« Върни се назад Публикувано на 12.07.2022 / 17:34

ОЧАКВАНО! ПУСНАХА С „ПОДПИСКА“ ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ. РОВИ ЛИ ПРОКУРАТУРАТА КОЛКО ЛИЦА СА ОЩАВЕНИ СЪС СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ, ЗА ДА БЪДАТ „ОПРАВЕНИ“ ПРЕД „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“

Пуснаха гаджето на Асен Василев от ареста, Тони Иванов имал 4-ри прякора, последният, заради кражби на парфюми в мол.

Варненският порно-гларус Тони Иванов, чието име нашумя в медиите през последните седмици, покрай ареста му и любовната афера с кандидата за премиер Асен Василев, вече е на свобода.

Иванов е пуснат на чист въздух с МНО – “подписка”, като прокуратурата е протестирала срещу освобождаването му.

Нека припомним, че Тони Иванов бе задържан от полицията в края на миналата седмица след гонка по бул. “България” в района на квартал Бояна.

От снимки на камери се вижда, че гаджето на Асен Василев незаконно е ползвал лампи на НСО, поставени на предното стъкло на частния му автомобил, а като негови шофьори са работили служители на НСО.

Вчера адвокатката му заяви в праймтайма на проправителствените bTV и NOVA, че варненският гларус бил чист като сълза, а предното стъкло на автомобилът му било случайно счупено още преди седмици. Разбира се, и адвокатката му и ние всички знаем, че това е лъжа, но нека оставим любовника на кандидат-премиера и неговите защитници да ни правят още известно време на маймуни.

Защото ако те не са разбрали, нека ние им кажем, че “маймунският им филм” бавно, но сигурно върви към своя край.

По информация на Wow-media от десетки свидетели от Варна и София Тони Иванов се запознава с Асен Василев, покрай изграждането на структурите на “Продължаваме Промяната” във Варна.

По наша информация Василев се запознава с Иванов чрез другата курполентна фигура в ПП Даниел Лорер.

В CV-то си Тони Иванов има друг арест преди време, заради кражби на парфюми от мол. Именно тогава познатите на Иванов измислят прякора Тони “Парфюма”. Варненецът обаче не си харесвал този подигравателен прякор и настоявал пред свои близки да се обръщат към него с Тони “Мафията”. Защо комичният Тони е искал да го наричат “Мафията”, не е ясно никому, но пък не е трудно да предположим, че в същината на това искане лежат предимно неговите комплекси.

Любопитни детайли от биографията на Тони Иванов са пътешествията му до Дубай и Украйна.

В Дубай Иванов е търсил компанията на богати чужденци, чрез посредничеството на друга емблематична фигура от “Продължаваме Промяната”, чието име засега ще премълчим.

В Украйна пък Иванов бил ходил под предлог, че ще помага на украинските бежанци, но всъщност дори е бил задържан там от украинските власти.

Същевремнно във Варна за него се говори, че Тони Иванов бил пълен смешник, който умирал да се прави на мутра, като снимал интимни видеа на себе си и на богати мъже и жени, с които имаш сексуални авантюри.

По непотвърдена информация за известен период от време Тони Иванов е бил шофьор на бившия петролен бос Митко Събев, а впоследствие шофьор и любовник на бившата жена на крупен енергиен бос.

Въпреки че проправителствените медии мълчат по аферата с любовника на Асен Василев, ние ще работим по разкриването на всички детайли по безпрецедентния скандал, как властта, която уж официално се бори с корупцията, разпъва чадър над интимните си партньори и бизнес приятели.

https://wow-media.bg

Бележка на АФЕРА: Брилянтни източници на АФЕРА довериха, че при разпитите в полицията, Тони Иванов отричал да познава каквито и да е политици. Нахалството му да се прави, че няма нищо общо с „ПП“ и Асен Василев било безгранично, въпреки че наскоро дори е засечен пред Народното събрание, където е чакал да се види с представители на „Продължаваме Промяната“.

Източници пък от службите заявиха за АФЕРА, че купища лица са изпищели от Тони Иванов, който им е събирал пари, и то стотици хиляди левове, за „да оправя“ хави чрез „ПП“. Парите, разбира се, потънали, където трябва, а нищо от обещаното не било свършено. Прокуратурата трябва здраво да разрови и тези случаи, защото утре ако се стигне до саморазправа, пак ще се чудим защо никой не е реагирал.

«