« Върни се назад Публикувано на 06.12.2014 / 11:53

ОХРАНИТЕЛНИ КАМЕРИ ЗАПИСАХА ПИЯНСКИ ТАНЦИ НА ШЕФА НА ОД НА МВР – ВАРНА – „ПУЙЧЕТО”. А ДА ВИДИМ СЕГА КОЙ ЩЕ НАТИСКА КАДРИТЕ ДА БЪДАТ ИЗТРИТИ!

Николай Калчев ПуйчетоВъв вторник вечерта , 2 декември 2014 година, се е вихрил завиден запой във варненското заведение „Час Пик”, където директорът на варненската Дирекция на МВР – Николай Калчев, известен като Пуйчето, кьор кютук се е носил в танците в компанията на Тинко Демирев – началник сектор „Охранителна полиция” в 3 РУП – Варна, разкри АФЕРА.

„Гагнам –стайл” танците на танцьора – „Пуйчето”, в особено състояние на промилите, са записани на охранителните камери на заведението.
АФЕРА е готова да се хване на бас, че след тази публикация ще настане истинска истерия и натиск епизодите от пиянските изпълнения да бъдат унищожени и изтрити. Разбира се, готови сме да се хванем на бас и че нито един прокурор, нито пък „Вътрешна сигурност”, или изобщо който се сетите ще си мръднат пръста поне да се установи в какво състояние на промилите шофира „Пуйчето”, или аверите му – ченгета.
Иначе Демирев ще е новият началник на отдел „Охранителен” и КАТ на мястото на Пламен Паришев, който е подал заявление за пенсиониране, разкри АФЕРА.
Шефът на „Криминална” Гунчев, известен като „Старшината”, също е подал рапорт за пенсиониране, а началникът на 3 РУП – Варна Красимир Добрев пък, откъдето произлиза умотворението „Пуйчето”, поставя всичките си кадри на възлови места в ОД на МВР – Варна.

Afera.bg

 

«