от първия етап на специалната операция. Според Ходаковски не само тези, които щурмуваха града, са натрупали опит:

  – След превземането на Мариупол настъпиха промени и в други участъци на фронта, забелязва се. Усеща се.

  – Кои промени?

  – След изтрезняване от първите битки имаше адаптация към новите реалности и условия на войната. Има такъв израз на Ленин: „Да се ​​учи военните дела по истински начин?“. Така учим. Минахме етапа, когато се опитахме да влезем в територия на противника в колони. Замесен в нападение…

  Командирът на „Восток“ подбира думите прилично:

  – Някои части бяха подтикнати да предприемат необмислени стъпки… Сега всичко стана по-спокойно, няма хаос от първия военен месец. Загубите ни научиха, загуба на техника, бойци. Влязохме в „режим на война“ и мисля, че ще разбием врага, независимо каква помощ получава от Запада. – Поражението на единични, но много важни цели от дронове. Дроновете работят в група, роят се с помощта на невронна мрежа. Всички, участващи в разработването на военна техника и оборудване, всички се включиха. Дори отношението на руския бизнес към тази тема се промени. Разбрахме в какво и къде изоставаме и се подготвяме за бъдещи войни. Не, не с Украйна. ОТНОВО ВСИЧКО СЕ РЕШИ ОТ „ВЕЛИКИТЕ БАТАЛЬОНИ“

  – Говорим за технологии, а хората, как се показаха? Обикновени войници, специални части?

  – Вече може да се направи неочакван извод – все пак се бие армията, а не спецчастите. Спецназ изпълнява важни, но отделни задачи. Командосът е много скъп войник, както по отношение на оборудването, така и по отношение на обучението. Но военният резултат в повечето случаи се дава от армията. Ако вместо войници се използват специални части, това приключва много бързо. Разбира се, в сблъсъка между картечница срещу картечница, обучен боец ​​с рефлекси ще спечели. Но той няма имунитет срещу боеприпаси, изстреляни от затворени позиции.

  Командир на батальон Восток Александър Ходаковски: Не се бият специалните части, а армията! https://antimaydan.info/2022/05/aleksandr_hodakovskij_kogda_azovcy_stali_sdavatsya_my_obaldeli_okazalos.html

 8. Битката за Мариупол приключи Битката за Мариупол приключи. Завършва с пълно поражение на въоръжените сили на Украйна

  Руският министър на отбраната Сергей Шойгу докладва на Владимир Путин за приключването на операцията и пълното освобождаване на Азовстал и Мариупол от украинските бойци.

  Министерство на отбраната на Руската федерация:

  – Общо 2439 бойци и украински военни се предадоха

  – Така нареченият командир на „Азов“ Денис Прокопенко (Редис) беше изведен в специална бронирана кола заради омразата на мариуполците и желанието за репресии срещу него

  – Святослав „Калин“ Паламар също беше заловен и отведен в следствения арест в град Еленовка

  По-рано се появиха кадри с командира на частта на 36-та бригада морска пехота на Въоръжените сили на Украйна Сергей „Волин“ Волински, който се предаде днес на руските сили в завода „Азовстал“.

  В резултат на цялата отбрана на Мариупол Украйна де факто загуби 15-20 хиляди войници. Това е най-голямото военно поражение на Украйна, само по време на боевете са взети около 4,5 хил. пленници, а броят на убитите, ранените и изчезналите все още не е изчислен.

  В различни етапи от нападението на града участват много части. Особено си струва да се отбележат войниците от 9-ти полк, ОБТФ на ДНР, мобилизирани войници, морски пехотинци на Черноморския флот, 346-та и 22-ра бригади на специалните части на ГРУ.

  Вечна слава на войниците, паднали в битките за Мариупол. И Забележете специалните части на ГРУ са взели участие във разгрома на нацистите и фашистите от АЗОВ . https://antimaydan.info/2022/05/bitva_za_mariupol_zakonchilas.html

 9. Петков търси колаборацията със САЩ! Путин му извивал ръцете, краката и го клател отзад в задния двор в дупарата с двестЕ за да падне от власт, докато той водел: „битката с антикорупцията“

  Дейба й плашипутарника дейба

 10. Три неща не могат да се изгорят,да се скрият,да се унищожат в никакви катакомби –

  1. Изграждането на заместваща инфраструктура за снабдяване на Европа с газ за сроковете ,които заявяват е НЕВЪЗМОЖНО !!!
  2. Англия/и не само тя/ праща ,,подаръци“ на Украйна,които ще я довършат окончателно !
  3. ,,ГОЛЯМОТО РАЗБЪРКВАНЕ“ на СВЕТА чрез болести,войни,чудовищна инфлация и всякакъв вид противопоставяне на хора и държави е ГЛАВНА ЦЕЛ на определена група ,която припознава в това ЕДИНСТВЕНИЯ начин за собственото си оцеляване.

  Идват големи проблеми .

  Венсеремос.

  1. Подкрепям казаното на 100%, като само ще си позволя да допълня – планът е единен и засяга държавите и от двете страни на барикадата в бъдещата световна война. Действително идват много трудно времена, които вярващите наричат „Апокалипсис“.

 11. Може и да намерят нещо забравено, но преди да излязат „командирите“ доста взривове е имало там. Явно, всичко, което е имало някаква „ценност“ е унищожено, дори чуждите наемници натовски военни, в публикуваните сводки нищо не се пише за тях!

 12. Мислите ли, че укрите не са изгорили всички, уличаващи ги документи ?

  1. За документите е 100% сигурно.
   Въпросът е дали наемниците са отпътували в течно състояние с много ниско PH по канализацията. Там има инфраструктура, логистика и всякакви удобства за това.

 13. Който иска да се предава ,който иска да си лежи по мазетата . На Зеленски не му пука . Той си се е скрил на сигурно и топло със семейството . Другите да се оправят .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>