« Върни се назад Публикувано на 29.10.2014 / 11:24

Очаквам депутатът Пеевски да внесе законопроект за разграждане на модела ‪#‎КОЙ‬

Бойко Борисов Преговори за правителствоПубликуваме изключително прецизния и точен анализ за актуалната ситуация в държавата на трима коментатори във Фейсбук:

Христо Комарницки:

И всичко си е пак както преди…
Медиите-бухалки на Семейството отново бранят добрия Бат’Бойко, този път от лошите Реформатори, които Му рушат кабинета…
Радан Кънев ще е поредното „козле отпущения“, виновно за Неговите провали.
Същевременно разни десни анализатори са се нагърбили с неблагодарната задача да убеждават стадото, че е възможно да се направи GSM- Реформа в правосъдието с ринг-тоновете „Ало,ало!“ и „Ти си го избра!“. Ако го правеха от наивност, как да е, но те напълно съзнателно мамят, с користни цели.
Очаквам депутатът Пеевски да внесе законопроект за разграждане на модела ‪#‎КОЙ‬

Любо Кольовски

Ще бъда много задължен на всеки, който би могъл да ми обясни какъв беше смисъла на т. н. консултации, по времето на които трите гербаджийски каки се срещаха с разни лидерчета и обсъждаха мистичните 18 приоритетни точки.
Днес се видя, че кабинет няма. А изборите бяха на 5 октомври. Времето се пропиля артистично, тъпанарски и лежерно.
Давам жокер: Някой искаше и успя да спечели време. И не на последно място даде извънредни шансове на врачешкия професор Близнашки да безчинства и вилнее по етажите на властта.
Та, кой, казвате, има интерес от това хаотично безвремие? Познахте! Само и единствено Борисов, главатарят на шайката разбойници, които разиграват народа и държавата пета година.
Ние, колеги избиратели, гласували и негласували, обичаме да ни правят на маймуни.Някак си ни харесва да ни шибат с камшика, да ни навират в муцуните някакъв изпосталял и много мръсен морков, да ни наритват отзад и да ни се хилят в лицата.
Борисов сам по себе си не е това, за което го мислим. Той съществува, благодарение на нашето безразличие и овчедушие. По-страшното е, че ние се съгласяваме той да ни нагнетява в тъпите глави, че е месията, Винету и пр. провинциални състояния на един дълбоко комплексиран и агресивен бездарник. Нашата апатия е най-скъпо платеното безразличие в историята ни, откакто ни има.
Между другото, намерете време и прочете фамозните 18 точки – тази доктрина на герберското безумие. Ще видите любопитни и забавни текстове. Като например императивната повеля, че от утре едва ли не трябва да започнем откриването и разработването на собствени газонаходища. Ще видите още редица интересни смехории, които само болен мозък може да създаде.
Мога да ви разказвам до утре сутринта разни забавни истории, свързани с безумието на блатото. Но няма смисъл.
–––––
Бойко Борисов бил спечелил битката с опонентите си, тъй като протяжните му консултации го били извели от изолацията, разправя Андрей Райчев. Казано иначе, Борисов вече си говори с всички парламентарни партии и коалиции. А до вчера не си говорели и си били сърдити.
По време на тия мъчителни консултации, годежи, сгледи и пр. махленски разправии, КТБ си затъва планомерно, служебният кабинет си безобразничи необезпокояван от никого, защото цялото общество се е вторачило в темата за правителството – ще го има ли, като как ще изглежда и какво да очакваме от него. И не случайно се размахват разни слухове, че Бойко няма да е премиер, че Бъчварова ще оглави министерския съвет и други безумства. Финансистите си шушнат по кьошетата и гадаят коя ще е следващата банка, жертва на квесторите и безхаберниците от УС на БНБ. Журналистите силно се впечатляват, че бусът, който закарал 12 чиновници от централната банка на разпит в следствието бил, ти да видиш, с тъмни стъкла. Тунингован.
Не ми се говори за безпомощната и бездарна пошлост на политическата „класа“. Липсва ми Кънчо. Стойчев. Неговите шамански заклинания също са интересни и забавни.

Георги Дренчев

Нашият пеевски, не е като вашият пеевски.
219 демократи.

Само да се поинтересувам, дали има Укопация на СУ, във връзка със закона, който предлага депутатът Пеевски, мирси?
….
Ние, българите, ще се справим и без ебола.
….
Постигнахме главната си цел да стабилизираме страната и да внесем спокойствие.На въпрос каква е неговата лична оценка, Георги Близнашки отговори: „Изцяло положителна от начало докрай“.
….
Вувузелите мълчат безпощадно, вече са фанфари.

Съвсем скоро, кретен и българин, ще бъдат синоними.

Гласуваш за РъБъ получаваш цецкацачева.

За шеф на данс- протести, за законопроекта му за ктб – подкрепа?

Бойко винаги е готов някои друг да плати цената вместо него.

afera.bg

«