« Върни се назад Публикувано на 10.05.2022 / 11:20

ОТ 11 МАЙ ЗАПОЧВАТ ЕЖЕДНЕВНИ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО! „ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ – ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!“

О Б Я В Л Е Н И Е

ДО

ПЪЛНОТАТА НА ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

И ДО СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВО ОСВЕДОМЯВАНЕ!

ЗА

ЕЖЕДНЕВНИ АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНИ ПРОТЕСТИ

ОТ

11-ти май 2022-ра година

(сряда)

СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ,

В изпълнение дълга ни към Отечеството и в съпричастност с теготите и въжделенията за Справедливост на мнозинството от нашия Български народ, най-отговорно и отново жертвоготовно ние – протестиралите всекидневно 435 дни срещу Кабинета “Борисов 3” и срещу каскетурата в Правосъдната система, прерастнали в будна и активна демократична гражданска общност, събираща се досега ежеседмично всеки четвъртък на Фонтан “Независимост”, пред Президентството и самоименувала се по образец на античната същинска демокрация “Áгора БЪЛГАРИЯ” официално обявяваме, че Националният митинг-протест с искане за ОСТАВКА на Правителството “Петков” и за сваляне на предателската спрямо Протеста от 2020-та и 2021-ва година и спрямо всички Българи в Родината и извън нейните предели, които сме се борили за промяна, а получихме подмяна, т.нар. “Четворна коалиция”, която е ненаситна за крадене от най-огромен мащаб Четириглава ламя, който митинг-протест ще се състои пред Министерски съвет на 11-ти май т.г. (сряда) от 18:00 ч. е началото на ежедневни протести на същото място в същия час всеки ден до падане на Правителството на юдите, както и до разпускането на настоящото 47-мо Обикновено Народно събрание, което напълно е изчерпало даденото му от Народа доверие и което не представлява никого от Българите, извън парламентарните сгради!!!

„Ситуацията – е много лоша ситуация!“ – да я поправим и да я направим по-добра!

Недоносеното, инвалидно и очевидно нефелно Правителство, пръкнато на всяка цена от една също толкова инвалидна Коалиция, което служи единствено на своите си низки страсти и мераци за лично облагодетелстване, а и слугуващо на външни господари с техни геополитически интереси трябва да бъде пометено! 99-тото Българско правителство няма да е финалното за Родината ни, колкото и то всячески да се опитва. То не провежда изобщо цялостна или по сфери политика, подчинена на националните ни интереси и пътя на България, посочвани от стотиците хиляди българи, излезнали на площадите преди почти 2 години и подкрепяни от милиони други наши сънародници в страната и чужбина. Държавният глава сега е държана глава –  по своя воля или по своя зависимост – заложник в ръцете на една продажна, корумпирана, чуждопоклонна, васална и напълно неспособна и невнятна власт в лицето на Кабинета „Просто Киро“. Но това Суверенът – Народът Български, който избира президенти, парламенти, правителства, местна власт – за себе си и Родината си не може и няма да го позволи! Доверие се печели, доверие се губи. Днешната власт го загуби, без значение някой дали ще снема или не свое си, макар и институционализирано, доверие, то народното такова го няма, защото бе вече изцяло престъпно похабено. А и мандат, и срок не са едно и също нещо. Мандатът им е прекратен, а срокът им на годност изтече. За честта на предците и за добруването на децата ни – всички заедно в пълно обединение ще изхвърлим на боклука на Историята боклуците, дошли от вън, изпратени на нашата земя, която експлоатират като сметище на чужд боклук – и в преносен, и в буквален смисъл.

На борба за Чиста и Свята Република България, в която да живеят истинските най-висши ценности Правда и Свобóда, към които всички истински българи сме призвани – и на думи, и на помисли, но най-вече на дела – да бъдем във Вярност и Постоянство! Европа започва от нас. Започва от нашата река Еврос (Марица). Време е да докажем, че можем да сме и почтени европейци!

Управление, за което са гласували едва 9 процента от всички, имащи право на глас и което днес се подкрепя вероятно от 0,9 процента от българските гласоподаватели не може и не трябва да ни управлява! Всякакви форми, позволени от Конституцията ни, погазена от Киро Измамата, на гражданско неподчинение са изява на родова доблест и любов към Майка България.

Просто Киро Измамата, Госпожа Лъжа, БезСлави и Ристьо Гномов – вън от Българските държавни институции! Продажни предатели!

На всеки участвал в протестите, стартирали на 9-ти юли 2020-та година отново напомняме Клетвата, която дадохме на 1-ви септември 2020 г., преди Първото т.нар. Велико Народно въстание да не спираме, докато не променим България и я видим независима от вътрешни нездрави икономически интереси, както и от външни, чужди нам сили. Изпълнете си Клетвата! Инак проклети да сте вие – клетвопрестъпници, изменници на Род и Родина!

На 11-ти май – в денят на църковното честване на Светите Братя – славните равноапостоли и просветители Кирил и Методий, съпокровители на Европа, които в пълнота осъществиха на дело (за разлика от Кирил и Асен) промяна към по-добро за цели общества и народи, а не промяна само за себе си и подмяна за всички останали – най-учтиво отново призоваваме всички действително националноотговорни граждански и политически формации, всички достойни и отговорни българи, да продължим заедно под лозунга на Националния ни девиз “Съединението прави силата” това, което до тук не успяхме да постигнем. За честта на Кирилицата – да прокудим куролацията! А на най-позорният именик – и името му да не остане!

От 11-ти май т.г. (сряда), от 18:00 часа пред сградата на Министерския съвет в Ларгото – т.нар. Триъгълник на властта, на бул. “Княз Дондуков” N: 1 продължаваме с ежедневни протести, за да довършим недовършеното! Българите срещу антибългарите! Присъствието – не, участието е задължително!

Ние сме на българския бряг на реката, където се веят САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ЗНАМЕНА – СЛАВНИЯТ НИ ТРИБАГРЕНИК – БЯЛО, ЗЕЛЕНО И ЧЕРВЕНО. Изборът е ваш от кой бряг на реката сте! Само Българското знаме може да изгони онези, клели се във вярност на чужди държави пред техните национални флагове. Нали?!

ДОЛУ УЗУРПАТОРА ПЕТКОВ!

ДОЛУ ИЗМАМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

ДОЛУ ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ!

ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ –

ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

 

«