Публикувано на 10.11.2021 / 17:45

ОТ „ХУНТА“ НА „ВОЕННА ХУНТА“. КОЙ И КАК ДВИЖИ ОПЕРАТИВНО ВРЪЗКАТА НА РАДЕВ С ПАРТИИТЕ. СЛУЖБИТЕ В РЪЦЕТЕ НА ВОЕННИ, ВПРЕГНАТИ СРЕЩУ ОПОНЕНТИ НА РАДЕВ

Как докато български офицери загиват, многомашинникът Румен Радев си лъска рейтинга и тъче на няколко стана – за втори мандат, както и продължаване на управлението с премиер Стефан Янев при ново редовно правителство.

Тук дори не става въпрос за неадекватните и поръчкови назначения, не става въпрос за поредната ковид вълна с висок пик на заразени и смъртност, доближаваща тази в Перу и Бразилия – освен Властта нищо друго не го интересува.

Инцидентите се крият, докато не излязат наяве от близки до загиналите, а от страна на върховният главнокомандващ – ни дума, ни стон.

На 9 юни 2021 пилотът на изтребител МиГ -29 Валентин Терзиев загива при изпълнение на тренировъчен полет в района на Шабла.

На 20 юли 2021 старши лейтенант Тодор Манчев – офицер от „Военна полиция“ се е самоубил в база „Ново село“ по време на учение – преди това е наказан заради рейда на американските войници в частна фирма в Чешнегирово.

На 20 септември 2021 трима офицери – военни инструктори, засега анонимни, загиват по време на мисия в катастрофа с хеликоптера в Кот д’Ивоар.

На 30 октомври 2021 офицер от Военното ни разузнаване на мисия в Сараево е намерен мъртъв в база „Бутмир“ – май и той се е самоубил.

В същото време, забележете, какво прави Румен Радев – с негови укази са назначени, предимно военни:

На 18 юни 2021 е назначен полк. Антоан Гечев от Служба „ВИ“ за председател на Държавна Агенция „Разузнаване“ – дотогава Гечев е офицер от Служба „Военна информация“ – МО, в Агенцията и кафе не искат да му поднесат.

На 19 юли 2021 е назначен бриг. генерал Венелин Венев за директор на Служба „Военна полиция“.

На 30 юли 2021 е назначен бриг. генерал Ивайло Сотиров за директор на Служба „Военна полиция“.

На 6 август 2021 е назначен Петър Тодоров за главен секретар на МВР – най-слабият началник на Първо РУ, престоял на местенцето си 15 години, избутан от Гочето /Георги/ Гергов.

В синхрон с него, с решение на МС, или разбирай „Стефан Радев“, се назначават:

Решение №452/16.06.2021 Станислав Станчев за заместник председател на ДАНС.

Решение №715/14.10.2021 Венелин Димитров е назначен за заместник председател на ДАНС.

Със заповед на министъра на отбраната е назначен ГОСПОДИН Мартин Расийски  за заместник директор на Служба „Военна Информация“ – МО. С него заместниците стават четирима – за него се знае, че е бил служител на ДАНС, няма военно образование, явно офицерите са се свършили…

И при тези назначения – познайте какви са резултатите от разследванията за по-горе описаните смърти – разбира се, много и най-виновни са починалите, което веднага се потвърждава от новоназначените лакеи в службите.

За кого е тайна, че агентите от Службите се занимават само с предизборната кампания на Румен Радев, като работят срещу неговите опоненти, както и събират нерегламентирана информация. Работи се тотално във всички посоки – клюки, компромати, информация за кандидат депутати, привърженици, фирми, дарители, семейни и роднински връзки чрез силите и масивите на службите. Цялата машина на службите и МВР е хвърлена в подкрепа на Румен Радев под предлог „борба с купуването на гласове“.

И какво излиза, вместо да укрепва Държавата и Армията, в която са служили, вместо да се установят действителните причини, /по ирония на съдбата и четирите жертви са именно от ВВС, където въздушният ас Румен Радев се е надувал като пуяк/, военните пенсионери, вече абонирани за Властта – Радев и Янев, впрягат Службите да контролират информацията в тяхна полза.

Назначените са послушни и удобни слуги, които няма да допуснат теч на неудобни данни и обслужват кампанията за изборите. Отговорност – нула, взети мерки, оставки, никакви наказания няма. За сметка на това дал Бог генералски лампази, шпалири и боза.

Само че зад това прозират едни парични потоци за 1,5 млрд. лв. по проект за 150 бронирани машини за които се напъват да бъде изпълнен този проект, и още толкова пари за още 8 самолета F-16. И това е достатъчен мотив да се напъва Радев за втори мандат, като при първия не успя с едни „Грипен“-и…

Важно е и да се отбележи, че са взети мерки секретаря Пламен Узунов временно да бъде скрит, за да не бъде хващан по бели гащи с подаръчни торбички от благодарни граждани/митничари.

Затова с по непознати лица, бивши лица от службите, са организирани групи за връзки и оперативни действия:

Групата за връзка с ПП „Възраждане“президентските хора – бившите офицери от ВВС – сегашният секретар Илия Милушев и ченгето Димитър Асенов от ДС с Р. Ченалова от ПП „Възраждане“.

Връзка с ПП „Русофили за възстановяване на отечеството“ и с БСПи основното действащо лице – „режисьор постановчик“ ген. Стоименов.

Оз. ген. Стоимен Стоименов – лидер на неформалната група „Брод за България“, връзка с военно патриотичните организации, е пряк участник в избора на Румен Радев за президент, съгласувал действията си с екипа на Леонид Решетников. Като единственото социологическо проучване за рейтинга на подходящи кандидати за президент към 2016 година е проведено от социолога Живко Георгиев – също член на групата „Брод“.

През 2019 година Стоименов води разговори за стартиране на президентски политически проект /про президентска партия/ с лидер Румен Радев, като предлага това да стане с ПП „Русофили за Възраждане на Отечеството“. Тъй като Радев се колебае да приеме предложението явно и открито на такъв прекалено ляв и руски проект, и това че съвпада с учредяването на ПП „Има такъв народ“, Проекта ПП „Русифоли за възраждане на отечеството“ е предложен на Николай Малинов, а от октомври 2020 г. Стоименов е председател на консултативния съвет и главен кадровик в централата на ПП „Русофили за Възраждане на отечеството“.

О.з. ген. Ст. Стоименов представя Румен Радев с верните си сътрудници – о. полк. Борис Николов и Георги Божинов от БСП

Червените оз. генерали Кирил Топалов и Стоимен Стоименов с оз. Полк. Мурджов – „Брод за България“

Корнелия Нинова с председателя на запасните военни и Лазар Мурджев

Първоначално Румен Радев залага на ПП ИТН, шоуменът Слави Трифонов не успя да сформира правителство и част от любовта на Радев се прехвърли към харвардските тарикати.

Всъщност „атаката“ срещу Кирил Петков започна от ИТН – депутат от ИТН отправи питане към външния министър бил ли е Кирил Петков канадски гражданин към момента на назначаването му за министър.

И сега Румен Радев вече е с Кирил Петков от проамериканския проект ПП Продължаваме промяната, като не забелязва канадското му гражданство.

Всякакви безскрупулни лупинги в името на Властта.

Имахме Хунта, сега върлува неговата Военна Хунта.

Екип на АФЕРА

 

Коментари 24 за
“ОТ „ХУНТА“ НА „ВОЕННА ХУНТА“. КОЙ И КАК ДВИЖИ ОПЕРАТИВНО ВРЪЗКАТА НА РАДЕВ С ПАРТИИТЕ. СЛУЖБИТЕ В РЪЦЕТЕ НА ВОЕННИ, ВПРЕГНАТИ СРЕЩУ ОПОНЕНТИ НА РАДЕВ”

 1. Предполагаме, че и хората от снимките четат,
  и затова питаме господа генералите и ген.Стоименов.

  Г-н генерал, Вие днес щастлив човек ли сте?!

  Пред очите ни се стопи една добре развита индустриална държава, според ООН –
  държава на 27 или 29-то място в света по икономическа мощ, даваща й прилична независимост,
  държава с добре въоръжена близо 100 хилядна армия,
  държава с високо развито селско стопанство – храната за здравото тяло на народа,
  държава с висок стандарт на жизненост и дълголетност, чистота и
  държава с висока духовна култура – храната за здравия дух!

  През вечер, телевизия Евроком ни го разказва във филмче за тази България от преди.

  Ние обичаме българската земя и България.
  Ние изпитваме болка и жал за нас си, самите българи в държавата България.

 2. Аре още един филм – ,,Петдесет нюанса сиво бъдеще за България“

  Бай Айнщайн от четвъртия етаж каза,че киселото зеле ври от полезни бацили ,не било както в живота…

  Венсеремос.

 3. Четвърти километър Сентъри Фокс пуска най-новия хумористично-еротичен филм – ,,Яж,моли се и се ваксинирай,ко друго да прайш в тая държава !“
  Заглавието е малко дълго,но в замяна на това филма е много къс.

  Копая си аз тунела към Сомалия и си мисля,а бе кой ,аджаба ми открадна колелото пак …

  Венсеремос.

 4. ГЕНЕТИЧНОТО ОРЪЖИЕ «Sars-Cov-2»

  Който е ваксиниран, да не чете…

  Генетичното оръжие е нов вид оръжие, което е способно да промени генетичния код на човека. Генетичното оръжие уврежда ДНК, като променя нейната първична структура, поразявайки не само засегнатия обект, но и неговите потомци. ДНК съхранява в себе си различията между хората на клетъчно ниво. Всеки човешки геном съдържа белтъчини, които са структурирани по специален начин. Именно тяхната комбинация определя външния вид на човека, продължителността на живот, поведение и т.н.
  В основа на генетичното оръжие лежи избирателността на поражение на индивида от определена раса, етнос или националност, пол, възраст и други антропологични признаци, които учените определят чрез анализ на структурата на ДНК. Генетично оръжие в този смисъл могат да бъдат различни вируси и бактерии, създадени чрез генно инженерство. Те са способни да се внедрят в хромозомата на клетката, предизвиквайки мутация и по-нататъшни наследствени изменения.
  В американските институти от 2000-та година работи програма за събиране на генетичен материал от жители на различни части на планетата. Тя официално се счита за част от проекта, наречен «1000 Genomes», провеждан под егидата «Усъвършенстване на методите за лечение на неврологични заболявания».
  • The International Genome Sample Resource (IGSR)
  В рамките на експеримента «изследователи» от САЩ взели кръв от коренни жители на Европа и Азия, също така от Америка и Африка.
  Путин относно тайното събиране на биоматериал от руснаците:
  «Биологичен материал се събира из цялата страна. При което за различни етноси и хора, живеещи в различни географски зони на Руската Федерация.
  Ето въпрос: защо го правят? Извършва се целенасочено и професионално. Ние сме обект на много голям интерес.»
  Днес западните учените заявяват за успешно завършване на програмата за събиране на генна информация на жителите на Земята. На смяна на «1000 Genomes» обаче идва нова програма «Proteom» за «дешифриране и изучаване предназначението и взаимодействието на белтъчините».
  През 1998 г. американски учени обявиха уникално откритие. Те изкуствено отгледали фрагмент от интерферираща РНК, – попадайки в човешкото тяло, тази молекула може да унищожи определени предварително зададени комбинации от гени. Молекулата убиец, попадайки в организма, намира нужните ДНК, вгражда се във веригата на гена и блокира желаните области. С други думи, РНК се вгражда в процеса на човешката жизнедеятелност и убива жертвата.
  Учените от секретни лаборатории разглеждали различни начини за доставка на молекулата убиец в човешкия организъм, най-лесният и евтин способ бил чрез ГМО храна. Но тук възникнало значимо препятствие: чрез храносмилателния тракт генът убиец не се усвоява. Единственият начин да се внедри в организма на човека РНК-убиец е въвеждане чрез кръвта, с други думи, може да се въведе в жертвата вътревенно с лекарства или ВАКСИНИ.
  Но този МЕТОД е не само много СКЪП и ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН, но и изключително ОПАСЕН. Защото в случай на внезапна масова смърт на населението, виновниците бързо ще бъдат изчислени: който е продал заразената ваксина – ТОЙ Е УБИЕЦ!
  Днес сме свидетели на това как плана за депопулация, и внедряване на молекула убиец директно в човешката ДНК, посредством глобална ваксинация се претворява в живота. При което са преодолени всички съпътстващи препятствия:
  За да стартира МЕТОДА и бъде «ваксинирано» цялото човечество бе създадена илюзия, за глобална и смъртоносна заплаха от въображаем биологичен вирус (Sars-Cov-2), като за целта човечеството се облъчва с квантов вирус.
  Финансиране на този много СКЪП метод бе намерено в лицето на Световната банка и МВФ, които обезпечиха така необходимите милиарди долари за безплатни ваксини, които да достигнат до всеки един жител на Земята. За да бъде сведена до минимум по време ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА на метода, Националните Държави бяха принудени посредством принуждение и поощрение на населението, да приключат с ваксинацията в най-кратки срокове.
  ОПАСНОСТ за създателите на този метод може да възникне при внезапна масова смърт. Но ако има много производители на ваксини (различни страни), и ако бъде намерен начин РНК-убиеца вграден в ДНК на човека да се активира след време (1-2 години), тогава няма да може да се докаже, че хората са починали от ваксините. Дори и да се докаже отговорността ще бъде колективна, т.е. виновен няма да има.
  Генетични ваксини с РНК-убиец
  За да бъде доставен РНК-убиеца в ДНК на човека чрез кръвта е необходима «революционно» нова, ГЕНЕТИЧНА ВАКСИНА. В рамките на една година се появиха следните ваксини:
  Китайска: CoronaVac
  Западни: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson
  Руски: Спутник V, ЭпиВакКорона, КовиВак

  1. Всички тези ваксини използват «революционно» нова технология. Технологията на ДНК и РНК-ваксините се отличават по това, че вместо патоген те съдържат ДНК или матрична РНК, на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция) белтък на патогена.
   В природата м-РНК служат за «предаване на данни» за структурата на протеина на рибозомите (органоиди, синтезиращи белтък). Ваксините за «СОVID-19» са препарати, базирани на ДНК или РНК гени. При такава ваксинация в клетките на човека се въвеждат синтетични гени. Ето защо такава технология преди е била ЗАБРАНЕНА, защото това е генна терапия, или метод за генно редактиране.
   РНК-убиец (квантово активиране)
   Как ще бъде активиран след време РНК-убиеца, вграден в ДНК на човека и доставен в организма чрез ваксинация? Отговорът е: Посредством Вълнова (квантова) генетика. • Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните. • Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – ВАКСИНИРАНИТЕ!
   Ученият Пьотр Гаряев, номиниран за Нобелова награда, разказва преди да бъде убит, как неговите разработки и открития в областта на вълновата (квантова) генетика, били откраднати от канадското правителство така, че тези технологии са известни на Запад (вече повече от 20 години), и се използват за военни цели. С помощта на вълнова (квантова) генетика може да бъде убит всеки един жив организъм: човек, животно, растение, бактерия.. Стига да има образец от негов генетичен материал.
   При животни и растения е по-лесно, имайки образец от един екземпляр може да бъде унищожена цяла популация (в зависимост от площта на въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета).
   При хората е доста по-сложно и това е обусловено с наличието на голямо количество нации, етноси и народи, различни на генетично ниво. Никой не знае общото число, но се смята, че са в предела на 2200-2400, и само на 24 от тях числеността превишава 50 млн. души. Невъзможно е да бъде унищожена всичката тази човешка популация наведнъж.
   Друг е въпросът, че ако в ДНК на цялото човечество бъде внедрена ЕДНАКВА матрична РНК (присъстваща във всички ваксини за «СОVID-19), на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция), взимайки на прицел тази ЕДНАКВА РНК с помощта на вълнова (квантова) генетика (чрез въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета), молекулата ще се превърне в убиец унищожавайки определени предварително зададени комбинации от гени, едновременно убивайки всички ваксинирани белязани с ЕДНАКВА РНК.
   «COVID-19» е квантов вирус
   «Covid-19» не е инфекциозно възпаление предизвикано от биологичен вирус «Sars-Cov-2», такъв вирус не съществува и не е изолиран до момента.
   «СОVID-19» е възпаление предизвикано от изкуствено създаден КВАНТОВ вирус, който е система за излъчване на собствена генетична информация, т.е. не е задължително биологичният вирус да попадне в организма.
   Това е квантово копие, холограма, която предизвиква същите поражения както биологичният вирус. Достатъчно е в организма да попадне негово (на вируса) квантово копие. Какво са направили? Текстът и смисълът на РНК на първоначалния коронавирус е бил деформиран, за сметка на къси генни (текстови) вставки в неговия генетичен материал (РНК хромозома). Това напълно променя и превръща неутралния коронавирус в патогенния, квантов, боен вирус «СОVID-19».

   1. Благодарности на д-р Станчев за човеколюбието му и информацията, която ни предоставя!

    Разбира се, че има спасение и то НАУЧНО доказано и известно отпреди 100 години!!!!
    🙂
    Спасението е в БИОЕЛЕКТРИЧНАта МЕДИЦИНА!
    Вероятно на нейна основа е доразвит „новият електромагнитен апарат ТОР“ от руските учени.

    Още преди 100 години е изобретен апарат за унищожение на вируси и бактерии!

    Прави го гениалният американски учен Д-р Роял Реймънд Райф (16 май 1888 – 5 август 1971)
    Той е американски медик, учен и изобретател. Гениален оптик.

    Създава микроскоп, с който наблюдава вируси и бактерии на живо.
    Това му позволява да намира ЧЕСТОТАТА на ЕЛЕКТРОМАГНИТНАТА вълна, при която наблюдаваният микроорганизъм бива унищожен!

    Писахме за този откривател и за неговия апарат пролетта на 2020 г. тук.

    Ето пример за успеха в лечението, но метода му е стопиран. Уикипедия разказва подробно.

    https://bg.wikipedia.org/wiki/Роял_Реймънд_Райф

    „Дейност през периода от 1950 до 1960 г.
    През 1950 г. Райф се среща с Джон Крейн, който иска да купи един от неговите апарати.
    Райф разказва на Крейн за микроскопите които е построил, също и за „тръбния ПЛАЗМЕНО ЛЪЧЕВ ГЕНЕРАТОР Hoyland Rife Ray“ – използван, за да се лекуват много заболявания.

    През същата година Джон Марш става ръководител на Крейн в компанията Convair.
    Съпругата Марш е болна от РАК и лекарите препоръчват специализирано лечение. !!!

    Марш разказва на Крейн за болестта на жена му и той го среща с Райф.
    Марш умолява Райф за неговата помощ, и той успява да помогне.

    Марш и Крейн били толкова впечатлени от чудотворните резултати, постигнати с ГЕНЕРАТОРА на ЧЕСТОТА, че решават да убедят Райф да работи с тях, за да помогне на хората, които страдат от нелечими заболявания.““““

    „Д-р Райф умира в забвение през 1971 г.
    Той разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията.“
    ……………………..

    Изобретението му е свърх ХУМАННО за спасение на ЖИВИТЕ същества от вируси, бактерии, микроорганизми …

    Представете си – такива „апарати“ са монтирани по улици и сгради – хващаш с ръце едни кабелчета, машината те диагностицира като улавя честотата на вредителя и след няколко минути, организма е изчистен от паразитите…

    У нас също има изобретател на апарат, но трябват голееееми твърди „топки“, за да прескочим стъпалото над трапа.
    Не бойте се!
    🙂

 5. Мислех за първи път в живота си да не гласувам, но… Днешния пост на Лозан Панов ме накара да обърна мнението си. Така го нахендри на комунистите от ДБ, че чак ми стана драго.

 6. Не е военна хунта ония са все пак истински военни.Това са есесовци на един жалък фюрер и башибозуци на един жалък талибан.

 7. Светът готви болниците за СВЕТОВНА ВОЙНА, не за Ковида. Ковида е само за прикритие на фактическата обстановка. Още по време на бежанската криза разни съгледвачи обикаляха хотели и болници да оглеждат обстановката, при евентуална война дали ще има къде да се поместят ранените.

 8. Не може Човек Имунизиран със Знания да се Имунизира като ОВЦА!!! Тогава нещо не е наред с Първата му Имунизация!!!

 9. Военната чистка е на лице и ще продължава все така – на месец ,два ще има „нещастни случаи“, „трагични инциденти“ , „самоубийства“ , само „терористчни атаки“ не са почнали за средство за елиминация на неудобните, но тях ги пазят за провокиране на очевадния военен конфликт ,в който искат да ни вкара Румбата и натовската сган. Ухиления като проститутка при снимките си с мустафа Панайотов ще ни успокоява с това, че поне може да разчитаме на американците, да им отворим широко врати за военния им арсенал и да се радваме на помощта им, а случаи като този в Чешнегирово ще станат редовни и тези които се оплакват ще бъдат поругавани за негостоприемно и тесногръдо отношение към „съюзниците“. Румбата предаде Корнелия без да му мигне окото, унижавайки и злепоставяйки я, така ще постъпи и с България !

 10. Следващата ФАЗА от Голямата Промяна започнала от близо 2 години е …частична Мобилизация…един вид Военна жандармерия !?!?!? Срещу Заплащане!?!?!? В някои страни вече е започната!!! Големите Играчи които са в един отбор но дори и НАС ни делят на Фили и Фоби ще изиграят Поредният панаир за да предизвикат Мобилизация!!! Същевременно ще се създаде ХАОС и Недостиг в Енергия-ток…газ…хр.продукти!!!Така Народите ще приемат по-основано освен Мед.мерки но и военните!!!Та тези военни ще изиграят ролята на онези в Белите престилки които колеха НЕзаразените животни тогава в Странджанско!!! Те няма да Колят хората …НО стадото може да се наложи да влезне в КОШАРИТЕ!!! Защо те…??? Защото местните ПОЛИЦАИ ви познават!!!Това което пиша РАЗБИРА СЕ е ФАНТАСТИКА!!! Генералите в Политиката правят една ГРЕШКА…???Натягат се пред НАЧАЛСТВОТО повече отколкото ТРЯбва!!! Проявяват САМОИНИЦИАТИВА!!! Спомняте ли си още в началото на Пандемията Вождъ като напълни зала Армеец с русенски легла???Това не беше за Болни а за ИНТЕРНИРАНИ!!! Изхвърли се пред Началството …беше назначил и ВОЕННИ в НОЩ!!!
  Така че…МИСЛЕТЕ!!!
  Знаете къде се НАМИРАМЕ сега-сертификат…ваксини…ограничения…!!! Знаете Коя им е КРАЙНАТА ЦЕЛ- Цифров и финансов контрол…Генномодификация…ШВАБизъм и т.н.!!!
  Като знаете началото и Края …лесно е да се определят СРЕДСТВАТА и МЕТОДИТЕ ИМ!!! Връзките с разни партии нямат значение !!!По същият начин и Караидоф е опасен за връзката му с Ердоган!!!

 11. тия съшите бяха ни набутали през х.зайдел и к.аденауер, напоследък обединени в трета Фондация Белият Джендерал, ама явно все пак да спаси кожата спря само ТРИ РУСКИ ПРОЕКТА, четвъртият го „пусна“, явно там му беше грешката,имаше навремето един Бял/бело Джендерал, зовеше се нориега, след него беше и потоп, даже 90-те имаха „помирение“, като в Португалия, Испания и т.н. (не включвам Италия, щото Гладио е Италия и банката наВатикана е Двете,те жабарите си знаят) да не се отклонявам, сега явно през Матрицата/машините ще ни набутат вместо мутро=милиционерската хунта военна такава, за некои демосрати ще спомена режима (не на Путин и Лукашенко), на Черните Полковници, нали им е модно да ходят на море в Гърция, да питат местните – майката ще ни таковат и ще питат за още, т.е. мат*ряла да напада Русия, само дето дори след 31 години не успяват да промият мозъците на мат’ряла, може би неколко псевдо-царски харистократи, последното им поколение дегенерати ще хване шмайзера и ще тръгне към Кеим, вероятно ще ги броянапръстите на едната си ръка, най-вече няма да има фамили от типа на костов, софиянски, радев, шулев, стоянов и т.н.
  по-скоро е има офиси лбгтм+т, които ще организират това партизанско движение на сметката на шорош и дд/което е дно и също де, даже може и ми файв, вечните ни приятели от страна на вискоата порта да участват с терористичните си инфилрати от хавганистан и на рептилката тъговията, както и братско цру ще ни прати борци за свобода от терористичният си анклав косово, може даже и от люлката дето създадоха пакистан да ни ги метнат със спартани, нашиъе, разбира се трябва да платим керосина, не знам дали ще бъде в Правец тази Мирна конференция както преди инвазията в Сирия, или направо ще си я направят на Дондуков едно и две, където ще ни изберат правилните хора. Наистина не зная защио Путин и Шойгу не натиснат красната кнопка три-етири пъти, нещата ще си дойдат на мястото, кой му деме за ийст и уест коуст?

 12. Подбора на отбора на военната хунта да не става по масонска линия?
  Роднина ,военен, роднина, военен ,роднина ,военен, много зелени чорапи , размириса се на гнусни човечета. Феодала Радев е завладял държавата, раздава порциите на верни негови слуги . Да не се задави накрая от много плюскане, ще му заседне на гърлото некоя хапка и после кво ще прави.

 13. Поздравления, Афера!!! За пореден път безупречен, точен и подкрепен с конкретни данни анализ, за това какво представлява Румен Радев и докъде ще ни докара!!! Гласувай срещу Радев – спаси България!!!

 14. BULGARIQ BESHE UMISHLENO PREVURNATA V MASONSKA KOCHINA OSHTE PREZ 85 GODINA – VSICHKI SA MASONI – BRATQ PO ORUJIE V NALAGANETO NA “ NEW jew WORLD ORDER “ .
  STRUKTURITE SI GHI IMAHA – SPISUZITE IM SA BILI RAZDADENI – PLANA ZA UNISHTOJENIETO NA BULGARITE I BULGARIQ E GLASUVAN NA ZIONISTKIQ KONGRESS V MOSKVA TOCHNO PREZ 1985 .
  VSICHKI OSTANALI ANALIZI I HIPOTEZI SA ZA ZOMBIRANI GOI

  POVEDENI OT OKICHENIETE SUS ZVEZDATA NA DAVID GEENA .

  LOSHOTO E CHE VURVQT POD STROI , PEQT I DAJE NE RAZBIRAT KAKVO TOCHNO SE SLUCHVA I KAKUV E SCENARIQ .

  LUSTRAZIQQQQQQQ NA VSICHKI MILIZIONERI I GREEN KALZUNI DO 9 KOLQNO = OTNEMANE NA VSICHKITE IM PREVILEGHIII I SUD ZA KONSPIRAZIQ SRESHTU ROD I RODINA .

  END OF STORY !

 15. бах му майката… сега вече съм тотално отказан от гласуване, единствено и само за Рошкев и Енчев като личности – за Велизар Енчев съм гласувал последните поне 10 години и съм сигурен, че няма да ме предаде, поне не колкото всички останали, ебати и змийското гнездо, заеби- а уж съм чел и некви глупости знам…
  Благодаря на Афера, както обикновенно…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *