« Върни се назад Публикувано на 30.07.2022 / 13:52

ОЧАКВАЙТЕ! МАЩАБНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА „АФЕРА“ ЗА ДЪРЖАВНОТО ЛИЦЕ НА „ПП“ ВЪВ ВАРНА – ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ БЛАГОМИР КОЦЕВ! ГЕНЕЗИСА С МАФИЯТА. ИЗТОЧВАНЕ НА ОБЛАСТНА УПРАВА ПРЕЗ ЧАСТНА АДВОКАТСКА КАНТОРА. НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ НА ЧАСТНАТА ФИРМА НА КОЦЕВИ. КОРАБА „ЦАРЕВНА“. „НОВАТА“ МАФИЯ – ТОНИ МАФИЯТА, ЛОРЕР-ЦИ И КОЦЕВ В „ХОРИЗОНТ“

На вниманието на прокуратурата!

На вниманието на идващия служебен кабинет!

Очаквайте мащабно разследване на АФЕРА за държавното лице на „ПП“ /Кирил Петков, Асен Василев, Лорер/ – областният управител на Варна Благомир Коцев!

В разследване – в няколко части  – АФЕРА ще разкрие истинския облик на „новото“ лице, натрапено на Варна като областен управител от ПростоКировци и най-вече от фамилия Лорер.

Генезиса с мафията. Коцеви и Иво Гела.

Как се източва Областна управа – Варна от частна адвокатска кантора по схема копи пейст – „Кирил Петков – Лена Бориславова“.

Как областният управител на Варна Благомир Коцев, който уж „бори“ „мафията“, чрез фирмите си върши незаконни действия.

Кораба „Царевна“ и безумните действия на правителството, което извърши, за да прикрие схемите на кръга „Овърсийз“, свързан с фамилията Коцеви и „ПП“.

„Новата“ мафия – Тони Мафията, гаджето на Асен Василев, Лорер и Коцев в ресторант „Хоризонт“. Заверата. Защо пробутват Благомир Коцев за кандидат кмет на Варна, въпреки че и досега ДАНС му отказва допуск до класифицирана информация.

И още…

Очаквайте!

Afera.bg

«